Искам да кажа ... (72)

• 63 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Честит рожденик, Алина! Бъдете здрави цялото семейство!
Гледате ли "Шеф под прикритие"? Много ми хареса на мен. Гледала съм американското предаване и бях скептично настроена към нашето, ама много добре са го направили.

# 421
  • До морето
Аз го гледам и ми харесва. Повечето хора казват, че било нагласено, ама мен ме кефи. Позитивно ми е едно такова.

# 422
Честит рожден ден на всички дечковци. Алина, толкова са сладки.

Гледате ли "Шеф под прикритие"? Много ми хареса на мен. Гледала съм американското предаване и бях скептично настроена към нашето, ама много добре са го направили.
Първото предаване гледах, хареса ми, но според мен положението щеше да бъде различно ако снимаха със скрита камера.

# 423
  • Euskal Herria
Да са ви живи и здрави рождениците, момичета!

# 424

Спечелих награда от конкурс на БГ. МАММА! Радвам се много, с удоволствие ще пия квалитетно , следпразнично вино! Simple Smile

Изтеглени са късметлиите от поетичната игра на Alexandra Estate. Това са:

*DiDora*
УиУи
Rossitta_
desi_yakova
principessa
Geraldine
Светкавица
dannyny

Честито!

# 425
  • София
Не мога да спя и не ми се работи, реших да ви навестя Simple Smile Има ли нощна смяна да си побъбрим?

# 426
  • Euskal Herria
О, много ми е приятно да те "видя", belinda!  Каква работа по това време?  Laughing

# 427
  • София
Яна Hug Ни-как-ва, отказвам я аз работата...

Как си ти, какво правиш? Кога приемаш гости Mr. Green Твоите хора там ще ги запомня с фиестите, да взема да дойда и аз да се повеселя Mr. Green

# 428
  • Euskal Herria
Заповядай! Предишната седмица приключи карнавалът при нас. Фиести да искаш - ако няма, създават си.  Laughing

# 429
  • София
Поздрави на всички от темата утре, като се събудят Hug

Аз все пак ще се опитам да поспя и да сънувам фиеста Sunglasses

# 430
Пиши ме и мен Янче Simple Smile За фиестите де за работа недей Simple Smile)))  Аз пък съм се разчуствала нещо.... Покрай смъртта на Трифон Иванов изгледах всичко за лято 94 и си поревах даже....... Ейййй хубави хора сме!  Не сме говеда както се опитват да ни изкарат ..... Най-ми е хубаво на състезание! Наистина е била една добра система в БГ преди!

# 431
Добро утро!
Алина, чудесни сте, толкова зареждащи снимки!
Лаленце, прекрасна снимка и хубава новина. Макар, че и момиче да беше, пак щеше да е прекрасна. Много е хубаво да си леля.

# 432
  • някъде ... тук ...
Алина, страхотни сте Hug
И лалетата видях Simple Smile
Ама ми е рано за пролет още...

Ооо, Белинда ни е навестила! Пак да дойдеш, Белинде Hug

# 433
Добро утро, дами! Хайде на по кафе. Simple Smile  Моето вече го изпих, но смятам да си направя второ.
Днес ще обикалям насам-натам, но не ми пречи. Времето се очертава хубаво. Имам ангажименти в центъра, трябва да мина през личната лекарка, да пазарувам, после на фризьор и маникюр. Това е най-приятната част.

"Шеф под прикритие" не е това, което очаквах. Много ми е нагласено. Пускам го като фон.

Ванини, пуснала съм тема за предаването в подфорум Телевизия. Заповядай, ако искаш. Не само ти, де. Simple Smile

# 434
Ох, Цвети, едва ме нави за второ кафе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт