Искам да кажа ... (72)

• 63 670
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • постоянно
Адаша,
По смело,  имай малко вяра в уменията си  Hug

# 346
Акаша, пробвай се, няма какво да губиш. Simple Smile  И не се подценявай.

# 347
  • Пловдив
Да ви покажа на какво налетях в петък по улиците на Пловдив Simple Smile

# 348
Много симпатично!

# 349
  • Варна
Акаша , а защо не, пробвай нищо не губиш.

Бяхме на детски рожден ден, после играха
на двора и продължават да бесуват тези деца.
Как пък не се умориха, в 06ч. са станали  ooooh!

Още малко и си наливам винце, да става потоп,
ако ще! Не ми дреме вече!

# 350
И аз след малко сипвам виното.   Party
И да кажа,  че след като бях подложена на маратон на "Игри на тронове " вече съм фен на сериала.  Почти приключваме 2-ри сезон.   Crazy Жалко, че уикенда приключва.   Crossing Arms

# 351
  • Варна
Тежък момент преживяваме във фамилията, свързан с наркозависим. Младеж.
Истински ужас. Уж съм чела какво може да се направи, но сякаш в момента сме в паника и нищо не можем да решим. Някой ако може да ме ориентира! На лични, тук-където и да е.

Не е моето дете, но все едно е.

# 352
Стейси,  само за Майки срещу дрогата съм чувала, имат сайт, виж го.

# 353
  • Sofia
Момичета,благодаря ви от сърце за хубавите пожелания към моя рожденик   Heart Eyes

Хубав купон стана,с всякакви емоции  Crazy. Ама,така е,11 мъже накуп за 11 годишен рожденик  Heart Eyes,кой се смее,кой се сърди  Crazy.Вече отмаряме доволно...някои от нас,де...една част продължават да цакат карти  hahaha.

Разбира се,тревогите ми бяха напразни  Embarassed, донесохме си храна дОма,пак  Whistling

# 354
  • В Космоса
Гена, честит ви празник!

Ще се пробвам с текста, няма да пропусна, макар да знам резултата. Исках да се похваля просто, че въобще са ми предложили. Laughing Embarassed

Стейси, на какви наркотици е?

# 355
Гена, поздрави за рожденика.  newsm59 bigdance2 bdbaloni

# 356
  • Sofia
sando, Акаша, благодаря  Hug!

# 357
  • Телиш/Плевен
Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug

Акаша, успех с текста, според мен ще се справиш! Hug Една от мечтите ми беше да напиша текст за песен, ама пусто, като нямам талант... Sad

Обаче пък вчера получих бакшиш. Joy Като се наобядвахме, малкият ми дава два лева, усмихнат до ушите. Какво е това, питам. Бакшишче, отговаря. Аз #Crazy За какво ми го даваш? За това, колко вкусна ти е храната. Дава се когато харесваш, поясни. Та после трябваше и аз да поясня, че на близките хора не даваме бакшиши и че правят добри неща за нас, защото ни обичат.
А, да. Питам го: ти пари ли си носиш вече? А той: не, бяха на масата. Joy
Ох, Светалчо, ще ме умориш! Joy

# 358
Добро утро!
Алечка, жалко за мъжът ти. Ако не си му купила още крем, купи му: http://apteka.framar.bg/30020257/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%81% … -50-%D0%B3%D1%80-
Честит Рожден ден на Ина, на Деян и на младежа на Гена, когото съм изпуснала.
Аз през уикенда се отдадох на чистене, че след последните работни седмици, нямах време за нищо.
Атмосферата тук я усещам приятелска, но има и лицемерни изцепки. Обаче хората сме различни, така че няма как да очакваме само рози.
Успешна седмица на всички.

# 359
  • София
Добро утро!
Гена, честит рожден ден на голямото момче на патерици Hug

Разпратх моите всичките по задачи и сега се моткам с чаша чай в ръка. Чудя се книжка ли да почета или филм да погледам Flutter И чакам да ме осени вдъхновение за да сготвя нещо.

Общи условия

Активация на акаунт