Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
 Наде  Hug

Баджи кажи ся ка де не припадна Mr. Green ми хубав си е   от въздуха му се носи аромата на   мъж  Mr. Green Blush Whistling
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

не си падам по мустакати и брадати  Naughty на Ча му ходи брада но не и такава гъста  но турчорлята са такива брадати    ooooh! Киво най си го харесвах в Перла и в Кузей  как се боксираше  Crazy

тук без растителност  Wink

Марги май ти набарах Туитъра с маргаритки и нашия момент в парка  Mr. Green Heart Eyes

Heart Eyes

и това го видех в Т  рейтинга на Афк в еспаньол  където го излъчват    ми добре е рейтинга

# 61
  • Варненска клюкарка

и прегръдка с Киво

Вече трябва да се е бракувал Киво- пишеше че церемонията е в 14 ч. Парижко време, но още не съм виждала снимки!

Гизем пак ще се справи Peace Тоя който и спрягат за пореидния колега ми е малко безличен, но в никакъв случай не е грозен Wink

ПП Марги това е то с брадите- метросексуал модата- не на всеки му отива, но бая народ си завъди бради и мустаци!

# 62
Наде  Hug

Баджи кажи ся ка де не припадна Mr. Green ми хубав си е   от въздуха му се носи аромата на   мъж  Mr. Green Blush Whistling

Скрит текст:

не си падам по мустакати и брадати  Naughty на Ча му ходи брада но не и такава гъста  но турчорлята са такива брадати    ooooh! Киво най си го харесвах в Перла и в Кузей  как се боксираше  Crazy

тук без растителност  Wink

Марги май ти набарах Туитъра с маргаритки и нашия момент в парка  Mr. Green Heart Eyes

Скрит текст:

Heart Eyes

и това го видех в Т  рейтинга на Афк в еспаньол  където го излъчват    ми добре е рейтинга

Скрит текст:
Той и да иска гъста Феми Simple Smile няма как, защото му е бая редичка. Mr. Green
Обаче ти продължаваш да си припадаш ритуално. Whistling Joy
Ивче. Simple Smile wavey

# 63
  • Пришълец
Скрит текст:
Наде  Hug

Баджи кажи ся ка де не припадна Mr. Green ми хубав си е   от въздуха му се носи аромата на   мъж  Mr. Green Blush Whistling

не си падам по мустакати и брадати  Naughty на Ча му ходи брада но не и такава гъста  но турчорлята са такива брадати    ooooh! Киво най си го харесвах в Перла и в Кузей  как се боксираше  Crazy

тук без растителност  Wink

Марги май ти набарах Туитъра с маргаритки и нашия момент в парка  Mr. Green Heart Eyes

Скрит текст:

Heart Eyes

и това го видех в Т  рейтинга на Афк в еспаньол  където го излъчват    ми добре е рейтинга

Не знам,може Laughing.Ако аватара е като този тук,няма коя друга да е Mr. Green.И маргаритки си имам,да Party.Няма да съм аз,ако не сложа ooooh!.

Скрит текст:

Нов сериал с Гизем-İstanbul Sokakları по ШОУ Тв.За разлика от някои не си губи времето Wink.Те първите й просъществуваха,сега шансът е по-голям заради натрупания вече опит.

И като сме заговорили за Къванч ooooh!
Скрит текст:

Скрит текст:
newsm09 без малко да го помисля за Патрона newsm78-каква е тая мода сега косясали и брадясали да ходят?!?Без думи съм.Като са в роля са мнооого по-хубави.Е,има и изключения,но това е една доста обширна тема Mr. Green.
С тази визия Къванч ми е най Heart Eyes.Като Кумчо Вълчо и Мехмед,а да не забравя и Кузей също не беше зле,но тук е страОтен Crazy
Феми,недей припада Naughty-да живеем с настоящето,не с миналото Naughty.Ако по бради и мустаКи си падаш, хубаво  Laughing.Аз не щем за момента Laughing.

Чачо с цаки специално за Надето  Wink.

Хе, хе, Joy сладурка, love001 разшифрова ме нейде из нета,  Laughing обаче има едно НО и то е, че наш Чачослав не ме впечатлява с цаки. Mr. Green
Вече ще знам Grinning.Мда,краднах идеята от някъде,че аз съм почти навсякъде hahaha.

Много ги харесвам един до друг Heart Eyes-тя е като дете до него,но все пак са ми много на сърце.Почти колкото основната двойка Бехлюл-Бихтер.

# 64
Киво се бракувал в Париж ли ?  

Марги ма ти Киво си го харесала в КСШ     аз там не можех го тледам с брада до немай къде  #Crazy  и Фарах не ми  харесваше  

личи класата на Хазал  Peace другата убавицЪ   Sick

# 65
  • Пришълец
Марги ма ти Киво си го харесала в КСШ     аз там не можех го тледам с брада до немай къде  #Crazy  и Фарах не ми  харесваше  

Ааа не Stop.В КСШ и Езел не ми е за предпочитане Naughty.

# 66
  • Варненска клюкарка

Много ги харесвам един до друг Heart Eyes-тя е като дете до него,но все пак са ми много на сърце.Почти колкото основната двойка Бехлюл-Бихтер.
[/img]

И аз ги харесвах двете двойки- в двойката Б&Б имаше любов, страст и ревност, а в Бехлюл&Нихал не.... Но!!! Бехлюл всъщност обичаше Нихал по свой начин, не точно като по-малка сестра, но  и не я виждаше точно като жена- не беше влюбен, но наистина я обичаше и го болеше когато Бихтер се опитваше да я нарани! И изпитваше и проявяваше нежност към Нихал....в случаите когато тя не му скъсваше нервите разбира се Crazy Друг е въпросът че беше слабохарактерен  и не можа да се бори за това, което наистина искаше.... А и дали въобще би могъл да има полезни ходове за себе си, за Бихтер или Нихал след като се влюби в жената на чичо си и не само се влюби, а и стигна по-далеч ?!?? Май не Wink Но пък ако не беше тази история какво всъщност щяхме да гледаме?!?? Аз затова никога не се нервя на случващото се в сюжета, както не са ме дразнили нито лъжите, нито Рюя, нито майка и, нито Еджето в АФК .... Сериали!

# 67
Аз пък не можах да приема Хазал до Къванч освен като брат и сестра, но не и като уж любовна двойка в сериала.
Феми да,
Скрит текст:
бракувал се е  Laughing в Париж.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=8i4fEV30Djk&app=desktop

Засега толкова, очакват се още снимки и видеа.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 21:15 от Neidjal

# 68
  Кат имат кинти моат са бракуват        и развеждат    Joy

# 69
  • Пришълец
Фенските мераци Grinning

Мярнах Киво и избраницата му... Heart Eyes

# 70
 wavey

Баджи ко дириш при красавците  а  Секчин Йоздемир  Mr. Green

Мурат ми харесва но другия  Тц ! и когато играха с Берен не ми допадаше външно става но нещо играта му не ми харесва  не ме е впечатлил с нищо  Naughty Хазал ако задейства план Б  скоро нема да е на  екран  ooooh! но искам да я гледам  и да и провърви в проекта  и партньора и да бъде на ниво  .   Да видим и на патрона с коя поредна фльорца и звиздЪ  ша го накарат да играе ooooh!  дано сюжета и визията му си заслужават ако ша е за сметка на главната партньорка  Sick

Какво мислите за Джансу Дере ако Керем бос ги направи  главни екранни двойки с Ча  може и да се получи добре  Thinking 

и малко да си помуча  ooooh!  Накрая  се организирах да отида до Истанбул толкова се въодушевих , но събитията и терора ми развалиха кефа   и Истанбул и Босфор Йооооооооооок  ooooh! newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 ша чакам да отмине но  и по - лошо може да стане  ooooh!

и Баръш  плаче   Mr. Greenкат мен    ако продължават така #2gunfire Чаатай може изобщо да се не върне от Щатите 

# 71
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
Много хубави, страхотна рокля Heart Eyes

Ча и Джансу Дере пази Боже bishop та тя е на 36.... Иначе аз съм на обратно мнение за Енгин Акюрек- добра игра но външност не, хеле и последните 2 години както е замязал на талибан Sick
Хазал ако действа по план Б никога няма да я видим повече на екран Rolling Eyes Някак не ми се вярва да стане най-добрата актриса сред готвачите и най добра готвачка сред актрисите Thinking
А като стана въпрос за фльорци, Сера започва да плаща незаслужените си награди- уж коляма звезда, а от Ай Япъма не я броят и за слива! Помните ли как преди време, в началото на Меджезира писах че за женския каст често им се случва да наринат някой  боклук за главната роля и после кой откъде е- е ми ето СС, жив пример! Тя не е като Берен, която само месец и нещо след финала на ЗП започна работа по КВФ Wink
Серка примерно можеха да я нанижат на Бу-то че нали има опит с роли на фръцла-богаташка, ама му се размина newsm17
Тази седмица се разбра, че на Сера за втори път и отложиха игралния филм с любимия Керо! Как ли са си изкарали годишнината, ако изобщо са я празнували Whistling Аз още след първото отлагане и заминаването и за толкова дълго за САЩ  си имах едно на ум- нещо такова отложи ли се, пиши го бегало.... То отлагането вероятно се е знаело отдавна, че от последното и писмо барабар с плювните и по световни звезди, на бая голяма депресия лъхаше....Сега се чува за участието и в друг игрален филм и сигурно ще играе там, но  и сигурно е колкото да не стои на сухо и да трябва да се обяснява на въпроси какво стана с толкова обсъждания и от жълтурите проект- то не бяха песни на Сезен Аксу, то не бяха  хореографите на Мадона и Бритни, които и дошли на крака а накрая греда Mr. Green ..... Затова има една приказка че сложили тигана, а рибата в морето още .... Wink
А, да, и СС се завърна онзи ден, а Керо остана в Америка- на чий ли врат ще я овесят сега Mr. Green На който и да е, все пак  на печелившия честито hahaha За мен е важно че няма да е на Чачовия....врат де Mr. Green Както бях казала преди време, ако има вселенска справедливост, всяка незаслужена награда ще и излезе през носа! Алилуя!  bishop
Да гледа овчо, да се дере от рев и целувки милувки- колко ли талант се изисква да го изиграе това? Всяка моЙ да се цуня с Ча, ама не всяка моЙ да гледа като овца Mr. Green Това е то изключителен талант hahaha Поне и остана служебното нацелуване с патрона- халал да и е Laughing
На следващия печеливш, който ще я носи на гръб честито hahaha

Ти да видиш, явно Ча си е носил бели кецове и далеч преди да е чувал за СерИтУ hahaha  Ама как им хрумват на някои беее Joy

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 18:09 от Беллора

# 72

Киво надена хомота а патрона ни  и през ум не му минава рано му е Naughty      а и защо требва се обвързва млад , когата е на върха на кариерата си  .

Тя и Беренката е голяма  на възраст но   умее да играе  а и възраста не и личи толкова , както и на Джансу Дере   .  Берен и  Ча са като хамелеони  и много бих искала да  играят  Peace

ни съм толковЪ сИгурнЪ  , че другите фльорци мислещи за актриси Не гледат овчУ  Sick hahaha hahaha hahaha hahaha

Тя и новата ша се нацелува с Ча и това ша и остани  Joy а Серка има кой да я носи на гръб Керовия гръб дано да е издръжлив че от толкоз носени да не се сецнИ  Mr. Green hahaha

Чачовия гръб издържа и на пиар и на наградки  Mr. Green

Рори  Hugвидехте на балконя Ади чи доктор  Халидулков иди да ни боцка  Mr. Green

Емко ка ги пази Фера стоя пред блока да  я види  Simple Smile

# 73
Феми  wavey

Да знайш ко стана вчера.
Нали се заканих с кеф да си разгледам цялата страничка на компа, че телефона не ми отваряше всичко. И стигнах до интервюто на Ча за казахстанската ТВ. Като свърши веднага ми се зареди клипче с Фемир и после друго, и друго и не можах да изчета написаното. Щото на едно клипче като дадоха кадъра с "Емир с мен ли си?" разчувствах се  и ги метнах сериите от 97 до 106 /номерация на БТВ/ - за ... не знам кой път.
Обаче това не ми пречи след половин час да съм пред ТВ-то. Mr. Green

Чак след това ще пишем анализи.

# 74
  • Варненска клюкарка
Феми и аз много харесвам Берен, много пъти съм си мислила каква ли екранна двойка биха били с Ча, тя е от малкото актриси, които с лекота влизат в образите на добри и лоши момичета, но знам че няма да го бъде.... Тя доскоро много младееше...Напрактика почти не и личаха близо седемте години разлика във възрастта с Хазал, а като се има предвид че Чачун винаги е изглеждал на по-голям от годините си.....

Но скоро става на 32.... Чета че са я засичали в клиника по репродуктивно здраве....Видях видео от ВВ Кьосем и ми се видя някак уморена и даже леко повехнала в лице Rolling Eyes А иначе е от любимия ми тип нежна зеленоока брюнетка Heart Eyes

Даже и в колаж са ги спретнали tooth Тука визията и е от Отмъщението Peace

Скрит текст:

А и мисля че на Ча ще му пробутат поредната пееща манекенка и особено много ще държат да не е омъжена че да могат да си играят пак игричките, ако дизито не потръгне ooooh!
Берен не попада в нито едно от условията- омъжена е, дребничка и в тяхното семейство пее само мъжът и Mr. Green
А на Ча новата колежка ще е някоя неизвестна или поне не много- аман от спрежения за Мервета, Хандета и прочие страшилища Sick

ПП А относно Турция
Скрит текст:
и по-точно големите градове в момента наистина е опасно Peace моето инфо е за Истанбул- по улиците имало много полиция, при това ходели с автомати на рамо, готови да реагират при най-малко съмнение, правят се проверки... почти като военно положение било.... Препоръката е да се избягват туристическите забележителности, туристите щъкали предимно в моловете, но мен ако питаш опасно е навсякъде където се събират много хора-обществен транспорт, пазари, заведения и т.н.....

Общи условия

Активация на акаунт