Искам да кажа ... (72)

• 63 565
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
От това топло време ми се доходи на море вече.
честито на  печелившите. Grinning

# 466
  • Пловдив
Аз съм подтисната. Тази година ските ги нямаше особено, толкова пари давам за екипировка и сме карали всичко на всичко 16 дни!!!!!! Преди малко ги броих. Снегът заваля късно, стопи се рано, ей примерно този уикенд няма смисъл да се влачим, всичко ще е мокро и кално, противно е да се кара в толкова топло време, въпреки, че на Пампорово сигурно има изкуствен сняг. ПФУ!

# 467
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А нашето дете заминава в понеделник на ски лагер в Добринище...Дали въобще ще има сняг newsm78 След толкова снегояди...

# 468
  • Пловдив
А нашето дете заминава в понеделник на ски лагер в Добринище...Дали въобще ще има сняг newsm78 След толкова снегояди...
Ако няма оръдия за изкуствен - забравете.

# 469
  • Ямбол
Дъщеря ми е на Пампорово в момента и казва, че има сняг. Но иначе било топло.

# 470
  • София
В четвъртък ни предстои нещо много, много важно.Силно се надявам всичко да е наред,защото ще се гръмна вече от постоянно връщане назад и то заради няква пълна простотия,случила се по случайност.

# 471
Аз съм подтисната. Тази година ските ги нямаше особено, толкова пари давам за екипировка и сме карали всичко на всичко 16 дни!!!!!! Преди малко ги броих. Снегът заваля късно, стопи се рано, ей примерно този уикенд няма смисъл да се влачим, всичко ще е мокро и кално, противно е да се кара в толкова топло време, въпреки, че на Пампорово сигурно има изкуствен сняг. ПФУ!
Аз и по малко съм карала  Crossing Arms Смотана зима, от Коледа ми започна така с липсата на сняг. А мен това време ме кара да забравя за ските изобщо не ми се кара вече.
midnightStar, дано всичко се подреди по най-добрия начин!

# 472
  • Пловдив
Дъщеря ми е на Пампорово в момента и казва, че има сняг. Но иначе било топло.
Изкуствен и е целия на гьолове. Не знам как да опиша състоянието на изкуствения сняг при толкова топло време. Мокър.

# 473
  • Ямбол
Да, и тя така го описва - мокро и дори лед.

# 474
  • Пловдив
Да, и тя така го описва - мокро и дори лед.
Да, лично на мен ми  е крайно неприятно да карам така. Сам по себе си не намирам изкуствения сняг за толкова неприятен, ако времето е студено и той си запазва консистенцията както излиза от оръдията. Като е топло се скашква.

# 475
А дали имате представа в Боровец ще има ли сняг? Ще си направим екскурзия до Рилски манастир и се чудим дали да взимаме шейната заради децата. А тя заема целия багажник...

# 476
  • Пазете Гор
При децата нашите разбирания за хубаво и лошо време не важат в пълна степен. Убеден съм че едно ски-училище без сняг може да се превърне в незабравимо хубаво преживяване. И им го пожелавам.

# 477
  • Пловдив
Не знам за Боровец, скоро не съм ходила там, тази зима се въртим Пампорово-Чепеларе-Узана.

# 478
Добър вечер!  bouquet
Преди време писах за проблемно дете в класа.  Днес имахме РС и класната ни каза, че са препоръчали на родителите индивидуален план на обучение.  Дано,  че грозни станаха нещата.    Praynig
А малката има проблем със съученичка.  Дано тушираме нещата в зародиш.

# 479
Добрах се до компютъра най-после.

За децата, моите са от дребните.
Дъщерята на 1г. беше 74см и 7.8кг.
Синът, същите сантиметри на 9.2кг. След седмица ще стане на 3г и е 92см и 13.5кг.
В тази връзка, хич не знам как ще празнуваме...рожденият ден е в петък, аз съм на работа до 13ч., дъщерята 2ра смяна на училище, а след това е на рожден ден на съученичка.
Имам да събирам 5бр. баби, плюс нас. В къщи няма място за всички, нито аз мога да приготвя нещо за обяд, а щерката не иска да отсъства от училище.

Общи условия

Активация на акаунт