Релакс след работа

• 112 774
  • 665
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Релакс след работа -теории и конспирации  Laughing
Релакс е за мен е да видя момченцето ми happy. 
И ествествено малко фитнес и най-любимото ми, слушалките в ушите и музиката докрай

# 91
  • На село (близо до Лондон)
Стреснах се като прочетох програмата на съфорумки, много работите 😀. Аз съм два дни в офиса от 9 до 5 и зависи какъв ден съм имала. Релакса е музика, вино, някои филм. В другите дни прибирам пеша децата от училище с колелета ходим и се моткаме по пътя. Добре ми се отразява разходката.
Не ми е проблем да има чинии е мивката хич даже.

# 92
  • София
Аз ходя на танци два пъти седмично. Ако не е това, ще изтрещя. Отделно, знам как звучи, но истината е, че чакам с нетърпение чашата вино вечер Embarassed След напрегнат ден, мнооого ме отпуска. И истината е в почивките без никаква работа. Два-три пъти годишно не пипвам лаптопа, просто забравям за него, докато съм на почивка. Като се върна, буквално физически на лицето ми личи, че съм почивала. Днес точно си гледах една снимка с децата след като бяхме на ски - нищо и никакви няколко дни, дори не бих казала, че е почивка, защото ставахме сутрин в 6 ч. и се утрепвахме от каране цял ден. Обаче на тази снимка изглеждам с десет години по-млада от жената на коледното тържество в училище. Няколко дни чист въздух и махане от работата правят чудеса.

# 93
Темата породи в мен доста мисли и резултатът е:
Утре съм на театър, в петък на маникюр, в събота - йога  Mr. Green Е, довечера съм на родителска среща, но не може само хубаво  Crazy Crazy
Белинда,
Скрит текст:
радвам се да те видя, от доста време не съм те "виждала"  Hug

# 94
  • София
Браво, Нефертари  Simple Smile Пожелавам ти презареждане и по-често да намираш време за себе си. Със сигурност го заслужаваш  Hug

# 95
  • Пловдив
Аз ходя на танци два пъти седмично. Ако не е това, ще изтрещя. Отделно, знам как звучи, но истината е, че чакам с нетърпение чашата вино вечер Embarassed След напрегнат ден, мнооого ме отпуска. И истината е в почивките без никаква работа. Два-три пъти годишно не пипвам лаптопа, просто забравям за него, докато съм на почивка. Като се върна, буквално физически на лицето ми личи, че съм почивала. Днес точно си гледах една снимка с децата след като бяхме на ски - нищо и никакви няколко дни, дори не бих казала, че е почивка, защото ставахме сутрин в 6 ч. и се утрепвахме от каране цял ден. Обаче на тази снимка изглеждам с десет години по-млада от жената на коледното тържество в училище. Няколко дни чист въздух и махане от работата правят чудеса.
Да, ама след 3-4 дни яко ски после едвам се влача и имам нужда да си почина от почивката.

# 96
Браво, Нефертари  Simple Smile Пожелавам ти презареждане и по-често да намираш време за себе си. Със сигурност го заслужаваш  Hug
Мерси, Таис, ти същи  bouquet

# 97
Книги, музика, цигарка, чашка ракийка вечер.
При хубаво време - вечеря на терасата - живеем в гората, птички, тревички.
Риболов с мъжа ми, уборка на боклуците, оставени от другите рибари.
Прахосмучене и разтребване под акомпанимента на Металика, Рамщайн или бясно техно, волумето на мах.
Театър или чаша бира с приятелка.
Волейбол.
Шопинг в разумни граници.
Ходим на гости и приемаме гости с удоволствие.
Мъжът ми започна да практикува рейки. Много е благ, мил, влюбвам се отново.
Тръгваме през уикенда от вкъщи и на кръстовището решаваме къде да отидем - нека бъде изненада.
Посещаваме манастири.
Ходим на Джулай.
Ходя сама с едни планинари из Балкана и се прибирам сияеща от енергия и много, много благодарна.
Готвя с удоволствие.
Помагам в строителните работи вкъщи, доколкото мога.
В повечето неща се включват и децата.

# 98
Оцветяването на книжки, върши чудеса - сериозно  Wink Пробвах по препоръка на приятелка като се бяхме събрали с компания за няколко дни, да ви кажа не знам от компанията и почивката, или от оцветяването на книжката, но си релаксирах добре. Мислите ти са заети изцяло с цветовете.

Повечето пъти (вече) успявам да се дистанцирам от работния ден, но понякога е невъзможно, каквото и да правя.

# 99
  • София
Факт, че оцветяването действа. Аз оцветявам книжите на хлапето засега, но все се каня да си поръчам за възрастни. Големи красоти има  Heart Eyes

Сетих се още нещо, което използвам за отпускане: пъзели. От малка много обичам, тогава ме забавляваха, сега ме успокояват. Същата работа е и строенето с Лего.

# 100
  • sofia
Взимам си ден-два отпуск, ей така по никое време. Дори и вкъщи да ги прекарам тези дни, ми действа добре.
Ще ми се да ходя на някакъв спорт или танци, но не мога да открия подходящо място и време (то не че много съм се разтърсила).
Работа в градината също разтоварва психически.
Тази седмица съм без деца и определено си почивам  Laughing

# 101
Тръгваме през уикенда от вкъщи и на кръстовището решаваме къде да отидем - нека бъде изненада.
Това звучи повече от страхотно!
Оцветяването на книжки ми грабна вниманието  Thinking

# 102
Тази книга за оцветяване е добра, купувала съм я за подарък от Кауфланд  Peace

https://www.helikon.bg/books/54/-%D0%A2%D0%90%D0%99%D0%9D%D0%90% … D0%B8_194617.html

Освен нея можете да си принтирате от интернет най-различни мандали, различни зентангл и дудлинг картинки.
Аз за релакс рисувам зентангл, пробвайте - трябва ви само черен тънкописец, примерно Schneider 0,5 или  0,7, и бялата полугланцирана обратна част на някой стар календар.

# 103
Еех, една седмица без деца си е лукс!

# 104
  • sofia
Аз ли не знам Laughing
Случва се някой да го няма, но без двамата сме за пръв път, от както са се родили. (това за една-две вечери гости при баба не го броя)

Общи условия

Активация на акаунт