Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 223
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Пришълец
Приятно гледане Grinning
Чакай да се допълня,докато е време Laughing-не те разбрах Наде,наистина.За Седеф може би го написа последното newsm78
Аз имах предвид,че за Чачослав съм така Rolling Eyes учудена и разочарована отвсякъде.

# 601
Приятно гледане Grinning
Чакай да се допълня,докато е време Laughing-не те разбрах Наде,наистина.За Седеф може би го написа последното newsm78
Аз имах предвид,че за Чачослав съм така Rolling Eyes учудена и разочарована отвсякъде.
Още дават озета, а аз се притеснявах да не съм закъсняла за серийката.
Да, за Седеф ми беше коментара, аааааа Joy а пък ти имаше предивд Чачун, абе разбрахме се като глухия и немия.
В бързината да не закъснея за епизода чела-не дочела и понеже бяхме на вълна Седеф и затова, иначе сега на спокойствие като те чета и разбирам, че си имала предвид Чачослав. Laughing

# 602
  • Варненска клюкарка
Ауууу  Sick само клошарския чувал му липсва ooooh!  Даже сякаш го надушвам миризгоча през екрана, как се погубва красота....ех Чачославе ех ooooh!  Признавам му го- зорлем се направи на маймуна Sick

А за другото, Седеф Шахин си оперира носа но след АФК- резултата, още по-зле от оригинала по рождение Peace

# 603
  e    това е неглиже бе   модерно да си с такива дънки   и с визия космат и брадат  Mr. Green Joy #Crazy ко са учудвате патрона от край с време е с перчем и брада заради ролята във филма  Peace но защо се държи и не се окастря не знам или се харесва така или в новото дизи ша е с подобна визия  Thinking 33uu

https://pbs.twimg.com/media/CdTQ1PmW8AAHDph.jpg:large

Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 22:22 от femmi2

# 604
Привет Ви Simple Smile и честито Благовещение, живи и здрави да сме всички.
Феми, мода, модааа, ама Чаги се е попрестарал Laughing в случая.
Поредния фенски мерак.
Тази Серенай за първи път я чувам/виждам.

https://gecce.com/fotogaleri-serenay-aktasa-cagatay-ulusoy-yakistirmasi

Оххххх, Party
Скрит текст:
снощната серия на Възела беше the best. Heart Eyes

# 605
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честито Благовещение, момичета!  Hug Hug Hug

Фенските мераци за спрягане на Чачо с някоя са умопомрачителни.  hahaha
Наде  Hug, покрай линка ти, хвърлих един поглед къде-какво из Геджето и се посмях на това - https://gecce.com/haber-hande-soral-ruzgarin-kurbani-oldu-frikik  Joy Ммммда, не е добре да си сложиш супер къса хвърчаща рокля във ветровита вечер.  hahaha

# 606
  • Пришълец
И аз така-не съм я чувала тази Серенай №2 newsm78...
Тя актриса ли е изобщо или някоя миска?! newsm78 Ако е,пък и да не е веднага могат да я направят Joy-няма да му е за пръв път на Чачо да си партнира с колежки-адашки: на два пъти с Лейля,сега е ред и на Серитата newsm53
Дойде ред и това да вмъкна tooth
Скрит текст:

С нея самата не,но със съименничка не е изключено Naughty

Те феновете и друга са му отредили,онази за която и аз дълго пеех,а Феми не ще и да чуе-Йойкюто Laughing

Над двете снимки надпис "Hadi inşaallah" Laughing.Копнах го,липсват ми компетенции да го изговоря или изпиша сама Mr. Green Mr. Green.

И пак да кажа мнението си-Мерве ще му партнира Naughty.Макар колажите с нея да са най-малко и феновете да не я искат Laughing.

Честито Благовещение и от мен! Hug

# 607
Марги, Hug пепел ти на клавиатурата. Praynig bishop newsm62
Допреди да гледам СЮ почти ми беше непозната(съвсем малко от предният й сериал с Бурак чието име даже и не знам, защото не го гледах, само го засичах отвреме-навреме), но в СЮ така я клепеха и мажеха с гримове и кармазъ, че устата й ставаше двойна, даже често феновете я оприличаваха на Майкъл Джексън.
Скрит текст:
На двете крайни фотки е тя, шок и ужас направо. #Crazy Sick

Наистина дано не партнира на Ча, защото познавайки се съм почти сигурна, че, ще отсвиря сериала, а на мен ми се гледа проект с Чаатай и хубава партньорка. Все пак нищо човешко не ми е чуждо и искам да гледам красота, а не проекти с дами по-мъжествени от самия Чаги-Красавицата и Звяра с обърнати роли, повече от веднъж(и единия път ми беше в повече) ай мерси Stop (мое мнение и не задължавам никого с него). Peace
Профче, Hug не разбрах за коя статия говориш, дай жокер от приятел. Laughing

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 13:47 от Neidjal

# 608
  • Варненска клюкарка
И аз така-не съм я чувала тази Серенай №2 newsm78...
Тя актриса ли е изобщо или някоя миска?! newsm78 Ако е,пък и да не е веднага могат да я направят Joy-няма да му е за пръв път на Чачо да си партнира с колежки-адашки: на два пъти с Лейля,сега е ред и на Серитата newsm53
Дойде ред и това да вмъкна tooth

С нея самата не,но със съименничка не е изключено Naughty
Що го криеш беее, още се търкалям от смях Joy Joy Joy

Марги става въпрос за Серенай Акташ, тази е риалити звезда- първия път е изблестяла със Сървайвър, но не знам дали го е печелила Peace  Феновете и мечтаят за нея да я видят като Чачова партньорка още от времето на първия сезон на Прилива Peace  Според мен не е лоша, въпросната снимка далеч не е най-хубавата и, мисля че беше брюнетка съсзелени очи Thinking
Ойкюто не я харесвам, но аз и КГ не харесвам....

# 609
Ето бол нейни снимки.

https://www.google.bg/search?q=Serenay+Akta%C5%9F+%D0%B8%D0%B7%D … W2kebi5qXYA37M%3A

Ойкю на мен ми е приятна и с Киво ми допадаха като екранна двойка.
Е, някои ги дразни кривата й физиономия на моменти, но мен не.
И аз се чудя Марги защо писа, и публикува в скрит текст като си по темата. Mr. Green Laughing

# 610
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
Има и красиви има и страшни снимки, но и тая е от силно драпащите за слава! Колкото и да са се размечтали фенките и, Ча няма да го подредят до футболистка- сървайвърка  tooth

Профчето явно е имала предвид това, сега го срещнах при рускините:
Ханде Сорал стала жертвой ветра!
Скрит текст:

Вчера состоялась вечеринка по случаю дня рождения Бенсу Сорал . Актрисе исполнилось 25 лет , а вечеринку подготовил её парень Хакан Баш. Бенсу вышла из заведения рука об руку с Хаканом и сказала журналистам :" Мы отметили моё 25-летие, друзья не оставили меня одну." Ханде пришла на вечеринку с парнем - Исмаилом Демирджи. Последней покинула заведение Ханде Сорал , после ответов на вопросы журналистов , она стала жертвой ветра. Ветер подув , поднял короткое платье и Ханде не удалось скрыться от вспышек камер.

И за тая разгологъзената и за сестра и Бенсу, много са се размечтали да ги харижат на Ча за колежки ooooh!  Пу пу пу, пази Боже bishop

# 611
Хи, хи, хи, Joy ами така е като се е облякла с гъзовейка при вятър. Mr. Green
На мен ми е симпатична Ханде, но сестра й не особено, еле пък в устните, Stop познато, а!?  Laughing

Скрит текст:
Sick

Абе да му партнира която ще, ще го мисля като му дойде времето живот и здраве.
И да не му гледам новото Дизи няма да си легна от мъка с чорапите я. tooth

# 612
  • Пришълец
Наде,по темата съм,но в постовете ми вечно основателно или не има бол неща Mr. Green.Я какви са ми прилежни така като използвам и спойлер Wink

Тя сървайвърката всъщност участвала и в дизи:

Спряха ли го вече,не знам newsm78.Заглавието нещо от рода на "Спешно търсене на любов" newsm78
Разгледах снимките,на места става.

Така,така...За КГ....
На мен ми харесва Peace.Разбира се не е най-доброто,което съм гледала.Симпатизирах на майките в сериала-Хандан и Гюлтен,бяха много колоритни образи и коренно различни една от друга Laughing.А Киво направи силна роля Peace.Даже за мен там е много добър.Епизодът,в който умира най-добрия му приятел Али Rolling Eyes-доста умело пресъздаде мъката на Козльо.
Кузей и Джемре ми харесаха като двойка,но не усетих любовта между героите им...Така както и тази между Джемре и Гюней по-рано...Нещо в двойките куцаше.Визуално обаче ми бяха добре един до друг Киво и Йойкю.
Физиономията й баш крива стои на моменти,но това са подробности Naughty.Аз винаги за себе си избирам най-малкото зло-нея предпочетох измежду героините.Определено повече ми харесва от Баде Ишчил,Мерве Болуур и Хазар Ергючлю(Бану,Зейнеп и Симай).

Наде,предишният сериал в който си гледала Мервето е "Малки тайни"-повярвай и там е наклепотена до уши hahaha.Гримът като не е в умерени количества силно ме дразни Sick.Мервела с червилото я знаем на какво прилича Mr. Green.А при липсата на макиаж много  от героините и самите актриси са същински чуми,както Белчето се изказа веднъж Joy.

# 613
Скрит текст:
Вярно, че оттам я знам Мервето, мерсаж за подсказката Марги.
На мен Баде мноооого ми харесва, даже най-много измежду всички жени в сериала.....Хазар е сладка, но да не ти се усмихва, че голяма уста вади, като на боа. doh
Споделям напълно казаното от теб за въпросната главна двойка в СЮ.
Ха, ха, права си, като се наклепотят стават като клоуни от цирка, newsm09 а без грим изглеждат като мумии, smile3506 малко са тези, които не са страшни като са естествени.
И такаааа Вие в крайна сметка измежду купищата писания разбрахте ли Чагитко-Питко Laughing какво, ще рекламира защото аз честно казано не!?! Thinking Обърках се от плява и не отсях същността.
Права си Марги, че скритите текстове служат за по-голяма пригледност на по-дългите постове.

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 15:41 от Neidjal

# 614
  • Пришълец
Не знам какво ще рекламира  33uu,за момента май само себе си,но и това няма да успее ако продължава да се размотава като Гаврош.

Баде на мен не ми харесва още от Езел с късата коса...

Общи условия

Активация на акаунт