Еми той се води за един от най-интензивно релаксиращите цялото тяло и заедно с това е и много терапевтичен. Пробвала съм различни, но този си го предпочитам и заради самото усещане от затоплените камъни.
Първо започват лек масаж с ръце, после се включват движения с камъните. Плъзгат ти ги много плавно по тялото. Има разни ключови области, на които повече наблягат. На някои места се оставят да постоят, докато масажират друга част. После пак почват да ги плъзгат по тялото, все така приятно топлички
. През цялото време се използват специални масла. Там където ходя ползват много професионална козметка - на ESPA и кожата ти после ухае много екзотично. Като почнеш да усещаш как ти се отпускат мускулите и ставите, си направо на седмото небе!
Подобрява кръвообръщението, чисти токсини.. мен ме докарва до пълно блаженство!!
. Масажистката ми е разказвала, че е полезен и с това, че ускорява клетъчния метаболизъм и лимфния ототок. Това пък е добро за хубава кожа.. За мен това си е висшата форма на релакс.
За съжаление в моята сфера няма позиция, на която да съм си в 5 часа вкъщи, т.е. и да съм се транспортирала. Понякога имам и оувъртайм и съвсем не остава време за нищо
Но и аз се старая да намирам начини за релакс:
.../се опростачиха доста/, разхождам се, риболов, гимнастика...
и докато шофирам
Така почти не забелязвам "усмихнатите" дупки ...