Искам да кажа ... (72)

• 63 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро и честит празник на кой каквото празнува!

Гена, да ти е живо и здраво момчето! Да ви носи много радост!

Лале, честит рожден ден на майка ти!

У дома веселбата е пълна. Мъжът ми е целия в пъпки, а аз нали съм психо умирам от сърбел по цялото тяло  Laughing  Ма какво да направя, обичам го и съм солидарна към страданието му.
Та така, ще си мързелуваме днес и довечера ще пийнем винце.

# 331
  • постоянно
Честито на рожденничката  bouquet
Честит празник на всички вас,  кой какъвто си в избрал да празнува.  bouquet

# 332
Гена, честит рожденик. Да ви е жив и здрав.  bouquet

Харесвам директни хора, но не е за мен тази работа. Предпочитам да си държа негативните мнения в мен, не ми олеква като ги споделя, само се товаря повече, че съм нагрубила някого. Confused
Понякога се налага човек да бъде директен, както например в дискутирания случай, защото беше намесено моето име, от което не ми стана приятно. И лично аз останах с впечатление, че е опит за интрижка. И ми е още по-неприятно, тъй като от известно време се опитвам да съм дистанцирана от нападките в темата, но зорлем ме набутват в някакви конспирации.
Колкото до другото, мислех да ти кажа "Наздраве" снощи, но си помислих, че може да се обидиш.  Grinning

Причината на някои хора да се отцепят от тази тема е разочарованието. Елементарно е.

Май и за мен е дошло време да си взема малко почивка от темата или поне да се включвам само когато наистина има какво да кажа, при това не твърде лично.

Тони, къде бе, това съм го пропуснала. Аз си говоря по принцип, че като някой ти се озъби не е нужно да се изнесеш. Ще си се позъбим и ще ни мине.

Ей сега тъкмо исках да поканя Янтра и моите паяжини да изчисти, ама тя се оказа мързелива  Crossing Arms.

Уф, сега се върнах назад и прочетах.
Тони, ти пък си последната участваща в интриги и хапеща. Имало е зъбене, но не го намирам за кой  знае какво. И аз се хапя с Лиляна и Ша, ама иначе ще ми е скучно.
Спомням си изказването на Янтра и Янечек на което и аз реагирах остро, но после прочетах повече за Янтра и ми се промени мнението, не за изказването, но за причината да го направи. Понякога сме рязки, защото не сме в кожата на отсрещната страна.

Сега да ядосам сватята, ще пиша за готвене Simple Smile. Поръчах си храна по интернет и без да искам съм купила две кила ябълки и днес правих щтрудел. Нямах орехи, а и рецепта, та ги настъргах, задуших в масло и марсала. Добавих канела и джинджифил и за мое огромно очудване се получи Simple Smile.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 11:37 от Down Under

# 333
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гена, честит да ти е рожденикът!
Да порасне голям мъж, умен, добър и красив!
(много готино нещо са порасналите синове)

Честит празник и на майката на Лаленцето!
Да ти е жива и здрава още дълги години, да сте си опора една на друга.
(В една анкета за щастието един от въпросите беше: живи ли са родителите ви?)

На мен денят ми започна суперкофти. Изваждам от хладилника буркан със сироп от черен бъз (пия  сутрин по една лъжица превантивно в грипните месеци), бурканът се изплъзна от ръцете ми и се бухна като бомба върху настилката в кухнята, която е от мрамор на червени и бели жилки. Изпитах ужас, щото попие ли в камъка, няма оправия. И без това имам един зеленеещ участък от шишенце гранофурин, спомен от каката. В тоя случай посиня, а на колко ситни стъкълца се разби, не е за вярване просто. Ако можех да псувам, беше точният момент да се развихря и да покажа знания в областта. Joy

Обаче пък вчера получих бакшиш. Joy Като се наобядвахме, малкият ми дава два лева, усмихнат до ушите. Какво е това, питам. Бакшишче, отговаря. Аз #Crazy За какво ми го даваш? За това, колко вкусна ти е храната. Дава се когато харесваш, поясни. Та после трябваше и аз да поясня, че на близките хора не даваме бакшиши и че правят добри неща за нас, защото ни обичат.
А, да. Питам го: ти пари ли си носиш вече? А той: не, бяха на масата. Joy

Дааа, Акаша, наистина виртуалното общуване изкривява понякога усещането за хората - като не гледаш някого в очите, като не можеш да уловиш настроението, като го няма езика на тялото, не е сигурно, че ще те разберат правилно, получават се недоразумения.

# 334
  • Пловдив
Никакви паяжини повече няма да чистя Naughty Naughty Naughty Naughty  Моите ги чистя, защото майка ми дойде и мърмори, иначе аз си ги харесвам паячетата, и те имат право на живот. Ако някой иска да чисти, душата му копнее да мие прозорци, да глади, да подрежда шкафове, изобщо всякаква домакинска работа и си няма поле за изява - добре дошъл е да дойде да го прави у нас, аз ще оценя, и ще му стана горещ почитател.

# 335
Акаша, как пък да намразя някого тук? ))
Нали сме за забавление и разтуха във форума.
Дори снощи щях да напиша, че явно не ти е ден (вечер). Каквито всички периодично имаме.  Hug
П. С - абсолютно съвършена утрин. Хубаво кафе, дълга и прочистваща йога практика.
Ще обядвам с детето и после на разкрасителни процедури. Не заради "празника", ред ми беше отдавна..))

# 336
  • В Космоса
Екскуизит, има и такива, но съм облекчена, че не си от тях! Grinning Hug

# 337
Харесвам директните хора. Стига и да са конкретни, както и да търпят дискусия.Wink

# 338
 Искам да ви поздравя с нещо мое любимо
Скрит текст:
Цитат
По пътя ме застигна мрак,
планински вятър, силен мраз.
Замрежи всичко ситен сняг
и без подслон останах аз.

За щастие във моя смут
една девойка ме видя
и мило в своя дом приют
за през нощта ми даде тя.

Дълбоко й благодарих,
учтиво преклоних чело —
учтиво й се поклоних
с молба да ми даде легло.

Тя с тънко ленено платно
легло във къта ми постла,
наля ми в каната вино
и „лека нощ“ ми пожела.

Когато до самия праг
със свещ в ръката тя дойде,
девойката замолих пак
възглавница да ми даде.

С възглавницата във ръка
се върна тя при мен завчас.
Със таз възглавница — така
я взех в прегръдките си аз.

Тя трепна в моите ръце
и каза, като в мен се сви:
„О, ако има в теб сърце,
моминството ми остави.“

Тя бе с коси от мек атлаз
и бяло като крин чело.
С уханни устни беше таз,
която ми постла легло.

Бе хладен нежния й крак
и кръгла малката й гръд:
две малки, бели преспи сняг,
навяни в тоя таен кът.

Целувах милото лице,
косите й от мек атлаз.
И тъй, с момичето в ръце,
във сън дълбок потънах аз.

И пред разсъмване почти,
за път когато бях готов:
„О, ти, опропасти ме ти“ —
ми каза моята любов

Целунах скъпото лице,
очите, пълни със тъга,
и казах: „Тия две ръце
ще ми постилат отсега.“

Тогаз тя взе една игла
и дълго ши през тоя ден.
Сама по хладните стъкла
тя риза шиеше за мен.

Години има оттогаз,
бледнее бялото чело.
Но все по-скъпа ми е таз,
която ми постла легло.
  Хубав ден ви желая  bouquet

# 339
  • Ямбол
Лека работа, Жармен.

# 340
Благодаря Лиле  Hug 

# 341
  • В Космоса
Хубаво е, Жармен!

И ме подсеща да се похваля, че вчера ми предложиха да напиша текст за поп песен.  Sunglasses Но аз се подценявам и смятам, че няма да харесат моето и все пак се радвам, че ми предложиха въобще. Значи все пак съм заинтригувала някого. Embarassed

# 342
Гена, честит рожденик! Да ти е здрав! 🍀

# 343
  • София
Gena,да ти е живо и здраво момчето, много късмет и успехи!

# 344
Честит празник момичета и момчета! Да сте усмихнати и опиянени от любов ❤
Честит рожденик Гена, да е много здрав и много успешен младеж 😊
Аз съм с болки в гърлото. Много ме боли, сякаш някой ме души, носа също е запушен. Не бях влизала няколко дни в темата, сега докато си почивам наваксах 🙂

Общи условия

Активация на акаунт