ЮЛСКА ТЕМА 35

• 78 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз водих Ясен на театър - Котаракът в чизми.  Хареса му, но накрая вече му омръзна и искаше да си ходим. Не бях го планувала, но една приятелка ми се обади, че има билет в повече, заради работната събота на 14-ти и дали искаме да отидем. Ясен избърса пода във фоайето на театъра и вземаше от наредени яйца и други предмети във витрини, направо ми скъса нервите за около 15-тина минути чакане.

# 601
Чудесни новини за Ивет! А къде бяхте отседнали в Източните Родопи? Къща за гости, хотел? И животни имало, казваш? И аз искам.

Март месец бяхме ние на театър за първи и последен за момента, път. Добре мина, хареса ѝ, но след това не е разказвала развълнувано. Април бяхме на класически концерт за деца, обаче там не издържа. Пак ѝ хареса, но грешката беше наша, че влязохме в залата половин час по- рано и като започна концерта издържа само 10мин. Но гледахме генералната репетиция и пак успя да види нещичко. Като цяло не е от търпеливите.

# 602
Жалина ето това е добра новина, браво. А за Уливинов и аз съм чувала, лекувам хремите на щерката с едни капки на д-р Бобев, но за да не свиква, ги редувам с капките на Улевинов. Че с тези готовите дето ги продават полза няма от нито едни, а съм ги пробвала всички детски. Докога сте тук? Какво стана с вашта проклета съседка?
На куклен театър и ние сме я водили, но първият явно я впечатли, някаква глупост беше безплатна "Мими и кашлюсмрък", втори път я заведохме на "пепеляшка", но странно за втората не спомена изобщо, но за мими още се сеща, особено като е болна.

# 603
Браво, Жалинка за ушите!
На Пина и на Джина момичетата са чудни и социални, моето (няма да ми се смеете Simple Smile) искало било на хижа и да разменим подаръците за РД срещу една хижа....
Мъх, детегледачката заминава на 03.06 до 18.08 за САЩ, а ММ за Турция за 8 седмици на снимки.
Направо не знам какво ще правя....
Жалинка, вие сте герои. Браво за нервите и усилият да видят дечицата планина, въздух и животини.
За храната се сетих - вашите деца по колко месо, сирене, риба и яйца ядат? Особено риба и яйца? К. яде лаврак - 1 и 1/2 риби... а той мирише, нали. А яйца - по 3 / 4 бр, аз изтръпвах в началото, ама съм намерила опции за домашни и пресни и някак си си затварям очите, не се е опъпчвал, ама малко много ми се струва....

# 604
Жалинкааа, браво за Ивето. Много се радвам. Дано всичко мине и няма бъдещи проблеми. Много се радвам.

Скарлет, Вики последно ошарили се? Нали някакви пъпчици беше забелязала по нея. Сега и аз така с Ого. В яслата имат варицела и скарлатина. Всеки път го оглеждам. Сега пие витамини и О! Чудо! Трета седмица е на ясла - здрав. Не е фен на яслата, но го прибирам щастлив. И аз сутрин ревях по път за градината, но вечер те исках да си ходя.

# 605
Домашните яйца са по- рискови. Кокошките боледуват, стопаните им дори не подозират, контрол няма, хората не са професионалисти, нито знаят точно да ги хранят, нито разпознават проблемите им. Същото е и с млякото и колко хора пият мляко от болни крави, и нищо им няма, освен на бременни и малки деца. Изобщо домашната храна, особено животинската, е доста рискова. Макар, че аз така съм израснала, но сега не смея. Още някоя друга година да укрепнат. Аз съм се обривала само и единствено от домашни яйца и то от една конкретна баба и никога от никои други. Иначе повече от 2 яйца на ден не е яла, за рибата не мисля, че има проблем.

# 606
Яйца избягвам да давам на децата. Златото обаче само на яйца може да живее. Вече се обслужва сам. Вади от хладилника и си ги вари, че и за Ого сварява.

# 607
Жалинкааа, браво за Ивето. Много се радвам. Дано всичко мине и няма бъдещи проблеми. Много се радвам.

Скарлет, Вики последно ошарили се? Нали някакви пъпчици беше забелязала по нея. Сега и аз така с Ого. В яслата имат варицела и скарлатина. Всеки път го оглеждам. Сега пие витамини и О! Чудо! Трета седмица е на ясла - здрав. Не е фен на яслата, но го прибирам щастлив. И аз сутрин ревях по път за градината, но вечер те исках да си ходя.
Остана ни с трите пъпки и до там, не било варицела. Последното дете беше заразено около17 април, и 5 деца включително и Вики не прихванаха, но пък градинската група, която е над тях са почнали да се шарят  Mr. Green Ти какви витамини даваш? 3 седмици си е чудо. Виктория изкара хреми и кашлици на 1 май и до преди 5 дена си кашляше, от вчера отново ooooh! как може всяка хрема да хваща, варицела не Thinking
Луиза ти не следиш, но Вики не яде месо, яйца един път месечно опитва една хапка от моите, ако са на омлет. Риба казва в яслата яде, но аз не съм виждала, у нас не иска. Това било рибка, дето плувала във водата.
Аз и спрях саностола, че много почна да яде, основно въглехидрати, и се пооформи и бузки има, та чак се стреснах, аз съм свикнала да си я гледам слабичка, сега ми е странно пухкава.

# 608
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
При Кирил никакъв ефект няма Саностола.Изследванията обаче са наред.Явно ще е така да видим до кога.Педито каза,че ако има проблем в резолтатите ще ми изпише нещо за апетит.Май Апетон спомена.Но щом няма така да си остане  Thinking

# 609
Скарлет, Мултивитамол на д-р Тайс давам. Купих го в отчаян опит. Идея нямах какъв сироп да взема, аптекарката също, пък този бил сироп плюс подарък таблетки и термометър, че и уж на промоция. След два дни се върнах да купя още един на баткото. Два вида са. За деца над 1г и за деца над 6г. Давам сутрин и вечер по 5мл или замествам с таблетките. Децата умират за тях, чак ходих още две опаковки само таблетки да купя. Не знам витамините ли са причината или времето, но нека така да си остане.

В яслата има карантина варицела и скарлатина едновременно.  Скарлатината е до днес, а варицелата до 25ти. Още няма признаци за варицела. Трети път му се разминава.

# 610
Само това не съм опитала.

# 611
Бяхме в село Горно поле. Където е нашата съфорумка.Само,че нея я нямаше в този момент там. Да ви кажа има смисъл да бъде там. Няма такава красота! В магазина в селото продават лимонада, бира, бисквити и хляб Simple SmileНяма къде да се яде нищо различно от кебапчета в радиус 40 км. Въобще истински селски живот! Хареса ми! Преядохме с кебапчета и пържени картофи Simple Smile

Иначе Ивето стана друго дете, направо светна. Зередихме се и с много слънце за да имаме за Хамбург.

Яйца и млечни продукти и аз не купувам от баби, защото ме е страх от болести. Като кажат домашно, та домашно. Аз го разбирам от моята баба на моето село....иначе ме е страх.

не ми се прибира в Германия, тук се чувстваме прекрасно - всички, включително и много негативно настроения ми мъж. Но това е! Просто излитам и не го мисля, защото иначе ще се сдухам.

Вие планувате ли вече лятната почивка? Ние мислим отново за хотел ол-инклузив, колкото и тъпо да звучи. Но съм доволна - не мислиш за нищо с децата. Имах една колежка с две деца, тя ходеше само на такива хотели на почивка, аз тогава я убеждавах колко е смотано, но сега я разбирам напълно.

В момента, вкойто пиша това сме на терасата, слушаме https://www.youtube.com/watch?v=9hmd7of42DM&list=FLw9sH4egb1 … 12qQw&index=3 и се плицикаме с гореща вода от една кофа.....нещо немислимо в Германия. Ще ми лисва точно това!

# 612
  • Варна
Жалина, страхотни новини за Ивето. А нашата съфорумка от Горно поле е на плажа във Варна Laughing Страхотно време днес, Елин се размаза от игри и сега спи. Дано вече да е дошло лятото и всеки ден след работа да можем да ходим на плажа.

# 613
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Жалина радвам се,че всичко се е оправило при Ивето  Hug
И ние днес открихме плажни сезон.Малкия тича по пясъка и дори реши да опита как е във водата  Mr. Green Бързо се отказа "тудено е" (студено)  Laughing

# 614
Благородно завиждам на морските мами! Всъщност като човек живее на морето ходи ли често на плаж или това е само мечта на не-морските хора?

Общи условия

Активация на акаунт