ЮЛСКА ТЕМА 35

• 78 973
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Жалинка, много се радвам, че всичко се е разминало по най-лекия начин и Ивето може да се посвети на музикална кариера!
Ро.Колева, честито, честито! Каква хубава новина, че и половината минало вече.
Терп, браво за сефтето на Адриан! Малък смелчага! Аз се зареждам със сили за септември.

На морето е пълна лудница. Миналия май плажуването в Гърция беше най-голямото изпитание за моята физика и психика. Такова търчане съм търчала, бях във вечен полет. При това след ставане в тъмни зори. После няколко пъти ходихме Слънчев бряг и там беше малко по-търпимо. Основният зор ми беше следобедния сън. През октомври отново в Гърция си починах за първи път от 2012-та. Мислех си, че по тази логика сега направо ще рахатясам. Е, вчера открихме сезона на Халкидики. Останах без глас от крякане. Бяхме най-шумната и невъзпитана компания. К. търчеше във водата през 30 секунди, риеше с копита по пясъка, крещеше колкото му глас държи, пикаеше между шезлонгите, изпъчил корем и очарован от резултата. Имаме още 5 дни.

# 631
За съжаление може би прибързано се похвалих за Ивето.....
Предстоят ни още няколко изследвания, но ще говоря по-натам като преминат.
А даваше вид, че чува абсолютно всичко, маймунката Simple Smile

# 632
  • varna
Жалина, стискам палци наистина да е минало всичко!
Пине, бравос, ей сега ще махне и нощния, докато се чудиш. При нашите всичко от раз става май Simple Smile
Съгласна с Пина за живеещете тук - някои ходят всеки ден, други изобщо. И с плуването е така, колко пъти чувам, че как можело да живее някой на море, пък да не може да плува Laughing
Ема миналата година беше особено възпитана на плажа, във водата само с нас ходеше, а иначе си цъкаше на пясъка с телефона. Ама тая година е по-осъзната вече, да видим Thinking

# 633
Роси, честито!
Жалина, дано попаднете на добри лекари.
Честит трети рожден ден в семейството на Бемол! Здраве от сърце желая.

# 634
Добре, че е Ники, забравих, че юлски бебета имаме и през май Embarassed Бемолче, ЧРД на патерици, здраве, щастие и злото да ви забрави! Как мина рожденият ден?

# 635
Eh,Bemol ,злото да ви забрави ! Да сте здрави и щастливи ! И аз чакам инфо за празника ,ама как все си усложняваш живота....чак на ГърцияТА закара детето  Mr. Green
Мен още от сега ме боли глава при мисълта за море.Имам още 2 месеца да свикна с идеята.
Тони го записах на градина.На 5 септември тръгва.22 децас а приети първа група ,повече от 18 едва ли ще ходят  LaughingДоволна съм много !
Иначе ми пили яко нервите ,не само той ,ами и баткото ,че и мъжа  Sick

# 636
  • Варна
Мерси, момичета за честитките.
Честит празник, Бемол.

# 637
  • Перник
Бемолче и от мен честит празник  bouquet Да разкажеш как е минало.

Колева, честито и на теб.

Аз скоро не съм писала, ама напоследък влязохме в една отвратителна серия с цялата рода. Все проблеми. Няма да ви занимавам излишно, само за Х. ще кажа, че като тръгна на ясла ходи точно 3 дни, прибра се с конюнктивит, след това и температура, сополи, кашлица... през всички екстри мина и диария и повръщане. Изтормози се много. Какво да правя вече с тези болести незнам. Ако имате някакъв метод моля ви споделете, спиране от ясла просто няма как да стане на този етап.

# 638
Бемолче, честит празник на патерица и от нас! Да сте живи и здрави и много усмихнати.

Руми, освен да стискаш зъби, друг метод не се сещам. Ние изкарахме цялата зима на ясла/градина, от март досега не са спрели да боледуват. За последните два месеца има точно 4 дни, в които и двамата са били там. Все има по един болен вкъщи.

# 639
Аз не забравих за Бемол, мислех да пиша, ама си замълчаха, щото тя не разказва и помислих, че може да не иска. В случай, че ти се разказва, давай подробно, Бемоле, силно ме вълнуват детските РД! 😀

# 640
  • София
Бемол, честито и от мен на патерица! Много радост, здраве и щастие!

# 641
  • varna
ЧРД и от мен на най-голяма патерица ама вчера така се преуморих с тоя детски празник в Морската, че хич не ми се пишеше. Затова пък от сърце Simple Smile Явно с ММ си отглеждаме някакъв екстремист, защото хич не трепна на новите въртележки и влакчета, а уж ги водят за над 4. Не спря да се хили, а и по принцип де що стълби и препятствия има за катерене, вечно е там да ги преборва.

# 642
Благодаря, момичета!
Ще ви разкажа, що пък да не ви разкажа... Снимките у фейса.
Та, явно всяка година ще се надбягваме с гръмотевиците и с абитуриентите. Голяма драма беше това с времето и уж за да е по-сигурно оставих истинското празненство за 29.05. Заклевам се, повече така няма да правя. Ще се празнува на деня, пък който може, да заповяда. На 22.05. събрахме бабите в "Маракеш" в Перник, където празнувахме миналата година, после заминахме за 1 седмица на Халкидики, а вчера ходихме в едно ресторантче в полите на Витоша с прекрасна гледка към София. Заради заплахата от гръмотевични бури, не надуха батута, на който много разчитах, и не ни сложиха в непосредствена близост до поляната, където играеха децата, и слизането до там си беше цяло пътешествие по една доста росна тревица.
Тортата я поръчах от Coco Sweet & More на тема "Пес патрул". Не знам дали момиченцата го гледат това, но К. е луд по това филмче и се отъждествява с Райдер, което е може би добре (за непросветените алтернативата е 6 кучета и кокошката Чикилета, на мен тя ми е любимка.) За лош късмет обаче в комплекта "Пес патрул", който имаме вкъщи, Райдер, липсва, а за още по-лош късмет при изработката на тортата бяха пропуснали да сложат фигурка с Райдер. Отбиха ми от цената 8 лв. Не се считам за обезвъзмездена и май догодина ще мина на вариант със снимка. Докато стане време за тортата, дребосъците бяха тотално пощръклели и вместо духане на свещи, настана масов бой за захарни кучета и който докопаше куче, мигом го налапваше. Пълен цирк беше. Та това е накратко. Общо-взето съм доволна.

# 643
Много забавно звучи. На тази възраст рожден ден се свързва само с торта и духне на свещи от всички деца Simple Smile

# 644
И балони, и подаръци! Макар, че тортата и духането на свещи са на първо място.

Общи условия

Активация на акаунт