ЮЛСКА ТЕМА 35

• 78 974
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Някои ходят много- много често, други не ходят с години, даже с десетилетия.

# 616
  • София
Ро.Ко, сега виждам втората лентичка. За мен е изненада, не знаех. Браво, много се радвам Hug! Да си здрава и леко раждане, със здраво бебе през септември!

Лазар чака да отидем на морето, но нямало да влиза във водата. Иска брат му да му напълни неговото басейнче с вода и да си седи на плажа с Джеси.

# 617
  • Варна
Мерси, Весе.
Миналата година не отидох нито веднъж на плаж. Добре, че Елин беше  2 седмици при баба си в Бургас, че походи малко на плаж. Но тази година съм решила да съм по редовна. Особено след работа, само пресичам булеварда и съм в морската.

# 618
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
ro.ko честито и от мен лека бременост и пухкав финал  Hug
Каква съм блейка...........Ако не беше писла Весето нямаше и да видя втората лентичка.Розова е.Значи ли това,че чакате девойка?
Жалина ние не сме от тук и сме за малко  Laughing .Иначе независимо от времето минава през плажа.Малкия обожава да стои и да гледа морето  Heart Eyes Като майка си  Mr. Green

# 619
  • Варна
Мерси Захарче. Да, този път ще е момиченце по последни данни. На първата ФМ ми казаха момче, на втората момиче.

# 620
Ро, честити розови гащи! Нали така се казваше?  Wink
Ние бяхме на плажа в неделя, но бяхме заринати с пясък, до водата не ходихме. Нашата по принцип се страхува, макар че ще видим. Искала да ходи на басейн, не искала в морето. Според мен я плаши тази необятност на морето, а басейна го вижда целия.
Май махнахме памперса (само дневния, разбира се). Най- последни, но това е положението. Затова пък не можете да си представите колко лесно стана, за сега, да видим.

# 621
На 1 годинка Емилия искаше да влиза в най-бурното море и умираше за вълни. На 2 не искаше да припари до водата, чак последния ден, когато стана като езеро влезе...сега да видим на 3!
А Ивет има страх от водата, не иска да се къпе и плицика, та се чудя има ли смисъл изобщо да я мъкнем и нея до морето тази година....

# 622
Пине честито! Утре очаквам тихичко "махнахме и нощният" и така ще ни изпревари Ю.
Ро.ко честито! Живо и здраво да се роди, пък каквото такова.

# 623
Нашата на 10-11 месеца не се страхуваше, топвах я. Следващата година се застрахува. Сега ще видим.
Скарлет, дано, ама ще видим.

# 624
  • София
Ро.ко честито и от мен! Лека бременност и сладко бебче на финала!
Вие как виждате лентичките? Аз отварям bgmama с  Google chrome и трябва да отворя  профила и тогава виждам лентички.
Жалина, много е добре че всичко с Ивето е наред и дано вече нямаш поводи за притеснения! Защо да не я вадите на море? За децата е добре морския престой. В Гърция миналата година водиха бебенца на няма и месец сигурно, вечер към 19,00-19,30 часа.
Ясен не се страхува от водата. Сега два дни тича на брега и си мокреше краката, защото водата беше студена за къпане. Возихме се и на водно колело за около час и половина, също много му хареса и не искаше да слиза.

# 625
  • София
Жалина, много се радвам  на добрите новини за малката. Улевинов е голяма работа, много помогна на големия ми син преди година и нещо, имаше ужасна инфекция на ухото, течеше му гной така, че чак му мокреше възглавницата и дрехите. Пред кабинета му чакаха хора от цяла България, явно има защо.

Ро.Ко., честито! Каква хубава новина! Лека и спокойна бременност ти желая!

Верабел, от настройките ти е. Аз също ползвам хром, всичко си виждам. Ако гледам, де, сега не бях забелязала Simple Smile

Оставих Адриан на детска градина, много ми е свито. Той влезе лесно, каза "чао" и даде ръка на "какичката", но утре сигурно ще е драмаТА.

# 626
Верабел, в профила си промени настройките да показва подписите, в момента ти е дадено да не показва подписи.

# 627
  • София
Терп, Пина, благодаря ви!
Терп, дано лесно се адаптира, че е  много гадно чувството да оставяш ревящо дете!

# 628
  • София
Надявам се, Вера,благодаря! Е, взех си го вече, час и половина изкара. Какво да го правя, за никого няма да бъде лесно, но трябва да се справим.

# 629
  • София
Колева, Честито! Да минава леко!
Аз лентички и аватари не виждам, но така ми е добре, по-изчистено ми идва.
Пине, честито и на теб. Защо не пробваш изцяло да го махнеш? Разбира се, всеки си познава детето,  моите махнаха памперса директно, никога не съм слагала за нощта или за сън и нито веднъж не е имало „ситуация“.
Жалина, Ивето ще тръгва ли на градина като се приберете?
В събота бяхме на сватба. Толкова беше хубаво. Утре ще ходя да записвам Маринка в градината.
Терп, ще свикне. Hug

Общи условия

Активация на акаунт