Забременели след инвитро - тема 19

• 59 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, а с какъв гел се ползва доплера и някой има ли като този, който KittyCatty е показала и доволен ли е, мисля да си поръчам?!

Аз не намерих гел в аптеката и го ползвам без. Просто местя без да плъзгам по корема. Доки ми каза, че може така и не е проблем. Иначе в бг сайтовете има едни доплери под наем, но ми се струва безсмислено.

# 76
Някой само на фраксипарин през ден? Аз от 24 г.с. ще съм така и ми е малко напрегнато. Иска ми се да знам дали има и други така.
Аз съм през ден, а в този ден в който нямам пия аспирин протект.

# 77
  • България
При някой да са спрели рязко болките и напрежението в гърдите? Тази нощ, като станах, напрежението го нямаше.Thinking   

# 78
Момичета, а с какъв гел се ползва доплера и някой има ли като този, който KittyCatty е показала и доволен ли е, мисля да си поръчам?!

Аз не намерих гел в аптеката и го ползвам без. Просто местя без да плъзгам по корема. Доки ми каза, че може така и не е проблем. Иначе в бг сайтовете има едни доплери под наем, но ми се струва безсмислено.
Прочетох, че може и с олио за тяло / трябвало да има някакъв гел за по- добър контакт/. Ти този от линка ли имаш аз се чудя между него и един който измерва пулса http://www.aliexpress.com/item/New-2-5MHz-Integrated-Design-Prin … /32292194992.html

# 79
При някой да са спрели рязко болките и напрежението в гърдите? Тази нощ, като станах, напрежението го нямаше.Thinking   

Не се притеснявай Hug При всеки е различно това с гърдите. Аз на моите вече не им обръщам внимание. Иначе като цяло не са напрегнати както в началото, седят си уголемени и с ясно видими вени по тях.

# 80
Мен гърдите отдавна не ме болят както в началото, но зърната само като ги докосна и имам чувството, че хиляди иглички се забиват там. Дано се успокоят нещата до края, а иначе имам като капчици коластра - не знам дали толкова рано е нормално, но пък като споделих с док нищо не каза.
А вече и усещам малчо едно странно вибриращо усещане в коремчето  Heart Eyes

# 81
  • София/Севлиево
Покaзaх доплерa нa ММ ,той го хaресa и го поръчa.Кaто дойде ще видя дaли е сполучливa покупкa или не.
Също се чух с докторкaтa зa изследвaния,кaзa ми по 1 метa неофолик и ме питa дaли съм слaгaлa фрaксипaрин при  предишнaтa бременност.Кaзaх ,че не съм и зaсегa  тя ми кaзa,че нямa дa слaгaм.

# 82
  • България
Благодаря за мненията Heart Eyes! Притесних се, защото стана изведнъж, а има още време до прегледа. Досега, при ставане от леглото, ми създаваха дискомфорт и изведнъж нищо....
Follow, нямам търпение да го усетя и аз!
Чудих се доста за доплера. За сега се отказах, понеже четох, че започва да се използва към 17 седмица, а бебчето трябва да се усети около 20.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 16:15 от тортичка

# 83
ирен22, притеснява ме това, че действието на фраксипарина според производителя е 24 часа, а аз ще го слагам на 48 часа. В момента приемам и аспирин всеки ден, но скоро оставам само на фраксипарин 0,3 през ден. нямам представа каква е степента на зрялост на плацентата, предполагам, че ако имаше проблем с това лекарят щеше да ми каже.
amini, питам за това дали фраксипарина е всеки ден или не.

# 84

Прочетох, че може и с олио за тяло / трябвало да има някакъв гел за по- добър контакт/. Ти този от линка ли имаш аз се чудя между него и един който измерва пулса http://www.aliexpress.com/item/New-2-5MHz-Integrated-Design-Prin … /32292194992.html

Да, имам този от линка на Али Експрес. Пристигна за 2 седмици и ми го донесоха до вратата. Много съм доволна от доставката.

Не знам за пулса дали има смисъл от специални техники за измерване. Аз на слушалките, като чуя сърцето, броя ударите за 10 секунди и умножавам по 6, за да видя колко са ударите в минута. Доста са учестени, между другото. Изкарах ги 144 удара в минута на момченцето. Особено, като са в движение сърцето бие по-учестено, а като спят е по-леко.

# 85
  • София/Севлиево
Нормaлно е,нa мaлките децa пулсa по принцип е по-бърз от нa възрaстните.

# 86
KittyCatty, удобно ли е да дадеш линк, за да поръчам точно при твоя продавач? Така ще знам, че хем е качествен, хем ще пристигне бързо.

# 87
Точно това е линкът, който съм пуснала и по-горе.

http://www.aliexpress.com/item/Portable-FDA-CE-Fetal-Detector-Ba … /32552938979.html

Същият продавач. Избрах доставка от Китай, защото само от там може и беше безпалтна - сега гледам, че са сложили такса 95 цента за доставка до БГ, но все пак е доста евтино. Платих с дебитна карта. Продавачът е много коректен - снима пратката и ви пуска снимка, за да видите как изглежда и я изпраща с въздушна поща. Лесно се проследява. Дано останете доволни. За мен е важно да си имам успокоителна джаджа, въпреки че усещам бебоците вече.  Hug

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 20:19 от KittyCatty

# 88
Много благодаря, KittyCattyHug

# 89
Момичета, излезнаха ми изследванията, които подготвям за Сигридов. Направо се чудя как все още функционирам Mr. Green
В понеделник пускам и тези от ЖК и в сряда съм при доки. Сигурно ще ми изпише от всичко по много Laughing
Общ белтък (Total protein) 59.10 g/l 66 - 87
Албумин (Albumin) 40.80 g/l 35 - 52 
Желязо (Fe) 20.06 µmol/l М: 11 - 28; Ж: 6.6 - 26
Свободен ЖСК ( UIBC ) 40.70 µmol/l 
Тотален ЖСК ( TIBC ) 60.76 µmol/l 44.8 - 80.6
Витамин В12 ( Vit. B12 ) 134.10 pmol/l 141 - 489
Витамин D total (25-OH Vitamin D) 37.73 nmol/l 50 - 120
Все пак ще се радвам да чуя и вашите коментари Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт