Искам да кажа ... (72)

• 63 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Мерси момичета  Peace Сватбата е по роднинска линия Wink До някъде добре, че е дневна, защото както съм недоспала, не знам до къде бих изкарала.
О, Гена, имаш си рожденик - да ви е много здрав и щастлив  Hug
Май и на Алина изпуснах малката, но на патерица й пожелавам да има много поводи за усмивки и да е здрава, разбира се  Grinning

# 316
  • Sofia
Благодаря ви за пожеланията, компанията  Hug!
Хапнете по една торта от мен party023

# 317
  • Варна
Честито на празнуващите Трифон или Валентин  bouquet
На Гена на момчето пожелания за много успехи!
Мъ℘♥Мяɣ хубаво да се натанцуваш, така ми се ходи на
сватба, ама никой се не жени край нас.

Темата си е добра, малко тип отчетна, средно захаросана,
като цяло приятна. Идваш, казваш ,питаш, заминаваш.
Има потребители които са си по-близки и не толкова.
Шарено е. Кой с кого си общува извънфорумно не ме
засяга -харесват се общуват си.  Peace

# 318
Честит празник и от мен Heart Eyes Пожелавам на всички приятни емоции днес с вино или без,  обичайте се. Wink

# 319
  • В Космоса
Честит ви празник! bouquet

Екскуизит,
Скрит текст:
подразни ме това, че смяташ темата за неприятелска, а тук се подвизаваш с много любезен тон. Вероятно опитваш да се внедриш и да се сприятелиш. Сега го осъзнавам. Направило ми впечатление, казала съм го. Знам, че е проблем като опитам да съм директна, затова избягвам, но снощи се напих. Ужас! Twisted Evil  Може  да си съставите още по-лошо мнение за мен.Mr. Green

# 320
Акаша, не се притеснявай. И на мен ми направи впечатление. Темите се правят от списващите ги.

# 321
  • В Космоса
Благодаря, Даун!  Hug Няма да се притеснявам. Grinning

Харесвам директни хора, но не е за мен тази работа. Предпочитам да си държа негативните мнения в мен, не ми олеква като ги споделя, само се товаря повече, че съм нагрубила някого. Confused

# 322
Честити ви празници / за който каквото празнува / !
 Аз съм втора смяна днес и не празнувам нищо  Laughing
 Ходих до близкия ми магазин и там загубих почти час .
 Не съм пила още кафе . Ще ям една круша с кафето . И ще си почета книгата докато стане време за работа .
Скрит текст:
Вчера ме посрещна от вратата в библиотеката - не я взех веднага , но на излизане не устоях и съм много доволна . Свежичка и сладурска книжка  Heart Eyes  Върна ми желанието за четене - от толкова стрес и нямане на време или желание  от есента не можех да прочета и ред спокойно.

# 323
Аз не си ги държа. Просто ми се иска да пиша на едно място с всички. Разбирам, защо се е отделиха някои, но ми се струва по-добре да пишем на едно място и да си спорим. Просто ми липсват някои от спсващите. Леките дразги са поносими, че и колорит придават.

# 324
И на мен ми липсват.

# 325
  • В Космоса
Аз изобщо не разбрах защо се отделиха някои от първоанчално редовно пишещите. Всъщност, останало ми е като причина в спомените, че някои се подразнили, че други не харесвали депресиращи оплаквания от рода "разболял се, починал" и се отделили, за да могат да си ги споделят тъжните неща на воля. Thinking

# 326
  • София
Гена, честит рожденик. Да ви е жив и здрав.  bouquet

Харесвам директни хора, но не е за мен тази работа. Предпочитам да си държа негативните мнения в мен, не ми олеква като ги споделя, само се товаря повече, че съм нагрубила някого. Confused
Понякога се налага човек да бъде директен, както например в дискутирания случай, защото беше намесено моето име, от което не ми стана приятно. И лично аз останах с впечатление, че е опит за интрижка. И ми е още по-неприятно, тъй като от известно време се опитвам да съм дистанцирана от нападките в темата, но зорлем ме набутват в някакви конспирации.
Колкото до другото, мислех да ти кажа "Наздраве" снощи, но си помислих, че може да се обидиш.  Grinning

Причината на някои хора да се отцепят от тази тема е разочарованието. Елементарно е.

Май и за мен е дошло време да си взема малко почивка от темата или поне да се включвам само когато наистина има какво да кажа, при това не твърде лично.

# 327
  • Телиш/Плевен
Честит празник и от мен! Hug

Гена, здрав и много щастлив да е синът ти! bouquet

И моята майка има рожден ден, та ние това празнуваме днес. Party Time

# 328
  • В Космоса
Тони, нямаше да се обидя или поне сега не се обиждам, защото не ми липсва самоирония. Grinning

Не си спомням защо се е намесило твоето име. Аз имах предвид единствено и само Екскуизит снощи и даже ми е тъпо, че с едни недомлъвки такива съм писала в началото... Бе, излишно е било, но няма да си се сърдя много. Laughing Дано Екскуизит не ме е намразила, не я познавам и гледам да не съдя за потребителите по разнби работи показали тук.  WhistlingGrinning

И в тази връзка, толкова ми е яко с приятели в реалността. Знаем си всичките глупости, може да си се дразним в определени моменти, но си се обичаме. А тук, някой като те издразни в някой момент и все едно смъртен враг. Много изкривено. Tired

# 329
  • Ямбол
Аз намесих името на Тонка, защото Акаша не спомена никой конкретно и аз стрелях на посоки.

Общи условия

Активация на акаунт