Искам да кажа ... (72)

• 63 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Като видя нещо от сорта на "то си знае-кой е", "за определен потребител", "да се сеща" ... и направо ме спохожда безсъние и започва да ме човърка мен ли подсещат, лука ли съм сгазила, нещо съм объркала ли... ужасно е просто. Недейте така с недомлъвки бе хора!

Отгоре на всичко и романтичната вечеря ни пропусна. Дребосъчко се температури с 39 градуса. Sad сега си пием вино по домашному, а аз си имам много готин "пухопотам" само дето не мога да се преборя с девойката и да си го взема.

# 271
Атмосферата е приятелска, според мен.

Лина, кръщенето на племенницата ми беше в ресторант  Пикник. Много ми хареса, има и място за игра. Това лятото. Ама е малко извън Пловдив. На 2 км. от Коматево.

# 272
Благодаря момичета!  Hug
Записвам.  Сега обаче ще гледам троновете.  Crossing Arms ММ много го хареса. 

# 273
  • В Космоса
Като видя нещо от сорта на "то си знае-кой е", "за определен потребител", "да се сеща" ... и направо ме спохожда безсъние и започва да ме човърка мен ли подсещат, лука ли съм сгазила, нещо съм объркала ли... ужасно е просто. Недейте така с недомлъвки бе хора!

Отгоре на всичко и романтичната вечеря ни пропусна. Дребосъчко се температури с 39 градуса. Sad сега си пием вино по домашному, а аз си имам много готин "пухопотам" само дето не мога да се преборя с девойката и да си го взема.

Онке, ти си безцеремонна, споко! Wink

Нинджаго, бляблябля...! Crazy

# 274
  • Ямбол
Чувствам атмосферата спокойна.
Тонка ли е обектът на питането ти, Акаша? Или аз не съм запомнила как точно ни обсъдиха темата в друга тема - как само готвене, работа и градинарство. А Шантала излъга, че за градинарство не говори тук, но последно точно за това мечтаеше и искаше съвети. Аз само това противоречие срещнах.

# 275
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Естел, олио. Много олио, да плуват в него.

Акаша, аз усещам атмосферата тук като приятелска.
Е, понякога някой има по-остри и груби влизания, ама човешко е, никой не е безгрешен.
Отдавам и го на моментни настроения и на особености на характера.

# 276
  • Телиш/Плевен
Онна, много ви се струпа напоследък, да се оправят бързо всички. Hug

За мен атмосферата е приятна и затова посещавам темата. В повечето случаи винаги има някой, който да те подкрепи или посъветва.

# 277
Здравейте, приятна тема!
Скрит текст:
Извинявам се че няма да съм кратка. bouquet
Искам много неща да кажа и да се оплача. Родителите ми са разделени откакто бях в 5 клас. Тежи ми че нямаме по-здрави отношния с баща ми, който чак сега осъзна че е пропуснал живота ни...виждаше ни като малки през около 3 месеца и все трябваше да просим пари за дрехи и училище. Толкова ми липсва всеки ден.
Омръзна ми от тая безработица-с 2 висши да се чудя как да се изхранвам.

Искам и да се оплача от себе си....сега съм с много свестен мъж. Но преди това привличах към себе си все неудачници, единия импотентен, втория все ми повтаряше че съм с груби движения и все обиди.

Сега се притеснявам че аз съм християнка и то доста вярваща а любимия ми е от друга вяра. Моля се на Бог родителите му да не са против.
Омръзна ми все да имам здравословни проблеми. Цикъла ми идва с хапчета, прекарах хепатит, с анемия съм, напълнях, а миналия ноември за малко да си умра.  От моя скапан работохолизъм бях спряла хапчетата без да искам и не ядях закуска и 3 дни ми беше лошо и ми прималяваше-изкарах ума на сестра ми която милата 3 дни ме водеше със зет ми по болниците. Много я обичам и съм и благодарна.
Изобщо не се разбирам с майка и баба, а трябва по неволя да живея с тях. Не ме подкрепят за нищо. А в този град нямам приятели, всички се изнесоха другъде. Понякога ми идват черни мисли. Избивам ги единствено с писане на романи, стихове.
Явно съм объркала темата....

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 23:18 от Анонимен

# 278
  • В Космоса
Е

Акаша, аз усещам атмосферата тук като приятелска.

Hug

Heart Eyes

# 279
  • София
Акаша, Лиляна те попита нещо и смятам, че е редно да й отговориш тъй като моето име е замесено.  Peace
Колкото до питането ти, аз не се разпознавам в него. Джой беше тази, която спомена нещо за липса на приятелска атмосфера, а Екскуизит потвърди. Ако ще си задаваме въпроси, предлагам да са директни, а не с недомлъвки. После и до интригите ще стигнем и имат ли почва тук.
Това че рецептите и градинарството не са ми теми за разговор, не означава, че смятам атмосферата за неприятелска. Лиляна, това е към твоето питане. Не ти отива да се правиш на неразбрала.  Wink

# 280
  • В Космоса
Акаша, Лиляна те попита нещо и смятам, че е редно да й отговориш тъй като моето име е замесено.  Peace
Колкото до питането ти, аз не се разпознавам в него. Джой беше тази, която спомена нещо за липса на приятелска атмосфера, а Екскуизит потвърди. Ако ще си задаваме въпроси, предлагам да са директни, а не с недомлъвки. После и до интригите ще стигнем и имат ли почва тук.
Това че рецептите и градинарството не са ми теми за разговор, не означава, че смятам атмосферата за неприятелска. Лиляна, това е към твоето питане. Не ти отива да се правиш на неразбрала.  Wink

Мързи ме, сорка, но ще кажа кво имах предвид - Екскиъзит.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 10:13 от Акаша

# 281
  • Пловдив
Че тя от скоро пише тук, Екскуизит.

# 282
Че тя от скоро пише тук, Екскуизит.
Да и Акаша е приветства приятелски Simple Smile
Скрит текст:
Зорлем се плетат интриги. Whistling

# 283
Поизтървал съм ви нещо, май. Но съм в окото на вихъра, нали, дами?

# 284
  • София
Да де, уж апелираме за добър тон, ама ни сърби да пренасяме интересно инфо от други теми.

Общи условия

Активация на акаунт