На ръба на отчаянието съм..

• 23 989
  • 357
  •   1
Отговори
# 165
Отговарям по памет:
За пръв път ми се зави свят и се сковах преди 7,8г. Прибрах се от работа и мислех, че съм преуморена. Не бяха така силни кризите и се живееше някак. За година по макс.две кризи съм имала, но отшумяваха бързо и не ми пречеха на работоспособността. Но тук от 3г насам стана нетърпимо и постоянно и освен да съм в легло друго немога (без да преувеличавам)
Доплер правихме, унг също ме гледа, кардиолог също- нищо не откриват, нямам диагноза дори.
Живеехме на квартира преди това. Работих в хр магазин.
Свекъри нямам. Дупката в бюджета я запълват нашите, да. Той не е давал пари за сметки и храна отдавна. Като кажа, че трябва да се включва то са фасони и чудеса, хвърли 50лв и толкова(това за кое по-напред-ток вода храна, неща от първа необходимост като прах паста за зъби и т.н)
Това е, че той от мен няма оплаквания-гледаш си прекрасно детето, къщата ти винаги е чиста и спретната, но въпреки тези думи вечно ми крещи и нагрубява.
На 30г съм и не съм си прекъсвала осигуровките, плащам си ги.
Да- освен, че шия също и корекции правя, а от остатъци си ушивам някоя дрешка на мен и детето и майка ми.
Тези, които мислят че се преструвам и не искам да се лекувам...дано никога не го изживявате това, вие разбирате ли, че аз дори като прясна родилка можех да свърша мн повече неща, отколкото сега...аз съм меко казано парцал, аз не мога да стана до тоалетна без помощ, разбирате ли.

Грация, щом имаш здравна осигуровка, заеми се най-напред да разбереш какво ти е здравословно. С просто око се вижда, че си болна и състоянието ти се влошава, защото не се лекуваш. До кой голям град си най-близо?
Мисля, че трябва да започнеш от обща  кръвна картина, сигурно още там ще изскочи нещо.
Мисля, че ще имаш нужда от по-специфични изследвания.Вероятно имунологичен профил, съдейки по оплакванията ти. Казвай близкия голям град, за да те насочат хората от него правилно къде да идеш и кого да търсиш.
Като се излекуваш, ще си намериш работа. Или поне ще се закрепиш и поддържаш, за да живееш сносно. Не се мъчи повече и да не ти е минало през ума да се срамуваш и самообвиняваш, че си непълноценна. Болна си от нещо, дано по-бързо открият от какво.
После ще решиш и въпроса с мъжа ти.

Не подценявай повече здравословните си проблеми, започвай оттам и то веднага!

# 166
Бгел,при мен блокира целия крак,не мога да го движа изобщо.На 37 г. съм. Tired
Момичето писа,че е от Поморие.Утре ще дам координати на невролог в Бургас.Тази вечер ще разпитам.До 19,30 съм на работа и не е удобно да звъня по тел. Confused

# 167
  • Вестерос
Сметки плаща ли на жилището?
Защо не работиш?
По ми е интересно защо той не дава пари сам, а ти трябва да просиш. В едно семейство (за мен) парите са общи без значение кой ги изкарва. Как така не знаеш колко изкарва мъжа ти  newsm78

# 168
Явно тез дискови хернии при всеки го удря различно  Sad
На мен сякаш ми е счупен кръста. Като прищипя нерв, ходя наведена, като стара бабичка, трябват ми патерици за да се придвижвам през апартамента, иначе рухвам и падам. Изтръпване нямам, но трудно се движа. Не можех да се обличам, да ходя до тоалетната без чужда помощ. Трябваше да ме мият даже.
Сега се стремя да се пазя, но не винаги имам възможност. Бях в Поморие на калните бани, много ми помогнаха. Ходих и на Нуга бест - страхотни. Скоро пак трябва да ходя.
Най ме поддържа разтягането сутрин. Освобождавам прешлените. Вися от едно желязо.  Mr. Green

# 169
Някой спомена, че авторката трябва да се хоспитализира в отделение и да й се направят изследвания.
Това е най-добрият вариант. Независимо какво е отделението, ще се направят доста изследвания и може да се търси или отхвърля причина.
Грация, не можеш ли да отделиш време и пари например за университетската болница във Варна "Света Марина"?
Имат доста добри специалисти, пък и ти си имаш здравни осигуровки.

# 170
Ако ще ходи по лекари толкова далеч, твърдо в София . Във Варна са пълни некъдърници , които на всичкото отгоре и само искат пари . #Cussing out

# 171
  • София
Най ме поддържа разтягането сутрин. Освобождавам прешлените. Вися от едно желязо.  Mr. Green
Аз играя тай чи и много помага, но най- важните неща:
- никога на течение
- винаги клякаш, а не се навеждаш
- спиш на твърдо
ми помогнаха да спре възпалението на нерва надолу по крака.
Ако можеш да научиш някой от домашните да те " издърпва", ще е чудесно.

# 172
Може да пробва да отиде при специалист в Св. Наум в София при невролог. Все пак е специализина болница. Сигурна съм, че там ще има по-добри специалисти. Аз лежах там за дисковата херния. След това дълго време нямах сериозни проблеми. Не  помня името на лекаря при който ме пратиха, но за него много добри отзиви има.
Не знам дали е ендокринен проблем. Аз съм с две заболявания на щитовидната жлеза, не припадам. Може би е неврологично, но не попада на правилния човек.
Някой спомена, че може да е от липса на витамини. И това може да се проучи.

Най ме поддържа разтягането сутрин. Освобождавам прешлените. Вися от едно желязо.  Mr. Green
Аз играя тай чи и много помага, но най- важните неща:
- никога на течение
- винаги клякаш, а не се навеждаш
- спиш на твърдо
ми помогнаха да спре възпалението на нерва надолу по крака.
Ако можеш да научиш някой от домашните да те " издърпва", ще е чудесно.

Благодаря ти  bouquet
За тай чито ще проуча. Пише, че е с плавни движения. Това е добре, защото аз мога и от кихавица да се сецна.
Иначе гледам да клякам. Понякога се навеждам от невнимание.
Майка ми се опита да се научи при един масажист, но много я е страх.
Петте тибетски ми се отразяват добре също.
А с течението не мога да го избегна. Понякога на работата го има.

# 173
Вече незнам какво да правя..
Семейна съм с едно дете на 9г. Живеехме сами до преди 3години, когато се преместихме в апартамента на родителите ми, за да пестим от сметки- две семейства под едит покрив, делящи си всички разходи смятахме, че ще е по-добре докато си стъпим на краката. Така и нашите бяха доволни, че сме при тях и ние, че сметките ще намалеят. Аз съм безработна от 2години, но съпругът ми изкарва що годе добри пари-всъщност дори незнам колко точно, защото никога не ми е казвал.

Родила си 2009та края, как така е на 9 години детето?

# 174
Ако ще ходи по лекари толкова далеч, твърдо в София . Във Варна са пълни некъдърници , които на всичкото отгоре и само искат пари . #Cussing out
Ти лично бил ли си в спомената болница?
На мен не са ми искали пари в нея, но при всяко влизане са ми правили всевъзможни изследвания.
Тъкмо заради изследванията я препоръчах, но вече авторката ще си реши.

# 175
  • тук и там
Семейна съм с едно дете на 9г. Живеехме сами до преди 3години, когато се преместихме в апартамента на родителите ми, за да пестим от сметки- две семейства под едит покрив, делящи си всички разходи смятахме, че ще е по-добре докато си стъпим на краката. Така и нашите бяха доволни, че сме при тях и ние, че сметките ще намалеят. Аз съм безработна от 2години, но съпругът ми изкарва що годе добри пари-всъщност дори незнам колко точно, защото никога не ми е казвал.

Родила си 2009та края, как така е на 9 години детето

Това -коя година е родила от къде го разбра? newsm78

# 176

Родила си 2009та края, как така е на 9 години детето

Това -коя година е родила от къде го разбра? newsm78

Погледнах набързо какво е писала.

# 177
И аз видях, че е родила 2009 г., но си помислих, че може да е неволна грешка.
Нека Грация да уточни.

# 178
  • София
Грация, този мъж при никакви обстоятелства по-добър няма да стане.
имаш здравословен проблем, но и той те трови!
погрижи се за себе си! това ти е приоритет.

# 179
Жената няма 50ст. за кафе,вие в София я пращате.Вариант е някъде наблизо.Бургас е на една ръка разстояние.Може да иде с рейса и да направят преглед и да си се прибере вкъщи.Щото в Сф. ще има и нощувки и нз. какво още.Другите изследвания може да си ги прави в града.Поне да уточнят какво е.А в Бургас е един и от най-добрите невролози в Бг. доктор Христо Добрев.В МБАЛ Дева Мария е.Ще потърся след работа контакти за телефона му.

Общи условия

Активация на акаунт