Графики на БТ - коментари

• 74 499
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря denis.
Подозирам, че може и да съм болна - имам някои симптоми. Попринцип аз не се разболявам и може вътрешно организма ми да се бори с инфекцията. А можеш ли да ми кажеш попринцип каква може да е причината за тази температура и пречи ли на забременяване, износване, ако стане така,  че не е инцидент. Да добавя, че имам вливка на интралипид.

Благодаря
Ако си болна, може и това да е причината - лекар трябва да прецени.
Може и от Интралипида да е

# 31
 Здравейте момичета, бихте ли коментирали и моята графика (надявам се да съм успяла да я кача) , меря БТ за пръв път, правим опити за второ вече две години!?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=barbolinaaa

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 21:09 от barbolinaaa

# 32
Здравейте!
Денис, моля за помощ!Ходих на фоликуметрия и доки уж видя,че е имало О, а Бт не се покачва,а даже си стана като в първата фаза.На какво може да се дължи това?Възможно ли е О да не е минала и доки да не е видял добре и тя да предстои? Правя сравнение и с предишната ми графика, къде пак имам еднократно такова повишение и след това температурата пак си спада и чак след това ми е О.Ще сложа и двете графики да погледнеш. Да запона ли да правя тестове за О няколко дни?
Много ти благодаря предварително!

Сегашната : http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … erLoginName=ilein

Предишната : http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=8739 … erLoginName=ilein

П.П. Обикновено от О до М ме болят гърдите сега- нищо не ме боли.

# 33
  • София
Здравейте момичета, бихте ли коментирали и моята графика (надявам се да съм успяла да я кача) , меря БТ за пръв път, правим опити за второ вече две години!?
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=barbolinaaa
Не съм сигурна, дали е имало О., ако е имало - може да е била на 16/17 ден от МЦ.
Спазваш ли всички правила при измерване?
Дигитален терм-р се държи 2-4 мин след сигнала, живачен 10 мин.
Провери си терм-ра.

Здравейте!
Скрит текст:
Денис, моля за помощ!Ходих на фоликуметрия и доки уж видя,че е имало О, а Бт не се покачва,а даже си стана като в първата фаза.На какво може да се дължи това?Възможно ли е О да не е минала и доки да не е видял добре и тя да предстои? Правя сравнение и с предишната ми графика, къде пак имам еднократно такова повишение и след това температурата пак си спада и чак след това ми е О.Ще сложа и двете графики да погледнеш. Да запона ли да правя тестове за О няколко дни?
Много ти благодаря предварително!

Сегашната : http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … erLoginName=ilein

Предишната : http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=8739 … erLoginName=ilein

П.П. Обикновено от О до М ме болят гърдите сега- нищо не ме боли.
Графиката не показва да е имало О.
Пусни Прогестерон + Е2 на 7 ден след О./ посочена от лекаря/ - тези изследвания ще покажат 100% какво се случва
На 22 ден от МЦ, нали?
Ще чакам да пишеш Peace

# 34
Благодаря ти за отговора Денис, в началото незнаех, че трябва да държа термометъра след сигнала, затова през този цикъл продължавам с меренето до сигнал, а през следващия вече ще съм по-точна. Иначе измервам орално около 6 - 6:30 преди ставане.

# 35
Благодаря,Денис, ще пусна,стига да работят лабораториите и ще пиша.

# 36
  • София
Здравей Денис,

Бих искала отново да те помоля да ми погледнеш графиката за този период, за жалост днес вече имам температурен спад и очаквам утре или в други ден цикъл, но все пак бих желала да ми кажеш как ти изглежда като цяло и дали виждаш нещо притеснително, което евентуално би било причина за неуспехите ...

Мерси много:)

# 37
  • София
Здравей Денис,

Бих искала отново да те помоля да ми погледнеш графиката за този период, за жалост днес вече имам температурен спад и очаквам утре или в други ден цикъл, но все пак бих желала да ми кажеш как ти изглежда като цяло и дали виждаш нещо притеснително, което евентуално би било причина за неуспехите ...

Мерси много:)
Добре е графиката, но според мен, имаш поне още 1-2 дни до М.  Peace
Аз, все още се надявам, да е станало и ти стискам палци  Wink

# 38
Здравейте на всички Simple Smile
На 27 години съм и вече имам детенце на 4 години.
Вече мислим за второ и от три месеца работим усилено по въпроса.
Последната ми менструация беше на 03.02.2016г. На 01.03.2016 / 12-ти ден след овулацията / си направих тест за бременност и показа бледа втора чертичка. Днес е 15-ти ден след овулацията и тестът ми за бременност е отново положителен, но вече с по-тъмна втора чертичка.
Това, което ме притеснява е, че БТ днес лекичко спадна.
Сравнявайки двете ми графики се притесних, тъй като миналия месец така е започнало спадане на температурата  и следователно ми дойде цикълът.
Според вас основателно ли е притеснението ми, спад ли е това или вече тотално полудявам?
Изпитвам ужас да не ми дойде...
Прилагам и двете си графики Simple Smile
Благодаря!

# 39
Здравейте на всички Simple Smile
На 27 години съм и вече имам детенце на 4 години.
Вече мислим за второ и от три месеца работим усилено по въпроса.
Последната ми менструация беше на 03.02.2016г. На 01.03.2016 / 12-ти ден след овулацията / си направих тест за бременност и показа бледа втора чертичка. Днес е 15-ти ден след овулацията и тестът ми за бременност е отново положителен, но вече с по-тъмна втора чертичка.
Това, което ме притеснява е, че БТ днес лекичко спадна.
Сравнявайки двете ми графики се притесних, тъй като миналия месец така е започнало спадане на температурата  и следователно ми дойде цикълът.
Според вас основателно ли е притеснението ми, спад ли е това или вече тотално полудявам?
Изпитвам ужас да не ми дойде...
Прилагам и двете си графики Simple Smile
Благодаря!

Стискаме палци да не падне Т. Според мен за сега всичко е в рамките на нормалното. Т наистина е спаднала, но няма как от един ден да се съди ... Пиши утре как е.  Peace

# 40
Ох, дано, това ми е мечтата...
Благодаря!
Първите тестове бяха на Home test на 01.03 и днес на 04.03 с първа сутрешна урина. Втората чертичка от днешния е по-тъмна, тоест хормона ЧХГ расте.
Днес от ужас и страх да не ми дойде си направих Престо около 16ч / тоест с разредена урина / и за мое учудване тестовата линия беше по-наситена от контролната.
Знам, че по един ден не се съди, но ужасът ми надделя Simple Smile
Меря БТ с електронен термометър, на който нямам особено доверие, но не намерих живачен...
Бях чела, че дори и при бременност се случва около дните на очакваната М да се появи лек спад, но вече от четене се омотах съвсем.
Как ще преживея до утре не знам Simple Smile
Ще пиша, разбира се, дано е с усмивка.

# 41
  • София
Престо са бя чувствителни Simple Smile

# 42
Ми на опаковката на Престо  пише 20 mlU/ml и днес следобед с разредена урина ми се появи тестова линия по-наситена от контролната.
Хоум тест са с чувствителност 10 mlU/ml и с първа сутрешна урина днес тестовата беше по-бледа от контролната.
Че бременност има - има, но дано температурата спре да пада и утре се вдигне.
Дано е било инцидент...
 Simple Smile

# 43
  • София
Колкото и странно да звучи, престо са по-чувствителни от хоум... Даже тези хоум са големи боклуци както и бб тест.
Имам позната с бледа черта на престо и в същия ден кръвния тест й показа 10.5, така че престо задичат доста малко чхг.
А щом е наситена, то е доста повече от 20.
Направи си два кръвни през 48ч, за да проследиш как расте!
За БТ са ти отговорили!
Късмет!!

# 44
Добро утро!  Simple Smile
Да, определено е така. Тази сутрин налудничаво си направих още един Хоум тест и отново тестовата чертичка не е наситена наравно с контролната.
Определено не са с 10 mlU/ml чувствителност.
Не знам дали днес работи някоя лаборатория...

Общи условия

Активация на акаунт