Искам да кажа ... (72)

• 63 904
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
Идеалното е да имаш апартамент в града и къща на село. Обичам да си ходя на село, но на градинарството бих се посветила като се пенсионирам, че тогава чак има тенденция да се преселя на село  Laughing  Това ще е занимавка са старините и предизвикателство да овладея една нова материя.
   А засега моря цветята вкъщи, добре че и досега са оцелели.   Wink

# 76
Julia_21, прочетох, че разбираш от кафе.  Simple Smile Моля те да ми препоръчаш хубаво безкофеиново!

# 77
Да не разводняваме, ще ти пиша на ЛС.

# 78
Toni, на тези, за които къщата е купон утре ще им наритам дупетата, като окося тревата, попрявя поливачната система, изчистя басейна, напръскам за бабалюги, поправя портата, подрежа дървото, което прави невероятен боклук, изчистя улуците и после почистя вътре.
Майтапа на страна, но си е по-сложно да се поддържа къща, макар че на мен още ми харесва.

# 79
Момичета, имам нужда от съвет. Писах преди време за моите драми с кумуването и как си търся рокля. В крайна сметка купих една за близо 300 лв. от едно магазинче на Христо Белчев. Не е лоша, италианска, хубава кройка, но е черна и не е това, което си представях, честно казано. Днес случайно в оlx видях една рокля, доста по-евтина, която според мен ще е много по-подходяща, жената е изключително любезна и се разбрахме да я премеря.
Въпросът ми е: пазя касовите бележки за скъпата рокля и етикетите на нея не са пипани, само веднъж е обличана. По закон, имам ли право да я върна и да ми върнат парите или ще ме накарат да си избера друго от магазина им? Аз искам да ми върнат парите, тъй като така или иначе имам доста разходи този месец, но преди да отида ми се иска да чуя мнение.

# 80
Зависи преди колко време си я върнала, както и политиката на магазина. По закон мисля, че е 7 дни от датата на пазаруването, а 14 за онлайн покупки.

# 81
Зависи от политиката на магазина, но вероятността да ти върнат парите е много малка. По-скоро да си избереш нещо друго за същата или по-голяма стойност.

# 82
  • sofia
Захир, пробвай да я върнеш. Моят съвет е да поискаш да говориш директно с управител (или собственик) и да обясниш, че искаш да я върнеш. Може и да стане.

# 83
  • София
Зависи преди колко време си я върнала, както и политиката на магазина. По закон мисля, че е 7 дни от датата на пазаруването, а 14 за онлайн покупки.
Naughty
Няма такова условие за покупките направени в магазин. Единствено за онлайн такива.
Почти убедена съм че няма да ти върнат парите, най-много да ти предложат замяна за тази сума. И пак зависи преди колко време е направена покупката.

# 84
Mда, звъннах в магазина, отказаха ми. Предложиха ми замяна, но на мен не ми трябва, тъй като още в началото нямаше това, което ми трябва, затова от няма на къде взех тази. Купена е на 30.01, което е преди 2 седмици. Все си мисля, че е нормално да се върне нещо, което е с етикет и не е докосвано даже.  Tired Много тъпо!

# 85
  • София
Захир, тъпо е, да, но това е положението - политика на магазина. Аз затова вече пазарувам от определени магазини, където няма проблем да върнеш закупена стока. Патила съм като теб и вече имам едно на ум.

# 86
  • София
Дъщеря ми прави гердани и гривни за учителките си от детската градина по случай 14-ти февруари.   Това дете не е от мен. Твори гривните от сърчица нарисувани на хартия, оцветени и изрязани и нанизани на конец. Честно, справя се по-добре отколкото бих се справила аз с подобна задача.Shocked

# 87
  • Пловдив
Случва се Simple Smile децата са различни от родителите Simple Smile

# 88
  • София
Добрах се най- после. GrinningЗао ми изчезнал аватара брее  Twisted Evil

# 89
Отвратително е това в нашите магазини,  въртят-сучат, замени предлагат, пари не връщат.
Съжалявам за парите ти, Захир  Peace
Аз не пазарувам от тук така или иначе, но много ме дразни тази практика която за удобство наричат политика на магазина.
И друго ме дразни у нас, по пазарите например по плодовете и зеленчуците табели "не пипай тук, не долкосвай там, не мести доматите."  Тоест, те ще ми определят правилата за моите пари.
Е, на мен лично никога не са ми отказали да пипам или  дори пробвам плодове или там каквото, но щот съм жена и засукват мустак, не за друго. Принципа ме дразни мен.

Общи условия

Активация на акаунт