Искам да кажа ... (72)

• 63 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Аз нащраках линкове със семена, но там се вижда името на сорта и изображението. Simple Smile

Гена, ще мирише много този лук. Simple Smile Ако имаш възможност, опаковай в пликове за вакуумиране.
Ох, не ме плаши така  hahaha. Аз нали няма да съм наблизо.Тамън няма да се тревожа,че рускините ще напъплят благоверния ми  Whistling.

# 511
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз нащраках линкове със семена, но там се вижда името на сорта и изображението. Simple Smile

Гена, ще мирише много този лук. Simple Smile Ако имаш възможност, опаковай в пликове за вакуумиране.
Ох, не ме плаши така  hahaha. Аз нали няма да съм наблизо.Тамън няма да се тревожа,че рускините ще напъплят благоверния ми  Whistling.
Ми за по-сигурно тури и едно торбе чесън. Joy Двоен дикиш по-добре държи. Joy Joy

# 512
  • Sofia
Ми за по-сигурно тури и едно торбе чесън. Joy Двоен дикиш по-добре държи. Joy Joy
Joy Joy
Омирисахме темата с темата с тоя лук  и чесън Embarassed,по-фините душици да ме извинят.
Къде се намърдах след френските макарони и аз  bowuu  Hug

# 513
  • Варна
Да се разпиша , първо с пожелания да им се
подредят нещата на midnightStar и DiDi§  Hug
Френски макарони и чия от любимите, ама не са
ми спешни и задължителни.

Куркума полезен си ми много  Peace

Захир много вкусно изглежда...  ще се пробва+ винце.

Днес служебната пущина ми извъртя номер, запалиха
са кабелаци някакви на парното , в последсвие стана
ясно.Като си се возя изпод джабката, като взе да дими,
калбета, ни да спра, ни да се изнеса на светофар съм
отвякъде коли. Загасих, я отворих прозорците, все едно
Боб Марли с бонг возя, такива пушеляци. Мирише ,се не
трае, изнесох се възможно най -скоростно от кръстовището,
спрях в една пряка. Бре, излизам треперят ми мартинките,
а уж съм смело сърце. Обадих се на колегите, дойдоха...
установиха проблема , изолираха го и по живо, по здраво,
се прибрах.Веселба пълна.  Laughing

п.п. да си ми връщат аватара, че вече не се познавам

# 514
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Евилче, ми имаш си аватар, аз ти го виждам.
Янтре, благодаря за отговора.
Не съм яла сурови броколи досега, не съм се сетила. Опитах веднъж да ги сложа в царска туршия, че ми хареса как се съчетават по цвят с останалите зеленчуци. Много красиво се получи, ама на вкус не ми хареса - жилавки и твърди.
Иначе този зеленчук го харесваме ние, купувам често.
Мерак ми е да пробвам едно зелево, средно между карфиол и броколи, жълтозелено на цвят или лилаво. Както и едно отровнозелено суперсбръчкано зеле.
Скрит текст:
Ей това:

И ей това:

Това го има и в лилаво.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 15:57 от svetal4o27

# 515
  • Телиш/Плевен
Евилче, ми имаш си аватар, аз ти го виждам.
Аз не го виждам. Сигурно още има проблеми със сайта, в който е качен.
Евил, ако искаш, качи го в друг сайт. Аз ползвам tinypic.com и не съм имала проблеми досега. Макар че пълна гаранция няма никъде. Hug

# 516
  • София
Светалчо, второто е карфиол. С по-различнен външен вид иначе вкуса си му е съвсем карфиолест
А първото - савойско зеле, нали, и аз съм го заглеждала, но не съм го купувала и опитвала

И аз не виждам аватара на евил

# 517
Включвам се по зеленчуковата тема. Сладък лук има при нас, така си се казва, бял е. А това второто от поста на Светалчо е романеско, за мен повече прилича на броколи, отколкото на карфиол, вероятно е някаква смеска от двете.

Прибрахме се ние от едноседмичен престой в Бг. Имам нужда от почивка от почивката, не мога да вляза в ритъм още.

Аз също имам нужда от някакъв разтоварващ режим на хранене. И вероятно нещо за подсилване на имунната система, постоянно ми е изморено. И ми се чупят ноктите, никога не ми се е случвало.

Живи и здрави да са всички рожденици, които съм пропуснала.

# 518
Благодаря,  че ни мислите.  bouquet Днес класната каза,  че нещата са по -спокойни.  След малко ще питам и детето. 
П.п. Маратона на "Игра на тронове "продължава.  Crazy
Приключваме 3-ти сезон.

# 519
  • Пловдив
Аз отивам на родителска среща, после една групичка имаме обичай да продължаваме на бира. Родителската среща ще мине добре, питах класната, нищо особено няма за казване, ама по план трябва да има среща, така че се нагласих душевно за бира Simple Smile

# 520
  • постоянно
Напоследък много използвам фенъл - fennel и пресен нарязан  с домати като салата и на грила като гарнитура .

Светалчо,
 второто е Романеску - отгежда се най-много в Италия и наподобява карфиола , но е по-"хрупкаво" и има " нътти" вкус .
първото му прилича на Савой зеле

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 17:14 от her_76

# 521
  • Пловдив
Това на български е резене.

# 522
  • постоянно
Това на български е резене.

Не съм знаела , благодаря ти  Hug

# 523
Гена, Светълчо, тук съм, чета, но няма какво ново да кажа:) Добре сме, всичко е наред Hug

Да са живи и здрави всички рожденици bouquet

А, що съм гола:)  Виждате ли ми аватара?

# 524
  • Телиш/Плевен
Жаки Hug
Нито аватар виждам, нито подпис, явно и ти си ползвала сайта, който има проблем в момента. Би трябвало да го оправят някога, но ако не ти се чака, можеш да ги качиш другаде.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт