Релакс след работа

• 112 789
  • 665
  •   1
Отговори
# 150
И аз така се препичах на слънце с книжка в ръка, но след вчерашното чистене, днес всичко ме боли. Не се бях сетила, че в почивката мога да отида на масаж. Записах си час за утре, релаксирам само като се сетя за удоволствието, което ме чака...  Simple Smile

# 151
Най-редовно си сядам да обядвам веднага след спорт, че и с чаша вино.

# 152
Аз вече си налях чаша шардоне. Embarassed Крепи ме мисълта, че пека домашен хляб, следователно съм самата примерност и загриженост за ближните. Тихо никой да не разбере, че хлебопекарната го омеси, а не личните ми ръце! Laughing

# 153
И аз преди обичах с чаша вино и нещо за мезе вечер, с приятна компания... Но откакто реших, че искам да влизам във форма, избягвам всякакви ненужни "празните калории" идващи от алкохол.
Сега релаксирам най-добре с масажи, спа процедурки, арома терапии. Хеме е приятно, хем е и много полезно и за кожата и за разкарване на подхожните мазнинки  Peace

# 154
Напоследък вечер правя медитация. И наистина ми помага.Още съм много в началото, но положителният ефект се вижда.

# 155
Най-редовно си сядам да обядвам веднага след спорт, че и с чаша вино.

А аз губя апетит след тренировка Rolling Eyes

# 156
На мен пък много ми се допива след тренировка  Laughing, но наистина съм забелязала, че алкохолът "влиза" по-бързо, заради учестения пулс предполагам.

А мъжът ми започна да се занимава с рейки. Много е благ, спокоен, твърди, че рейки му помага за релакс, вътрешна хармония. Аз не смея да повярвам, че предишният намусен, изморен перманентно, недоспал и раздразнителен съпруг се е преродил.  Rolling Eyes

# 157
На мен пък много ми се допива след тренировка  Laughing, но наистина съм забелязала, че алкохолът "влиза" по-бързо, заради учестения пулс предполагам.

А мъжът ми започна да се занимава с рейки. Много е благ, спокоен, твърди, че рейки му помага за релакс, вътрешна хармония. Аз не смея да повярвам, че предишният намусен, изморен перманентно, недоспал и раздразнителен съпруг се е преродил.  Rolling Eyes

Рейкито наистина има много добър релакс ефект, както и въобще всякакви такива източни практики. Обожавам дзен терапии с топли камъни   Rolling Eyes . Дори само мисълта за една такава мистична и приглушена атмосферата  вече ме отпуска.... (Омммммм...!!!! smile3531)

# 158
Я разкажи повече за тези терапии с камъни, моля - гледам разни оферти, но не съм се възползвала.

# 159
  • Русе
А аз да кажа относно медитацията - миналата година се записах на йога, наблягаше се на медитация, аз обаче така и не успях да се отпусна да медитирам. В моментите, когато другите медитираха, аз вместо да се отпусна, започвах да мисля за това колко много работа ме чака и че само си губя времето. Така че явно си е до човек, кой как се отпуска. После се записах на народни танци и макар, че вечер съм изморена и на танците много скачаме и се изпотяваме, след това се прибирам в пъти по-отпочинала психически. Е понаболяват ме краката, но се чувствам приятно изморена.

# 160
И аз съм от хората,които много трудно се отпускат и абстрахират от ежедневни и предстоящи задачи, проблеми и прочие. Още съм в началото,труден процес е. Но аз правя медитации с гид и музика в повечето слечаи-там те насочват мислите ти. Ако трябва да стоя в пълна тишина ще ми е по-трудно да се концентрирам.Ще стане с времето.
Танците са страхотен начин.  Simple Smile

# 161
За релакс избирайте от всички практики, само тези, които най-добре ви се отразяват. И забелязвате, че имат положителен ефект върху вас...

От йогата най- добре да вземете само гимнастическата част ...
Медитациите не са добре за нас. Просто сме други хора...друго време и пр...
Само си губите времето да се превърнете в Буда  Rolling Eyes...което ще ви изиграе лоша шега сред идиотоподобните ни колеги , комшии, роднини,  приятели Laughing
Медитацията е религия...  newsm78...

Танцувайте, пейте, разхождайте се ...от това по добро ...здраве...му кажи!!!  Peace

# 162
Цитат

Какво имаш предвид? Стана ми интересно.
Аз Буда няма да ставам, отразява ми се обаче много добре и затова го правя. Simple Smile
Що пък лоша шега?
Разходките ги обичам също.

# 163
Най добре си почивам със движение . Да лежа с часове не е за мен .
Минала съм през аеробика ,йога и сега съм на народни танци . 
Колкото и да съм изморена от музиката и хората се тонизирам .

Йогата , която правих беше в къщи от Фиеста тв. Не беше сложна , но до
медитация не съм стигала . Опитвах.  трябва да се съсредоточиш върху
дишането и да изпразниш мислите си от главата .Или пък стягаш силно ръката и отпускаш.Стягаш пръстите на крака и отпускаш ...ей такива неща съм правила  Grinning.Истинската медитация я могат само индийците според мен  .
Имат си цели учения , но съм чувала, че може и да е опасно. Много по добре ми е със танците и сладката умора след това, а и ми е в гените .

# 164
Най добре си почивам със движение . Да лежа с часове не е за мен .
Минала съм през аеробика ,йога и сега съм на народни танци .  
Колкото и да съм изморена от музиката и хората се тонизирам .
bouquet Това е истината...
Цитат
Какво имаш предвид? Стана ми интересно.
Аз Буда няма да ставам, отразява ми се обаче много добре и затова го правя. Simple Smile
Що пък лоша шега?
Щом ти харесва...дерзай.
Всеки трябва да открие истината в живота кой е, какъв е и защо се е родил на тези географски ширини- да намери себе си. Намериш ли себе си, намерил си и щастието/релакса.
Друг е въпроса какъв искаш да бъдеш... Този път е по трудния и трябват много методи за релакс..., който обикновено водят до първия поставен въпрос - кой съм?
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт