Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 463
  • 404
  •   1
Отговори
# 75
Абе жива институция са, какво разправяте вие... Ето за такива неща ставаше дума в началото на темата... нещата, които са давали облик и чар на това място и които вече ги няма. Слава Богу, че глиганите са константа.
Виждам, че регистрацията ти е от 2011. По това време вече "старите кучета" се бяха яко депресирали колко на зле върви форума. Ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=621191.0
Прочети втора-трета страница, за да видиш колко е наболяло вече!  Wink А за теб това "време на упадък" е "златно време"! Интересно, а!  Grinning

# 76
Ша, познаваш го или я познаваш, а и никой друг не си спомням да е заявявал личното си познанство с този форумен образ.

# 77
  • В Космоса
Няколко дружки, измежду които Ша, са си направили бъзик, като една се е жертвала да направи регистрацията.

# 78
  • Пазете Гор
Всяка такава тема, освен ако не се положат специални усилия, неминуемо отива към страница - две въздишки " Ех, а какви педерас*и имаше едно време - вълшебници".

Това явление също е останало непроменено.

# 79
  • София
Абе жива институция са, какво разправяте вие... Ето за такива неща ставаше дума в началото на темата... нещата, които са давали облик и чар на това място и които вече ги няма. Слава Богу, че глиганите са константа.
Виждам, че регистрацията ти е от 2011. По това време вече "старите кучета" се бяха яко депресирали колко на зле върви форума. Ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=621191.0
Прочети втора-трета страница, за да видиш колко е наболяло вече!  Wink А за теб това "време на упадък" е "златно време"! Интересно, а!  Grinning
Мнението на Крейзи чик от втора страница, точно в десятката.

Обаче дори темата за липсите на тези мацки звучи по-свежо и естествено от ''нашата''.

# 80
Акаша, не е така. Не искам да развалям на Сребърен темата и съжалявам, че въобще споменах. Той, Сребърен,  дори няма представа за какво става въпрос и  не е мястото тук. Peace

# 81
Всяка такава тема, освен ако не се положат специални усилия, неминуемо отива към страница - две въздишки " Ех, а какви педерас*и имаше едно време - вълшебници".
Баш.

...нещата, които са давали облик и чар на това място и които вече ги няма.
Всъщност кой е казал, че то има или е имало чар освен неколцина склонни да се визхищават до откат някому?
Просто е един от най-големите форуми. Много жени с регистрация, което го прави удобно място за освобождаване на напрежението.  Wink Нищо не се е променило. Нивото падало. Ми то пада къде ли не - в университети, в държавни институции, в бита. Та вие за един форум.

# 82
  • София
Няколко дружки, измежду които Ша, са си направили бъзик, като една се е жертвала да направи регистрацията.
Хм, не смятам, че Ша е човек, който би участвал в кооператив, при все заявката, че го е виждала. Иначе и на мен Борил/ка ми мяза на гъбаркане от страна на 2-3 по-закачливи съфорумки. И не, не визирам никоя конкретно.

# 83
  • В Космоса
Хм, не смятам, че Ша е човек, който би участвал в кооператив, при все заявката, че го е виждала. Иначе и на мен Борил/ка ми мяза на гъбаркане от страна на 2-3 по-закачливи съфорумки. И не, не визирам никоя конкретно.

Не знам дали е от кооператива, но все пак е била посветена. Simple Smile

Както и да е, Ша, няма да я разваляме темата. Peace Макар, че Борил и той си е част и пероид от форума, знам, че не ти се говори на тази тема, при положение, че знаеш нещо по въпроса. Grinning

# 84
 Sunglasses
Арж, метни някоя снимчица в  "Покажи се",  да видим колко си пораснал  Wink Mr. Green

# 85
  • Tам през Атлантическия океан
Aй , завърнал се е образ  ,който никой не е забелязал липсата му  Sunglasses

Сещаме се като се появят пак  кои са , що са  Laughing
Та и аз се сетих кой е.
Учител харесващт поп-фолка ,  това са ми първите асоциации  Simple Smile

Та тематично  Grinning

бих се зарадвала да видя отново тук Клонка , Шанел , Девиатор (така ли се пише Wink )
има и други но това са първите за които се сещам  Peace

допълвам : Марадона , Селтакис (! не съм сигурна за ника хаха) , Сопрано ...  все мъже Wink

Сега повечето мъже списващи тук са ми .... мммм странни !?!  Crazy

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 21:34 от Desss

# 86

Сега повечето мъже списващи тук са ми .... мммм странни !?!  Crazy

И аз съм с впечатлението, че като се изключат Куркума, Лабрадор, роналд, сандоканчев и може би още двама-трима, за които не се сещам в момента, мъжкото присъствие тук е доста долнопробно - същества от мъжки пол, по-дребнави и клюкарски настроени от жените и въобще, притежаващи най-долните женски качества; недорасляци и уонаби пикапъри без никакъв жизнен и интимен опит, развиващи празните си теории и гладни кокошки, сънуващи просо.

Та като цяло при втория тип мъже го считам за подобрение на мъжествеността им, когато спрат да следят бг-мама и да се занимават с мамите.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 23:58 от кукумицинка

# 87

Ами нали знаеш - за всяко поколение, форумно или реално, "неговото" си време е най! Simple Smile

Sunglasses
Арж, метни някоя снимчица в  "Покажи се",  да видим колко си пораснал  Wink Mr. Green

А, да ми гледате бръчките и да цъкате критично с език в тон с темата: "Кво момче беше, какъв чичка стана, ц, ц, ц..." Преди да мина на лифтинг или евентуално да овладея някоя фотошоп техника - не.  Naughty Mr. Green

Desss, то вече и чалгата не е като едно време. Laughing И тя нещо хич не ме радва от години. И младежите, дето й се радват и ахкат по актуалните бози в момента и тях не ги разбирам. Rolling Eyes А от миналата седмица все си въртя "Дете на времето" на Пърпъл, която е от 1970. Въобще, положението отвсякъде почва да си лъха на дъртоза. Grinning

# 88
Странно, но на мен ми липсва  ..... Вилико.     Laughing

# 89
Ами нали знаеш - за всяко поколение, форумно или реално, "неговото" си време е най! Simple Smile

носталгията е лека форма на депресия, особено в нерационални форми като тази,
/страдаш за форум, в който сам си спрял да влизаш-като е било ''ех, колко хубаво'', защо не си влизал и писал повече от година ?!?/
понеже човек не се чувства добре емоционално в момента, започва да страда по миналото и да си въобразява, че му е било по-добре, отколкото всъщност е било,

друго аналогично депресивно състояние /в обратен вариант/ е тревожността за бъдещето ...

иначе много такива теми е имало досега, както отбеляза и Куркума

Общи условия

Активация на акаунт