Искам да кажа ... (72)

• 63 681
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Euskal Herria
Понеже в България вече е 14-ти - Наздраве! Пияни от любов или от вино - кой както чувства празника!

# 301
Понеже в България вече е 14-ти - Наздраве! Пияни от любов или от вино - кой както чувства празника!
   newsm10 О, Янче, наздраве.

# 302
  • София
Видя ли още едно сърце във фейса и ще повърна!  Mr. Green
В тази връзка - честит празник, без значение кой от двата.  bouquet

# 303
И Трифон си умря почти на празника, лека му пръст.

# 304
  • постоянно
Наздраве и от мен  Peace
Гледам "Meet the Fockers"  и се "мъча" с 2-ри J&T  Joy

# 305
Искам да кажа, че ме е обхванала такава логорея, че следващия етап е да спра да пиша, ама не знам дали ще успея. Силно адиктивна съм Simple Smile.

# 306
Искам да кажа, че почивката от форума ми се отразява добре. Наистина разбирам колко пристрастено съм била тук.

Иначе къща с двор, в покрайнините на града и вила в планински район с езеро ни е мечта.

Честит празник! При нас още не е дошъл ,но утре сутрин вие ще сте на вечери вече и затова по отрано да поздравя Simple Smile

# 307
Видя ли още едно сърце във фейса и ще повърна!  Mr. Green
В тази връзка - честит празник, без значение кой от двата.  bouquet

Тони, позволено ти е, само ако е от злоупотреба с вино  Joy.

# 308
На мен тук ми е комфортно и атмосферата я намирам за приятелска. Почти през цялото време съм от телефона и не ми е удобно да пиша надълго и нашироко, затова през повечето време само надничам.
Ние нищо не празнуваме. Не обичаме привнесени празници, а и алкохол не пием, та, ден като ден Simple Smile. Все пак, честит празник на празнуващите bouquet.

# 309
От сутринта ми идва да злоупотребя с вино - над нас нали са го направили стая за гости и всяка вечер е различна програма, но за сметка на това винаги ужасно шумна. Снощи слушах ария (сама, защото мъжът ми от умора беше припаднал  Mr. Green) "прегазен койот, който вие от кеф". Не бе, няма как от първата до последната минута да се дереш без прекъсване. Чак ми стана жал за този човек, на какъв фейк се наслаждава... сутринта в 8 пак ooooh! Просто е меко казано изнервящо, чакаме общо събрание, за да не правим селски панаири, все пак.

Сега се опитвам да си изгоня главоболието и да си сложа къдриците... още не съм проверила с каква рокля и обувки ще ходя, мисля че ще стане драма в последния момент, но сега кафето ми е на дневен ред  Sunglasses

Темата сама по себе си е комфортна, но пък няма как да прескочим балконът, който си записва чинно записки, а после ходи и вади генерални изводи за някой, а този някой за първи път го "вижда". Или другарското "ние пък с Муци и Маци те обсъдихме в нашата си групичка във фейса, от която ти не си част, и ако искаш да знаеш изобщо не ти се кефим". Има ги и тези образи. И да, осъзнаваш, че трябва да сложиш спирачка на споделянето, защото тук не сте с приятелки, а е просто тема за отпускане за парата  Wink

# 310
  • югозапад, под "Марков камък"
Гена, честит ти рожденик, да е жив и здрав! Много успехи в тениса, математиката и всичко, с което се захване !!!!

# 311
Честит Трифон Зарезан и Свети Валентин! Кой каквото празнува.
Ние ще отбележим и двата празника, важното е да е весело.

През повечето време в темата цари приятна атмосфера. Нормално е чат-пат някоя дама да клъвне друга. При толкова жени на едно място е неизбежно. Щеше да е прекалено скучно и нереално някак. Laughing На мен ми е приятно да пиша тук, и повечето потребителки, които харесвам също са тук.

# 312
Гена,да ви е много здрав рожденика!

Днес денят е прекрасен. Нямам търпение да изляза.

Мър, весело изкарване на сватбата. Миналата година и ние бяхме на сватба на този ден. Бях бременна и не можах да се наиграя. Сега чакам някой друг да се ожени, но нямаме такива хора наоколо.

# 313
Пропуснала съм да честитя рожденика на Гена. Да е жив и здрав, и много да се гордеете с него!

Мър, весело изкарване! Да се нагласиш добре. Wink 

# 314
  • Пловдив
Не всички дърпаме плитки, Белла. Някои дърпаме и други неща, айде сега, да не уточняваме.
Кой каквото си има, нали?

Аз пия кафе, ровя форума и извършвам крайно нетипичната за мен дейност чистене на паяжини. Изръчкам една стена, стане ми жал за паячетата, дойда, погледна форума, сръбна глътка кафе, пусна 1-2 мнения, пък се върна към другата стена.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 09:42 от Янтра

Общи условия

Активация на акаунт