Графики на БТ - коментари

• 74 500
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Denis., благодаря за коментара Simple Smile

Ако говориш за този връх на 17-тия ден, възможно ли е това, че този ден мерих БТ в 8:40 (успах се), а не в 7:00 както обикновено, както и факта, че предишната вечер излизахме с приятели и бях пила алкохол да оказват влияние и затова да е била по-висока?

Иначе да, утре имам възможност и ще си пусна Прогестерон + Е2.  Peace
Да, този връх имах предвид, но като цяло - имаш много продължително покачване на БТ, затова е добре да се провери дали всичко е наред с О.
Ето какъв е вида на графиката: http://prikachi.com/images/168/8833168Q.jpg
Не се притеснявай, може да е някакъв инцидент  Peace

denis., резултатите са ми готови от тази сутрин:

Progesteron - 57.26 nmol/L Референтни стойности Лутеална фаза (5.3 - 86.0)
Estradiol - 743.00 pmol/L Референтни стойности Лутеална фаза (161 - 774.0)

Как ти се струват?  Confused

# 436
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=tella27 - Ето го и развитието на втората част от графиката ми. Доста динамично бих казала. Какво показват резките спадове и покачвания? Все още си чакам лелката (е, ще се радвам да не дойде).  Simple Smile

# 437
  • София
denis., резултатите са ми готови от тази сутрин:
Progesteron - 57.26 nmol/L Референтни стойности Лутеална фаза (5.3 - 86.0)
Estradiol - 743.00 pmol/L Референтни стойности Лутеална фаза (161 - 774.0)
Как ти се струват?  Confused
Добре са. Имало е О.
Дай да видя графиката до днес или ми кажи колко е била БТ днес / че ми е интересно  Wink/

ПП.
Дано да е станало   Peace

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=tella27 - Ето го и развитието на втората част от графиката ми. Доста динамично бих казала. Какво показват резките спадове и покачвания? Все още си чакам лелката (е, ще се радвам да не дойде).  Simple Smile
Засега, графиката е добре  Peace

# 438
denis., Благодаря ти   Peace

Ето я графиката до днес:
Скрит текст:

# 439
  • София
denis., Благодаря ти   Peace

Ето я графиката до днес:
Скрит текст:
Добре е.  Peace

# 440
Здравейте момичета! Добро утро от мен bouquet
Включвам се с въпрос , относно моята графика. За сега съм мерила доста малко дни поред БТ, но ми се искаше да ме ореантирате какво се случва и дали е минала О според вас. Дилемата ми е следната : вчера на 14.07 имах така характерните и доста силно изразени овулационни болки , но ме учуди, че теста за О беше положителен едва вчера, а нали О настъпва до 12 часа след + тест . И другото, което е , ако О е била вчера както я усетих, днес трябваше БТ да се повиши над 39 градуса, както е характерно за мен ... Ще се опитам и да покажа графиката си до тук.

Дано се отвори  Praynig
Благодаря предварително и хубав ден  Hug
Потребителското име е : mariqpb , уж съм позволила всичко, а като щтракна линка и пише - не е въведен потребител.. не зная защо става така.

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 11:32 от mariqpb

# 441
  • София
графиката не се вижда, линка не е правилен
но да кажа, че О настъпва до 48ч след положителния тест, а не до 12часа

# 442
Аз добавих  направо подпис с графикара- дано се вижда сега . Аз разбирам това за тестовете, но тези силни болки + обилната ЦС няма как да ги объркам . Просто не разбирам защо теста е положиттелен , в деня , в който усетих О..

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 11:42 от mariqpb

# 443
  • София
Според мен повишение на БТ можеш да очакваш утре или в други ден, за сега е нормално Simple Smile

# 444
Благодаря за вниманието  bouquet
А О наистина ли е била вчера или има шанс болките да са от някаква подготовка за О и тя да настъпи днес. Ние с ММ и днес и утре ще се отчетем за всеки случай , но просто исках да съм наясно Simple Smile

# 445
  • София
Правилото е, че О настъпва до 48ч след положителния тест за О, но колко точно часа, при всеки е различно, а и при различните месеци може да е различно. Зависи пика кога точно си го хванала с теста.
Оползотворете дните и след 3-4 дни може пак да ни покажеш графиката ти, трябва вече да има някакво покачване.
Късмет Simple Smile

п.п. По правило БТ се покачва до 5 дни след О, така че има време Simple Smile

# 446
Brayda , успокои ме , че взех да се обърквам. Нашите опити не са от скоро, имам една неуспешна бременност( отне ни 10 месеца да забременея) , след нея вече мина  година в опити и винаги съм мислила , че усещам О, но  взех да се замислям по въпроса. Другия месец мисля да посетя гинеколог за да проследим О на ехограф. А след 3-4 дни пак ще пиша да ми погледнете графиката  Peace

# 447
Здравейте, Денис и останалите момичета! Бих помолила за коментар и на моята графика, струва ми се, че температурата не се покачва както трябва. Меря в 5:10 всяка сутрин, понеже тогава се събуждам за работа, ректално, с диг. термометър. Отбелязала съм и положителните овул. тестове. Цикълът ми е около 28-30 дни. Последният беше 28 дни, като започнах да меря БТ от края му и наистина спадна от 37,1 до към 36,6.

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=p4eli4ka_

Опитваме повече от година, но живеем на място, където изследванията се проточват по-дълго. Последните хормонални изследвания, които правих, бяха много добри, според лекарката ми.

Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 11:09 от Lucky Bee

# 448
  • София
Здравейте, Денис и останалите момичета! Бих помолила за коментар и на моята графика, струва ми се, че температурата не се покачва както трябва. Меря в 5:10 всяка сутрин, понеже тогава се събуждам за работа, ректално, с диг. термометър. Отбелязала съм и положителните овул. тестове. Цикълът ми е около 28-30 дни. Последният беше 28 дни, като започнах да меря БТ от края му и наистина спадна от 37,1 до към 36,6.

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=p4eli4ka_

Опитваме повече от година, но живеем на място, където изследванията се проточват по-дълго. Последните хормонални изследвания, които правих, бяха много добри, според лекарката ми.

Благодаря предварително!
Здравей!
Засега графиката е добре - О. може да е била на 14 ден от МЦ.
До 1-2 дни БТ трябва да се повиши.
Провери си терм-ра, дали отчита вярно / сравни с нов - мериш с двата, под двете мишници/. Peace
Дигиталният се държи 2-4мин. след сигнала / живачния 10 мин./

# 449
Благодаря за коментара! За първи път меря БТ и реших, че не се покачва достатъчно добре. Взех и нов термометър, ще сравня стойностите на двата.
Благодаря още веднъж!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт