Релакс след работа

• 112 782
  • 665
  •   1
Отговори
# 135
  • Beyond the Frontiers
Явно и аз прилагам тази диета...Вечер след работа чаша вино, докато готвя, чистя или т.н.

# 136
  • New Zealand
И аз релаксирам с чаша бяло вино  Sunglasses

# 137
И аз релаксирам с чаша бяло вино  Sunglasses
И аз така, но виното е червено.
newsm24

# 138
  • TX
И аз релаксирам с чаша бяло вино  Sunglasses
И аз така, но виното е червено.
newsm24
Wine Glass и при мен вино - червено, но не го броя в програмата си за релакс, ами го приемам като лекарство  Wink наздраве

# 139
Някакъв битов алкохолизъм цари навсякъде Simple Smile

# 140
Йога - упражнения за начинаещи и хора с двигателни затруднения - има доста клипчета в нета - сядам на пода на постелка за фитнес с лаптопа пред мен и се мъча да имитирам йогата. Доста е забавно, инструкторът е готин, после чаша бира за справяне с дехидратацията  Grinning

# 141
Анабел, след спорт или физическа работа, алкохола поразява най-много мозъка... Laughing- поради засиленото кръвообращение.

Най-добре редувай едната -спорт, другата - питиета с мезета Wink  

Ще постигнеш по добри резултати.  4470 jump

# 142
Благодаря ти, ще те послушам  bouquet

# 143
Ако съм първа смяна, приключвам в 16:00 - ако времето е хубаво, се помотавам около час по центъра, като слушам музика; вземам си фреш или нещо сладко. Ако имам нещо за пазаруване, използвам това време да го свърша (също и да платя сметки, ако има такива). Като се върна, се излягам за половин час - да ми се наместят кокалите, че на работа съм седнала на стол. Масажирам си очите, челото, гледам да полежа със затворени очи, за да си починат. Гледам някой сериал (в момента следя само два), готвя, къпя се, прекарвам време с приятеля си - пием вино, гушкаме се и гледаме някой филм или спорт. Остава ми време за всичко, предвид факта, че съм излязла от работа в 16:00.
Домакинската работа съм я ограничила до максимум половин час на ден в работните дни и максимум час в почивните. Стигат ми за всичко, като и приятелят ми се включва за някои неща. Един ден пускам прахосмукачка, един ден бърша прах, един ден пускам пералня, един ден пускам прахосмукачка и мия под и после пак отново в някакъв такъв ред. Чиниите се мият всеки ден, но като не се оставят да се натрупат, е работа за 10 минути. Не очаквам медал за изрядна домакиня, но не живея в кочина или мръсотия.

Ако съм втора смяна, свършвам в полунощ. Работя близо до дома си - прибирам се, къпя се (но без косата, че после ми отива много време да я суша) и веднага лягам да спя. Сънят си ми остава най-добрият релакс. Гледам винаги да имам 7 или 8 часа сън на нощ, иначе не се чувствам в оптимална форма.

Уточнявам обаче, че нямам деца.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 13:25 от Country Strong

# 144
Много важно уточнение, че нямаш деца  Laughing Тъкмо се зачудих как успяваш да прескочиш един или повече дни без прахосмукачка и миене на пода  Laughing

Сега, в този хубав ден, ми се иска да избягам от работа по-рано, да си купя един вестник, да седна в някой парк и да забравя за света за час. Това би било истински релакс.

# 145
Най-добре релаксирам с тренировка и душ след това. Идеално да си проветря главата от зациклянето на работа и да се освежа за предстоящата вечер Laughing

# 146
След работа за мен най-добрия релакс е шопинг, работя в квартала, в който живея и понякога ми отнема час да се прибера - влизам, зяпам, коментирам, купувам.
През уикендите - разходки сред природата, било в парка, било пътуване някъде.

# 147

Сега, в този хубав ден, ми се иска да избягам от работа по-рано, да си купя един вестник, да седна в някой парк и да забравя за света за час. Това би било истински релакс.

Това направих аз в обедната почивка, само че без вестника. Препичах се на слънце на една пейка. Много зареждащо

# 148
Маманет пак разби митовете..))

Аз пък след спорт най-обичам да ям и пия.

# 149
  • София
EXQUISITE,  Naughty
поне час  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт