Искам да кажа ... (72)

• 63 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Съни, присъединявай се. Coffee  Аз до довечера сигурно ще изпия поне още две. Уж го бях намалила, исках да се огранича до 2 кафета дневно, но не става...пия си по 3-4. Whistling

# 436
Аз пия по едно, най-много две. Ама сега ми се пие. Лошото е, че ми се пие с мляко, но и чисто ще го преживея.

# 437
Айде и аз при вас с второ кафе. Много обичам, но и аз гледам да ги ограничавам, защото много ме разтреперва. Вечер редовно пия кафе без кофеин, с мляко, просто, защото обичам вкуса  Laughing

# 438
  • Пазете Гор
От кафе ми се приспива, съвсем сериозно. Особено еспресо привечер. Четох някъде и обяснение защо така се случва с някои, ама забравих каква беше причината. Вероятно е свързано с по-малкото ми мозък.

# 439
Моят мъж понякога като се събуди нощем, пие едно кафе, ляга и заспива. Аз, ако пия кафе след 12 на обяд и не мога да спя през нощта.

# 440
Аз като ученичка така пиех кафе като се прибера от училище и лягах да спя. Ама сега и аз ако пия след обяд така ми се пренавива пружинката, че става страшно  Laughing

# 441
Аз не обичам чисто кафе, горчи ми. Пия го с мляко или сметана и лъжичка захар. Или 3 в 1. Ако пиех чисто по няколко пъти дневно щях да лудна. И чаят обичам да ми е сладък. Подслаждам го с мед и понякога със захар.

# 442
Изпуснала съм много рожденици. Да са живи и здрави, и много щастливи  Hug

Пия сам 3в1, денонощно. По никакъв начин не ми влияе.

Янтре, снощи се сетих за теб  Laughing
Гледах Петия елемент с Брус Уилис - забавно, неангажиращо филмче и най-важното с Брус  Heart Eyes
Което ми напомня, че скоро не съм гледала Девет ярда и продължението - Десет ярда  Laughing

# 443
Чай пия без захар, но кафето с кафява.
Куркума, не  се ли  събуди вече  Simple Smile

# 444
  • Пазете Гор
Буден съм от 6 часА, Ша.

# 445
Здравейте и от мен!
Честити ето рожденици на патерици! Да са здрави!
Аз пея 3в1 или 3в1 с мляко вместо вода. Пия го за навика, иначе чисто кафе никога не съм обичала.

Днес бяхме на детска консултация. Бебето нищо не е качило. За пръв път ми се случва. Отглеждам дебели бебета, които качват много, особено голямата беше много над нормата до годинката. Трудно ни върви и захранването, опасявам се, че реагира на глутен Tired. Примирила съм се, че малкото зло ще го кърмя до сватбата поне bowuu.
Хубав и усмихнат ден.

# 446
Лято, моето дете не качваше. Що лекари минахме, направо не искам да си спомням. Не помогна ни захранване, ни кърмене, ни АМ, нищо. И глутен не понасяше, но го израсна. Сега пак яде като змей, но не качва.

# 447
  • Бургас
Пия по пет-шест кафета, чисти, и нямам проблеми със съня. Едвам избутвам до 10 вечерта. Вода през деня почти не пия,но чашата с кафе ми е пълна. Даже първият път така разбрах,че съм бременна -стана ми лошо от миризмата на кафе Simple Smile

Лято,колко е голямо бебето?

# 448
  • Пловдив
Янтре, снощи се сетих за теб  Laughing
Гледах Петия елемент с Брус Уилис - забавно, неангажиращо филмче и най-важното с Брус  Heart Eyes
Което ми напомня, че скоро не съм гледала Девет ярда и продължението - Десет ярда  Laughing
Снощи и ние си го пуснхме, ама аз съм заспала Simple Smile

# 449
Лина, на 8м е 10.200, миналия месец пак толкова.
Каката на 6м беше 10.600 Mr. Green.
На кърма са били и двете.

Общи условия

Активация на акаунт