Графики на БТ - коментари

• 74 499
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • София
jovigirl , Frederika13
Графиките ви не се отварят - оправете си настройките.

# 616
  • моята мила родна страна
jovigirl , Frederika13
Графиките ви не се отварят - оправете си настройките.

не разбирам защо не се отваря, разрешила съм всички настройки
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=*meg*
(потребителско име *meg*)

# 617
  • София
jovigirl 
Това е правилния линк / запази го/
Дотук графиката не показва да е имало О.

това, може да го сложиш и в подписа си, ако искаш

# 618

Дано да се е получило.
Ако се е получило и се вижда графиката моля за мнение.

# 619
  • София

Дано да се е получило.
Ако е имало О., може да е била на 13 ден от МЦ.
Имаш няколко по-високи стойности през ФФ, които може да показват проблем, напр. задържан фоликул, повече от един фоликул и т.н.
Прави и тестове за О. - те помагат при разчитане на графиките и ще ти показват кога да очакваш О.
Дано да е станало  Peace

# 620

Дано да се е получило.
Ако е имало О., може да е била на 13 ден от МЦ.
Имаш няколко по-високи стойности през ФФ, които може да показват проблем, напр. задържан фоликул, повече от един фоликул и т.н.
Прави и тестове за О. - те помагат при разчитане на графиките и ще ти показват кога да очакваш О.
Дано да е станало  Peace

Да попитам винаги ли след овулаия БТ трябва да е 37,00 и отгоре. Навсякъде чета и се споменава за 37,00-37,10 и прочие. При мен стига до 36,8 -36,9 това сигнал за проблем ли е? newsm78

# 621
Denis. , Моля за коментар. Какво ми се случва с графиката и така рязко ли спада по принцип.

# 622
  • София
дам, така рязко може да спадне, моите поне така правят
Моята от 37гр, спадна на 36.70, днес спадна още на 36.50 и ми дойде

Премери и утре, може да е бил единичен инцидент, все пак са минали само 11 дни от О

# 623
дам, така рязко може да спадне, моите поне така правят
Моята от 37гр, спадна на 36.70, днес спадна още на 36.50 и ми дойде

Премери и утре, може да е бил единичен инцидент, все пак са минали само 11 дни от О
Трети ден съм на дуфастон и мисля, че не би трябвало да спада , а напротив. И затова се притеснявам, нещо в не е както трябва, хората пият дуфастон и температурата им се задържа и повишава с градус два, а при мен обратно. Възможно ли е при две овулации да се получи така или при задържан фоликул?

# 624
  • София
не са възможни две овулации с повече от 24 часа помежду им
За задържан фоликул може да се говори едва когато ти дойде и някой те види на ехограф на 3-4ден от цикъла ти, по време на кървенето.

Може да е инцидентен спад, а може и да ти идва цикъла, въпреки дуфастона, случвало се е на много жени. За какво е предписан дуфастон толкова късно?

# 625
не са възможни две овулации с повече от 24 часа помежду им
За задържан фоликул може да се говори едва когато ти дойде и някой те види на ехограф на 3-4ден от цикъла ти, по време на кървенето.

Може да е инцидентен спад, а може и да ти идва цикъла, въпреки дуфастона, случвало се е на много жени. За какво е предписан дуфастон толкова късно?
Защото когато Denis гледа графиката ми каза, че може да имам задържан фолик., аз си записах час при доки. , и на 04.11. тя ме прегледа и наистина видя спукан фоликул (минала ову) и един които трябва да се спука между 04.11-05.11, затова тя ми каза да пия 2х 1 дуфастон от 06.11 за 10 дни и след това тест и при нея. И понеже правим опити за бебе, всичко което леко излезе извън ритам ме притеснява, а и от неща които не разбирам по добре да питам.

# 626
  • София
Най-вероятно ако си имала О на 14-тия ден, тя е видяла този спукания на прегледа или е видяла задържания. А може да си имала и О, както и задържан от предния цикъл.
Другия според мен няма шанс да се е спукал.

Хубаво е, ако ти дойде, да отидеш на преглед в началото на другия цикъл, т.е. 3-5ден, за да се види за задържани фоликули и да се вземат мерки, защото наличието на задържани може да пречи на О следващия месец.

Нека и Денис да си каже мнението. В действителност преди О имаш доста високи температури. Възможно ли е да са били примерно заради настинка, алкохол?

# 627
  • София
Denis. , Моля за коментар. Какво ми се случва с графиката и така рязко ли спада по принцип.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=frederika
Ако е имало О. / на 13/14 ден от МЦ/  - рано е още за М. и тази, по-ниска стойност, може да е инцидент.
Когато има повече от 1 фоликул, на графиката не може да се вярва.
Най-вероятно, БТ утре ще се повиши.

# 628
Момичета, Благодаря Ви!
Утре ще меря пак и ако имам въпроси ще питам . Дано това да е инцидентно и това което силно вярвам да се е случило.
Но  за сега да не ходя на лекар, че ще ме помислят за луда, ще изчакам до края на седмицата и ще се види.
Denis иначе температурата след О. до М. трябва да се задържи висока, ако всичко е ок. , а при евентуална бременност трябва и след датата на М. да се задържи висока. Така ли е или аз не съм разбрала?

# 629
  • София
Момичета, Благодаря Ви!
Утре ще меря пак и ако имам въпроси ще питам . Дано това да е инцидентно и това което силно вярвам да се е случило.
Но  за сега да не ходя на лекар, че ще ме помислят за луда, ще изчакам до края на седмицата и ще се види.
Denis иначе температурата след О. до М. трябва да се задържи висока, ако всичко е ок. , а при евентуална бременност трябва и след датата на М. да се задържи висока. Така ли е или аз не съм разбрала?
По принцип, да - ако има нормална О. / т.е един доминантен фоликул/, но ако има повече от един фоликул - както е било при теб - БТ може да играе и графиката не е достоверна.

Общи условия

Активация на акаунт