Кауфланд - тема 16

• 138 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
В нашият квартален сирене "Елена" даже е 6 лв/кг.
Възможно е. В Ловеч хранителните стоки са с много високи цени. Хляба, произвеждан от местния хлебозавод е 90 ст. Crazy

# 316
  • София
Любимият ми кашкавал е Гауда. Често го пускат на промоция по 6,40 или 6,90/кг.
Е, тя Гаудата не е кашкавал.
А е сирене??? Тогава е любимото ми сирене!

# 317
  • София
Преди да закупя сирене/кашкавал от витрините, винаги искам да го опитам - няколко пъти съм се лъгала, че предния път е било хубаво дадено сирене, та купувам пак от него - разликата е като между Бри и синьо сирене. Вече опитвам всеки път, преди да купя.
Рядко купувам от там всъщност млечни продукти, предпочитам да купувам от разни магазини-млекарници.
Дразни ме обаче, че докато опитвам даден продукт, обслужващия персонал се прехвърля на следващия на опашката и трябва отново да чакам, за да бъда обслужена. Може да се изчака по-малко от минута, човек да си сдъвче залъка и да го глътне...

# 318
Laughing
Веднъж взехме от него точно на промоция, не можеше да се отреже с ножа, размазваше по него. Беше много меко и странно и на вид и на вкус, не съм повторила.  Rolling Eyes

# 319
  • Пловдив
някой да каже днес орхидеите дали си струват?

# 320
  • до най-прекрасния мъж
Е, това имам предвид - баснословни цени на сравними продукти. Гаудата не я харесвам - нито се реже, нито се стърже успешно, а точно се маже по ножа.

# 321
Laughing
Веднъж взехме от него точно на промоция, не можеше да се отреже с ножа, размазваше по него. Беше много меко и странно и на вид и на вкус, не съм повторила.  Rolling Eyes

Гаудата по принцип си е сирене и БИ ТРЯБВАЛО да е твърдо или поне достатъчно твърдо, че да се рендосва. Има различни марки гауда, но аз на "мажещо" се чак не съм попадала. Тая промоция ще да е била на някакъв тотален боклук.

# 322
Има Гауда и Гауда. тази си е точно такава - по-мека. това не я прави боклук. Въпрос на вкус  Peace

# 323
Мека - ОК, ама "мажеща се" не е ОК.
Има разлика.

# 324
Според мен е имала предвид, че е залепвала по ножа. Често се случва с неузрели кашкавали и сирена. Ние взимаме и от гаудат-а и едам-а от Кауфланд като нямам време да купя ръчно правен кашкавал. Става за сандвичи и такива неща, но не и за директна консумация според мен. А аз обичам меки сирена.

# 325
Не залепваше, а направо се замазваше по ножа, прекалено меко.

# 326
някой да каже днес орхидеите дали си струват?

При нас нямаше никакви цветя, тъкмо влизах да питам при вас заредили ли са  newsm78

# 327
На "Каблешков" имаше достатъчно. Една клиентка беше взела 5 броя  различни орхидеи.

# 328
  • I want it all and I want it now.
Каква е цената на орхидеите?
Благодаря.

# 329
На "Каблешков" имаше достатъчно. Една клиентка беше взела 5 броя  различни орхидеи.

Само орхидеи ли имаше? Зелени саксийни, трябваше да има към 3 лв някакви малки?

Общи условия

Активация на акаунт