Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 971
  • 404
  •   1
Отговори
# 315
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аууу, ама тя на щекотлива тематика, много форумни подскоци е имало в нея Laughing

# 316
Да, аз съм, но не знам дали съм точно това Ники, което мислиш - във форума има и други.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 23:24 от Вещица в чужбина

# 317
Точно с това.. bouquet

# 318
  • София
Аз пък не мога да си представя да бъда с друг ник. Не, че моят е някакъв особено интересен, но някак съм се сраснала с него. Забавното е, че някои потребителки с които си чатим във ФБ, от време на време ми пишат и там Таис  Laughing

# 319
Аз пък много обичам да си сменям никовете. Понякога заедно с аватарите. Ей сега например мога да се кръстя Рак-осмокрак. Или по-удачното за този форум- ОфиСен ПланКтоН Mr. Green

# 320
Нормално, и аз на повечето, с които сме и във ФБ или в тел. указател са си си с тукашните никове..))
П.С - как е истинското ти име?Wink
Може и на ЛС.

# 321
  • Другата България
Аз пък не мога да си представя да бъда с друг ник. Не, че моят е някакъв особено интересен, но някак съм се сраснала с него. Забавното е, че някои потребителки с които си чатим във ФБ, от време на време ми пишат и там Таис  Laughing
А на мен Мери и реалните ми познатии са ме питали защо ми пишат така, като тук никой не ме нарича Мери.
Ходи обяснявай. Laughing

# 322
Екскуизит  Hug  bouquet

Таис, и аз не мога да си представя, че не се казваш Таис, а нещо друго. И някак все ми липсва едно "Атинянката" отпред.  Laughing

Аз си сменям екранното име понякога за разнообразие, но се стремя да остана разпознаваема - сложила съм ника си в полето за местожителство, защото само то е пряко видимо в темите, без допълнително цъкане. От телефон обаче май не е.  Thinking Все едно, това вече съм го казвала. Най-фрапантното, което съм слагала, беше нещо от рода на PrInCeSa^^Rozovo^^Puh4e или нещо подобно  Mr. Green , беше иронично, естествено.

Джо имаше момент на много дълго и ново екранно име, на което се натъкнах след едно дълго форумно отсъствие. Разпознах я по стила на оформление и координиране подпис-аватар.  Laughing Дори ако се прекръсти на Лабораторен Делфин, пак ще се разпознае.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 23:25 от Вещица в чужбина

# 323
Джо имаше момент на много дълго и ново екранно име, на което се натъкнах след едно дълго форумно отсъствие. Разпознах я по стила на оформление и координиране подпис-аватар.  Laughing Дори ако се прекръсти на Лабораторен Делфин, пак ще се разпознае.
А, то ми беше разпознаваемо за който ме е чел повече, понеже беше на чешки и вариация по заглавие на филм Laughing. Иначе по подпис и аватар вече не е удачно да познаваме никого тук Mr. Green.

# 324
  • София
Ники,  Hug
За мен също винаги си Ники, а Принцеса розово пухче ме накара да се разхиля на глас  Laughing

Атинянката добавям мислено, все пак от книгата дойде и никът ми.

# 325
Темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587428.msg18840083#msg18840083

Поредният дисклеймър, че не съм мъжът-автор на статията  Laughing - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587428.msg18870223#msg18870223

Нищо особено увлекателно като тема. Но тази точка, ах, тази точка, иде ми да си направя харакири.   Laughing

Темата е хубава,  бих си говорила по нея (щото не помня какво или дори дали съм коментирала преди 5 години.  Thinking)

# 326
  • Пловдив
Мен по телефона ме търсят с "Янтра". Смятай. Оригинално не се казвам така.

# 327
  • Варна
Ха, сега де... като беше Nickkie с какъв аватар беше?

На Джо се радвам много на промените, аватарно и
на никовете които избира. А последните дни, като
зачезнаха  снимки на аватарите,сама не се познавам.

# 328
А, то ми беше разпознаваемо за който ме е чел повече, понеже беше на чешки и вариация по заглавие на филм Laughing. Иначе по подпис и аватар вече не е удачно да познаваме никого тук Mr. Green.

Не, не мисля. Подписът и аватарът не са само картинки. Те отразяват по някакъв начин автора си - всеки си има специфични нагласи и предпочитания, които лъсват в цялостната картина и начина, по който са подредени в нея. Дори когато заради игрите няколко души правят по обща тема, или някой е помагал, пак човека, който ги носи, проличава по това, което си е избрал. А когато има текст, стават съвсем уникални, като усложняването на защитата на банкнотите с увеличаването на броя елементи.  Laughing

Янтре, аз, естествено, знам, че почти никой не се казва по лична карта като ника си и въпреки това за мен всеки съфорумец се казва точно така.  Laughing Избрал го е, значи е най-неговото.  Mr. Green

Обич, аз имам какво да кажа по нея, за разлика от тогава, но статията е твърде пресилена и слабо написана, за да си заслужава. А ти, мисля, дебютира във форума доста след моето регистриране, така че няма как да си се изказвала в нея.

Evil, сменила съм около 30 аватара, а най-активно пишех по общофорумски теми преди години, не знам кой може да си запомнила. Този, който имам в момента, е най-старият ми и най-дълго употребяваният.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 23:34 от Вещица в чужбина

# 329
  • София
Мен по телефона ме търсят с "Янтра". Смятай. Оригинално не се казвам така.
Ако те видя някъде из Пловдив, Сопот и района, и аз ще ти кажа ''Янтре''. С риск да ме халосаш с нещо по главата, като тава за чушки например  Laughing

Сега като стана дума, къде се дянаха някои аватари? Дано моят Джеймс се вижда  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт