Забременели след инвитро - тема 19

• 59 884
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ох Simple Smile имам си две сърчицаааа.. тупкат ли тупкат! Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes

# 646
  • България
Ох, че хубаво, fiery! Наслаждавай се на момента. Heart Eyes
Шакира, аз сериозно се бях филмирала в началото. То и сега съм притеснена, но в началото беше страшно, особено докато минаха седмиците, в които спираха да се развиват ембриончетата при предишните ми опити. Всички изживяваме по различен начин тази емоция. Някои сме много по-притеснени и по-шашкащи се. Трябва да се владеем колкото можем, да не стресираме бебчетата. Hug

# 647
  • На остров
Фейри нека все така да тупкат  Hug !

# 648
Две в едно Аз следя Шакира и в друга тема, затова си позволих да се изкажа така.  Peace

# 649
  • На остров
Ясно, аз реших, че само на казаното тук  Peace

# 650
Камък ми падна от сърцето Simple Smile дишам спокойноо Simple Smile Шакира добре дошла... и аз съм паника така че те разбирам Simple Smile Сега е момента да се радваме на благословията си! Simple Smile  bouquet

# 651
Момичета, при мен спането нощем започва да се превръща в мираж. Зверски киселини ме тормозят, макар преди бременността да не съм имала изобщо. Сигридов ми беше препоръчал да разтварям сода за хляб във вода  - това понякога помага, но всяка вечер го пия и се чудя дали прекаляването със сода не е вредно за бебетата. Сещате ли се за някоя бабина рецепта или хомеопатично лекарство, които бих могла да пробвам ? Чувала съм, че чаят от мента успокоява киселините.

fiery, честити сърчица !

# 652
  • България
Някъде четох за студено прясно мляко.

# 653
Кити, по-добре пий студено прясно мляко, помага.
Не е за вярване, че точно Сигридов те кара да пиеш сода за хляб. Мисля, че е много вредна за организма.

# 654
  • Перник
Здравейте, бях днес на преглед -17 г.с. всичко изглежда добре, освен плацентата - написаха я тотална превия, много се шашнах... Споделете ваше мнение ако сте имали подобни проблеми. Благодаря предварително.

# 655
Опитах с прясно мляко - не помага. Ще питам на ЖК-то при следващия преглед, но той е чак на 16.03. Чудя дали да пробвам Гиваскон: http://apteka.framar.bg/30027432/%D0%B3%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81% … B5%D0%BD%D0%B5-16

Пише, че е подходящ за бременни.

# 656
Здравейте, бях днес на преглед -17 г.с. всичко изглежда добре, освен плацентата - написаха я тотална превия, много се шашнах... Споделете ваше мнение ако сте имали подобни проблеми. Благодаря предварително.

Не казаха ли, че може да се вдигне плацентата? Моята беше ниско долу и покриваше ръба на шийката, но казаха , че ще се вдигне, в последствие се вдигна, сега е добре. Тогава , като имах този проблем четох за превия тоталис, че е задължително секцио и повече пазене.

# 657
Може да опиташ с Гавискон, аз го пия отвреме навреме. Доктор Петрова  от Надежда го изписва.
Фиери, честито за двете тупкащи сърчица  Hug
Нежи, повече почивка трябва, а и съм чела, че при някои жени се вдига.

# 658
Аз също имам киселини, разбрах, че трябва да се внимава и с храната. Например яденето вечер на домати предизвика киселини. А туршиите предизвикват срашно много киселини. Киселото мляко е полезно, но и то предизвиква и е хубаво да се яде сутрин главно. Иначе аз нищо не правя за киселините. Дали е вредно за бебето?

Шакира, много се радвам да те видя в тази тема. Надявам се всичко да е наред.

Колкото и да е глупав въпросът ми по колко инжекции б 12 ви изписва Сигридов преди контрола? На мен не ми каза абсолютно нищо за бройката, звъня на телефона му от известно време, но не успявам да се свържа. Вече съм сложила 4 на брой. Измерването на б 12 беше 149 pmol/l при референтни граници 141 - 489 всъщност. Чудя се дали няма да е вредно за бебето, ако сложа 6, защото прегледът ми е чак на 29 март и има време.

# 659
Честити сърчица на Fiery, да тупат силно в теб до термин!
Шакира, нормално е да се притесняваш, по-добре да те видят на УЗ, кръвния няма да даде особено инфо сега, защото вече по-бавно нараства. Някои симптоми отшумяват, други са били от лекарствата. Тези първи седмици са много тегави и се живее от преглед до преглед.
Нежи, до към 25 седмица може да се качи, иначе много пазене, никакво вдигате на тежко и натоварване.

Общи условия

Активация на акаунт