RYANAIR - 2

• 111 970
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Според условията на компанията, на всяко дете може да бъде регистриран багаж с 50% намаление, ако и придружаващия възрастен е при същите условия.

Според мнения, възможно е добавянето с намалена цена на багаж само за дете/деца, но отговорността за изпълнението на такова решение, нека да не е моя!

Това как да го разбирам  newsm78 Ние ще пътуваме с един чекиран куфар, който съм писала на името на детето и за 4-те полета - позволи ми системата. Сега има вариант да ме накарат да доплащам на място ли, след като видят, че на възрастен няма чек. куфар  Rolling Eyes

Исках да добавя - превалутирайте в британски лири, не в евро, изумих се от разликата  Shocked или поне вижте каква сума в лв ви дава при двата варианта и тогава решете   Peace

# 106
Защо не им пишеш в чата дали може багаж само за дете, че да няма изненади?

# 107
Аз им бях писала по друг повод, но не съм се сетила, че може да е проблем, след като системата позволява  - т.е. имам получени билетите на и-мейл, в които фигурират всички имена на пасажерите и багажът е на името на детето - т.е. не са отделни билетите и за трима ни, а сме на един билет, ако имаше проблем щеше ли да ме пусне системата така?
Всъщност има ли някой, който е пътувал с подобен багаж само на името на детето  newsm78

# 108
Според условията на компанията, на всяко дете може да бъде регистриран багаж с 50% намаление, ако и придружаващия възрастен е при същите условия.

Според мнения, възможно е добавянето с намалена цена на багаж само за дете/деца, но отговорността за изпълнението на такова решение, нека да не е моя!

Това как да го разбирам  newsm78 Ние ще пътуваме с един чекиран куфар, който съм писала на името на детето и за 4-те полета - позволи ми системата. Сега има вариант да ме накарат да доплащам на място ли, след като видят, че на възрастен няма чек. куфар  Rolling Eyes

Исках да добавя - превалутирайте в британски лири, не в евро, изумих се от разликата  Shocked или поне вижте каква сума в лв ви дава при двата варианта и тогава решете   Peace
Разбирайте го така - отговорността за купуването на багаж по този начин е ваша!  Laughing
В условията пише нещо различно, а системата позволява друго.
Последната дума, разбира се е на компанията, съответно служителите, които обслужват полета.

# 109
Скрит текст:
Системата позволява до 3 броя чекиран багаж да бъдат добавени на едно лице.
...
Два пъти се връщах да чета и на две места виждам - до 2 броя.  Embarassed
И в таблицата с цените също...

А реално не е така? Така ли?  newsm78
Я кажи къде го пише, че аз търсих в ОУ ограничение и не видях. Иначе като тръгнеш да букваш, можеш да добавиш 3 чекирани на едно лице.
В общите условия.
По-точно в Ryanair regulations on specific subjects и в таблицата с цените.

Да, сега го видях. Очевидно е същото като с намалението за деца. Наистина системата позволява добавяне на 3 багажа на едно лице.

Може би не е лошо да сложиш и този линк: https://www.ryanair.com/gb/en/plan-trip/flying-with-us/family-extra

# 110
Скрит текст:
Системата позволява до 3 броя чекиран багаж да бъдат добавени на едно лице.
...
Два пъти се връщах да чета и на две места виждам - до 2 броя.  Embarassed
И в таблицата с цените също...

А реално не е така? Така ли?  newsm78
Я кажи къде го пише, че аз търсих в ОУ ограничение и не видях. Иначе като тръгнеш да букваш, можеш да добавиш 3 чекирани на едно лице.
В общите условия.
По-точно в Ryanair regulations on specific subjects и в таблицата с цените.

Да, сега го видях. Очевидно е същото като с намалението за деца. Наистина системата позволява добавяне на 3 багажа на едно лице.
Ще допълня в първия пост, че системата позволява 3бр. багаж за чекиране.  Peace

# 111
  • Чукарландия
Ще допълня в първия пост, че системата позволява 3бр. багаж за чекиране.  Peace

Два платени и един безплатен (ръчен куфарче+чанта), това ли имате предвид?

# 112
  • Чукарландия

Къде превалутираш, като се отиде на плащане ли? Hug

# 113
Здравейте! Ще следя темата,най-вече се интересувам от полети Берлин-София,дано я пуснат преди ноември!
 Много ми липсва линията на изиджет,още се чудя защо я закриха,като самолетите бяха пълни винаги.
И понеже тук сте все хора,които често летите,да попитам ,освен БГ еър и Берлин еър,има ли друга компания(нискотарифна),която изпълнява полети Берлин-София и особено Берлин-Букурещ?

# 114

Къде превалутираш, като се отиде на плащане ли? Hug

Да, има опция с отметка за валута Wink
Мога ли да помоля да кажете къде точно пише, че към детски багаж трябва да има закупен и "възрастен"  newsm78 Гледах, гледах и не намирам такова нещо, а искам да ги питам все пак и трябва да се позова на текст.

# 115
И на мен не ми излиза опция смяна на валута? Може ли по-подробно?

# 116
Накрая вече, след като въведете всички данни по платежа - имена на пътници, номер на карта, име на картодържателя, последният ред на тази страница е "Selected payment currency" и там се отмята. Всъщност се пада на края на т.3. - Payment details.
Сега намирате ли го?

# 117
Не   newsm78
Да не би да е само за дебитна карта?

# 118
Ами за вид на картата давам Виза Електрон, да сега проверих - при друга отметка няма избор, правилно  Peace

# 119
Каква е разликата горе долу?

Общи условия

Активация на акаунт