Кауфланд - тема 16

• 138 458
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
На мен пък ми е толкоз далеч ,че даже и златна промоция да има ,ако не ме закарат до там- не отивам Grinning

# 286
Бебешкия Пурлан от промоцията миналата седмица има ли аромат - уж мирише леко в шишето, а след изпиране на дрешките, не миришат на нищо  newsm78

# 287
  • София
На мен ми е отсреща - кварталния, така да се каже, и обикновено ходя вечер след 20ч. Избягвам навалицата, минавам бързо и купувам каквото ми трябва, без да се блъскам, без и мен да ме блъскат, предреждат и т.н. Обикновено е обрано при зеленчуците, още към 19ч. е такова положението, но преди това и да искам, не мога да отида.
Така и не разбрах защо махнаха щанда с насипните ядки, кафе, сладки. Наистина цените бяха УАУ, но понякога се намираше нещо хубаво (например тиквено семе).
Бебешките препарати са с много слаб или без аромат - това е един от най-силните алергени.

# 288
Съгласна съм за бебешките препарати, но досега съм прала с тези на Бочко и Персил и си миришеха. А понеже този Пурлан е и като чиста водица на консистенция, та вече се зачудих да не съм се прецакала нещо  Simple Smile

# 289
  • до най-прекрасния мъж

blue.angel, съвсем не съм искала да ви  засегна. Обикновено ходещите по късно, дебнат промоциите. Познавам хора, на които магазинът не им е толкова близко и ходят специално за това.
Аз просто няма как да ходя по-рано, иначе съм чувала по уредбата да съобщават за големи намаления, но моята цел не са те. И понеже Лидл и Кауфланд са на 200 м един от друг, мога да направя сравнение. В Лидл има плодове и зеленчуци по всяко време.
Преди в Кауфланд не беше така, не знам защо сега не зареждат вечер.

# 290

Така и не разбрах защо махнаха щанда с насипните ядки, кафе, сладки. Наистина цените бяха УАУ, но понякога се намираше нещо хубаво (например тиквено семе).

Заради дребна тарикатщина, според мен, защото има хора, които ядяха без да заплащат и накрая оставаха само люспи. Не че сега не се намират празни опаковки от кроасани например.

# 291

Заради дребна тарикатщина, според мен, защото има хора, които ядяха без да заплащат и накрая оставаха само люспи. Не че сега не се намират празни опаковки от кроасани например.

При нас щандовете бяха с обслужване, така че нямаше как да се краде, но принципно много малко хора купуваха

# 292
  • до най-прекрасния мъж

Според мен, за да реорганизират работата на персонала. Преди на пекарната и на насипните ядки и сладки имаше човек, сега е на самообслужване.

# 293
От колко часа почват намаленията и на коя стока?

Различно. В повечето случаи е след 19 ч., или около, но намаляват предимно месото, което и без друго не струва, поне аз месо от там не купувам и плодове и зеленчуци, заради тях си заслужава, но трябва да си в магазина за да случиш на нещо читаво. Имам усещане, че някои хора си стоят там и само чакат да сменят цените.

# 294
аз съм чувала, че има намаления след 20ч (и че някои хора пазаруват Само тогава, за да им е по-евтино), един ден специално отидох към 21ч и...нямаше никакви намаления - цените си бяха както винаги!

# 295
аз съм чувала, че има намаления след 20ч (и че някои хора пазаруват Само тогава, за да им е по-евтино), един ден специално отидох към 21ч и...нямаше никакви намаления - цените си бяха както винаги!
Е, ама не може така! Проучване трябва!
Познати, които дебнат промоциите ми казаха, че ходят от по рано. Слагат някои неща в количката и дебнат. Стоят повече от час и половина. За зеленчуците, ако са взели нещо, и после го намалят,отиват и сменят етикета. Следят какво намалява и има шанс да се намали още. Отиват по няколко, като разпределят силите. Познати са с персонала, те им подшушват и така.
Преди ми беше много близко до работата и често бях там сутрин или по обяд. Редовно засичах познати, които пък ходеха заради дегустациите/сирене,кашкавал,деликатеси/.
Сега ми е твърде далеч и трябва специално да отида, та нямам поглед ни за зеленчуци, ни за други неща.

# 296
Хахаха, еми, значи ние, дето нямаме време за проучване ще си купуваме скъпите неща Grinning Grinning Grinning  bouquet

# 297

При нас магазинът затваря в 21 и е нормално да са свършили тези прИмоции. Факт е, че има доста намалени неща и се обират за аламинут.

# 298
Току що купих портокали. Сладки и сочни.

# 299
Леле...възмутена съм. Не, направо бясна! Как може такова нещо. Не стига, че сиренето и кашкавала са на цена от 10-15 лева на килограм, ами и ще ни лъжат! Наглеци! Досега си купувах сирене на Дядо Либен, Жоси и Бор Чвор, ама вече сериозно се замислям дали изобщо да си ги купувам от кварталния хипермаркет или да е доверя на "новоизлюпилите" се т.нар. магазини за млечни продукти...

http://bgnews168.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D1%84%D0%B8 … 0%BB%D1%88%D0%B8/

Общи условия

Активация на акаунт