Релакс след работа

• 112 776
  • 665
  •   1
Отговори
# 105
Annabelle*, благодаря за линка към книжката.

Онзи ден се хванах да мисля колко ми се плете Laughing. Не съм плела от 7-8 годишна. Ще взема да се пробвам Grinning.

# 106
Wind, 
Подкрепям идеята за музиката, наистина е способна да те откъсне. Но ако може да не само тя де Simple Smile , няма да е достатъчна.

# 107
  • София
Скрит текст:
понякога си танцувам хаха и пея, без никой да гледа и слуша

# 108
Скрит текст:
понякога си танцувам хаха и пея, без никой да гледа и слуша

Joy Joy несъмнено разтоварва  Joy 
да добавим опция и пеене под душа

# 109
  • Tам през Атлантическия океан
Факт, че оцветяването действа. Аз оцветявам книжите на хлапето засега, но все се каня да си поръчам за възрастни. Големи красоти има  Heart Eyes
Скрит текст:
Сетих се още нещо, което използвам за отпускане: пъзели. От малка много обичам, тогава ме забавляваха, сега ме успокояват. Същата работа е и строенето с Лего.

Аз имам  Mr. Green почнах и така си остана  Laughing
не е за мен този релакс  Laughing

Хубав сеХ ме разтоварва  Blush

# 110
Постановката беше фантастична  Heart Eyes Поклон пред труда /или трудЪТ, но без да се хапем  Crazy/ на тези актьори! И таланта им!

# 111
  • София
Desss , и ти си права  Sunglasses

# 112
Чаша вино, сирена и форум ми е два три пъти седмично формата на релакс.
Понякога вечер просто си четем и гледаме весели и леки сериали като "Кухня".

От няколко дни и аз открих огромно удоволствие вечер в червеното вино и френските сирена.

# 113
  • София
 Shocked Мислех си, че само аз оцветявам книжките на детето. Голям си е релакс  Laughing

# 114
Макар че съм с голямо дете, графикът ми е супер натоварен или по скоро до скоро беше, защото работех на две места. Преди няколко месеца реших, че така повече не може и зарязах допълнителната работа. Вярно, че доходите ни намаляха, но най-после трябваше да се чувствам в хармония със себе си без да чувствам вина. Записах се на курс по фотография /много обичам да снимам/, върнах се към гоблените и книгите и сега се чувствам прекрасно. Когато времето е подходящо, съм навън с фотоапарата, а когато е лошо - вкъщи с гоблена и книгите.

# 115
Постановката беше фантастична  Heart Eyes Поклон пред труда /или трудЪТ, но без да се хапем  Crazy/ на тези актьори! И таланта им!
Коя постановка си гледала?

# 116
# 117
Обожавам като се прибера вкъщи да си направя вана, с ароматни соли, да си сложа слушалките и да си полежа хубаво вътре Simple Smile. С мъжа ми гледаме да си отделяме време за нас и когато ежедневието ни го позволи си  взимаме билети за кино, театър, концерт. Преди години живеехме близо до парк и уикендите успявахме да си намерим закътано място на тревичка за пикник. Скоро пък се бяхме записали за еднодневен неделен уъркшоп - аз танци, той готварство. Стараем се да намираме време за релакс.

# 118
Чаша вино, сирена и форум ми е два три пъти седмично формата на релакс.
Понякога вечер просто си четем и гледаме весели и леки сериали като "Кухня".
От няколко дни и аз открих огромно удоволствие вечер в червеното вино и френските сирена.
Да, да, само трябва да внимаваме да не "преджапаме гьола", както се казва  Mr. Green
Вчера бях изключително напрегната и единственият начин, по който се почувствах, че ще релаксирам беше... да си купя буркани и кутии за подправки, спагети, ориз, брашно и пр.  newsm78 Ма много добре се почувствах.

# 119
Обожавам като се прибера вкъщи да си направя вана, с ароматни соли, да си сложа слушалките и да си полежа хубаво вътре Simple Smile. С мъжа ми гледаме да си отделяме време за нас и когато ежедневието ни го позволи си  взимаме билети за кино, театър, концерт. Преди години живеехме близо до парк и уикендите успявахме да си намерим закътано място на тревичка за пикник. Скоро пък се бяхме записали за еднодневен неделен уъркшоп - аз танци, той готварство. Стараем се да намираме време за релакс.

Ах, това много ми хареса, да го запиша на готварски курс за да си почива, а после да покаже какво е научил вкъщи за да има време аз да си почина.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт