Месец след месец минават,лудориите на МАЙчето все повече стават - ТЕМА 3

• 58 610
  • 378
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:

Днес нашето съкровище стана на 1 годинка!
Да ни е жива и здрава, останалото от нас!
party041

# 181
Sweety ஜ- Честит 1-ви рожден ден на малкото съкровище. Да расте здраво, умно и будно дете! Да има прекрасно детство и много приятелчета! Весел празник!  bouquet  Hug

# 182
  • София
Sweety, честито! Да расте жива и здрава и много да ви радва!

chilly - и моята госпожица почти всяка вечер спи при нас - завърта се на 90 градуса и спи перпендикуларно на леглото с крака върху възглавницата ми Grinning съответно се шири на половината легло, а за нас остава едно ъгълче само Simple Smile

# 183
Sweety ஜ, честит празник  Hug

# 184
  • София
Sweety, честит рожден ден на малката принцеса  Hug

И аз я вземам да спи при нас по някое време през нощта и позата е същата  Joy - напречно на нас. Даже някой път се завърта с главата към долния край на спалнята Simple Smile)))

# 185
  • В градината...
Суити, да ви е жива и здрава Михаела, да и е честита първата годинка  Hug

# 186
Sweety ஜ, честит рожден ден на малката принцеса!  newsm59

# 187
здравейте

Тъй като влизаме в сезона на комарите (поне в нашия парк, явно не са пръскали ли, или са се нароили....)
някой знае ли, добър репелент подходящ и за малките ни бебета:)

# 188
здравейте

Тъй като влизаме в сезона на комарите (поне в нашия парк, явно не са пръскали ли, или са се нароили....)
някой знае ли, добър репелент подходящ и за малките ни бебета:)
Здравей,
аз ползвам на "Бочко" и мога да кажа,че засега съм доволна, пръскам и покрай количката и върху него, само внимавам с дланите и лицето и най-вече очите и устата, тъй като много горчи.

# 189
Здравей,
аз ползвам на "Бочко" и мога да кажа,че засега съм доволна, пръскам и покрай количката и върху него, само внимавам с дланите и лицето и най-вече очите и устата, тъй като много горчи.

О, не знаех че Бочко имат нещо подобно, ще го потърся още днес Simple Smile че особено в по хладните дни, или вечер малко като захладнее, излизам на бегом от парка Laughing

# 190
  • София
И аз взех на Бочко, като бях на гости при нашите имаше комари и нищо не я ухапа. Бях намазала ръчичките и напръсках количката. Гледах, че има и някакви уредчета за количка на Чико, които прогонват комарите.

# 191
Благодаря ви! bouquet

# 192
Използвате ли някаква слънцезащитна козметика за бебоците? Питам като цяло през летните дни,не само за морето и плажа.

# 193
  • София
Аз ползвам на Тьопфер, много съм доволна. Кожата на Мария е много бяла и още през първите дни като беше по-хубаво времето й се зачерви доста лицето и веднага започнах да  я мажа.

# 194
  • В градината...
Още миналото лято купих Бочко крем и олио. Аз самата се мажа с олиото, че съм бяла.

Общи условия

Активация на акаунт