RYANAIR - 2

• 111 967
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Milano
Благодаря, Блис.

На мен на апп-а ми дава възможност да закупя багаж за дете на половин цена без да съм избрала друг пътник с такъв.

Наистина не съм обърнала внимание кога са го въвели (предпоследният път си бях сложила багажа на мое име без изобщо да видя тази възможност), но аз пътувам главно с Изиджет и там новостите ги знам.

# 76
  • Чукарландия
Досега Раянеър летяха от Пловдив без никаква конкуренция и пак им бяха ниски цените на билетите! За справка: Пловдив - Франкфурт Хан - Пловдив: 18 евро + безплатен ръчен багаж (дамска чанта+малък куфар). Peace

# 77
Досега Раянеър летяха от Пловдив без никаква конкуренция и пак им бяха ниски цените на билетите! За справка: Пловдив - Франкфурт Хан - Пловдив: 18 евро + безплатен ръчен багаж (дамска чанта+малък куфар). Peace

Супер,а защо вече няма да летят до там през Пловдив? Ясно ли е?

# 78
  • Чукарландия

Супер,а защо вече няма да летят до там през Пловдив? Ясно ли е?

Ето, тук пише. Peace

# 79
BBeLLa,благодаря Simple Smile

Жалко,че така се е получило с Пловдив. Явно за това се прехвърлят в София.

# 80
  • Milano
Моето мнение за Раян е отлично (макар, че имам слабост към Изиджет и избирам почти винаги тях).

Не съм имала проблеми от никакво естество - никога не са ми променяли часове на полети, нито отменяли, пристигат навреме (почти винаги по-рано).

Сравнение с Уиз за мен не съществува.

Първо я няма тази постоянна игра на цените.
Когато има намаление то е реално (а не завишено и после уж намалено, като при Уиз).

Ако закупиш билет с Уиз сега дори за мъртъв сезон цената е висока, ако има доста време дотогава (напр. края на октомври, ноември), с Раян не е така.

Багажа вече е коментиран.

Възможността за чат също, при проблем.

Разстоянието между седалките е нормално.

Цените са много по-ниски (поне при нас).

Децата минават с предимство.

Не продават завишени билети за шатълите.

В следващият пост ще дам конкретен пример.

# 81
Блис, и другите, летяли повече с Райън, споделете малко повече инфо за ценовата им политика плийз Simple Smile

Моите наблюдения, все още доста бегли, са, че не им варират толкова цените, колкото на Уиз - т.е. колкото по-рано купиш, толкова са по-ниски, в последствие само растат, освен ако не пуснат някоя промоция. Не знам дали съм права обаче, четох тук-там по форуми, че те също така ползват повече трикове - в смисъл засичат кои цени те интересуват и ти го показват по-високи всеки следващ път, когато проверяваш, един вид създават впечатление, че растат по-бързо. И ако провериш от друг компютър може да видиш реалната цена. Мисля, че ще е по-полезно и интересно от завихрилата се дискусия  Wink

Мимии, забравих и аз да ти благодаря за темата  bouquet

пп Реджина ме е изпреварила с отговор преди да питам, благодаря! Ще ми е интересно, ако и други споделят.

# 82
Блис, и другите, летяли повече с Райън, споделете малко повече инфо за ценовата им политика плийз Simple Smile

Моите наблюдения, все още доста бегли, са, че не им варират толкова цените, колкото на Уиз - т.е. колкото по-рано купиш, толкова са по-ниски, в последствие само растат, освен ако не пуснат някоя промоция. Не знам дали съм права обаче, четох тук-там по форуми, че те също така ползват повече трикове - в смисъл засичат кои цени те интересуват и ти го показват по-високи всеки следващ път, когато проверяваш, един вид създават впечатление, че растат по-бързо. И ако провериш от друг компютър може да видиш реалната цена.

Не, не ползват такива трикове. Изпробвано.

# 83
regina di cuori, от мои познати са много доволни от easyjet. Жалко,че летят само до Англия през Бъглария.

Имам въпрос за Раянеър.Дано пак не го сметнете за заяждане или опит за черен ПР. Grinning

В началото на темата прочетох,че можеш да закупиш точно определено място. Това означава ли,че ако не искаш да купуваш,ще трябва да се блъскаш и да бързаш да заемеш първото свободно,както беше преди в Уизеър или ти се определя някое от авиокомпанията и си ползваш него?

# 84

В началото на темата прочетох,че можеш да закупиш точно определено място. Това означава ли,че ако не искаш да купуваш,ще трябва да се блъскаш и да бързаш да заемеш първото свободно,както беше преди в Уизеър или ти се определя някое от авиокомпанията и си ползваш него?

Не, дават ти безплатно място, но 7 дни преди полет и чак тогава можеш да се чекираш.

# 85

Не, дават ти безплатно място, но 7 дни преди полет и чак тогава можеш да се чекираш.

Благодаря,жалко обаче,че се плаща в евро. Има ли опция да се премине в левове,в случай че нямаш карта в евро или трябва да превалутираш,което хич не е приятно.

# 86
niamatakova , ти за някоя конкуренция ли работиш? не виждам друга причина да търсиш кусури на комания която даже не си виждала отдалече.
Като се качиш поне десет пъти си направи извод относно условията,но да говориш понеже някой на някого казал нещо....е смешно и безмислено.

мисля че уиз ще се оттеглят от София и може би ще се установят по другите ни летища (варненци и бургазлии може и да извадят късмет) - подобна ситуация беше преди няколко години с полета от Бергамо до Будапеща ,летеше си уиз но раян го дублира и след не много време уиз се изместиха на малпенса.

# 87
niamatakova , ти за някоя конкуренция ли работиш? не виждам друга причина да търсиш кусури на комания която даже не си виждала отдалече.
Като се качиш поне десет пъти си направи извод относно условията,но да говориш понеже някой на някого казал нещо....е смешно и безмислено.

мисля че уиз ще се оттеглят от София и може би ще се установят по другите ни летища (варненци и бургазлии може и да извадят късмет) - подобна ситуация беше преди няколко години с полета от Бергамо до Будапеща ,летеше си уиз но раян го дублира и след не много време уиз се изместиха на малпенса.

Оххх,нееее,не ми се обяснява пак.Не работя за никой.Просто реших да питам.Явно там ми беше грешката.
Дали уиз ще се отеглят или не от София не мога да кажа,няма самочувствието да говоря толкова уверено,защото все още не съм получила способности на екстрасенс. За теб вече разбрах,че си с дългогодишен опит в летенето с Раянеър и по всичко личи,че си им голям фен.

# 88

Оххх,нееее,не ми се обяснява пак.Не работя за никой.Просто реших да питам.Явно там ми беше грешката.
Дали уиз ще се отеглят или не от София не мога да кажа,няма самочувствието да говоря толкова уверено,защото все още не съм получила способности на екстрасенс. За теб вече разбрах,че си с дългогодишен опит в летенето с Раянеър и по всичко личи,че си им голям фен.

да,и за тебе разбрахме че дори не знаеш какво питаш ,айде стига спам.

# 89
  • Чукарландия
Благодаря,жалко обаче,че се плаща в евро. Има ли опция да се премине в левове,в случай че нямаш карта в евро или трябва да превалутираш,което хич не е приятно.

Картовата ти сметка може да е левова, плащаш с нея, банката си превалутира. Кое му е неприятното?!? 1 евро = 1,96 лв. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт