Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 378
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Под "миналогодишния" имаш предвид златния или зеления?
Розовия вече го глася за подарък, защото в него е налична абсолютно всяка нотка, която сестра ми харесва в парфюм.  Laughing Ще го тествам първо, но му възлагам големи надежди.

# 526
А иначе ключовите думи за идващия сезон мисля, че са: "пудра" и "роза".  Peace
Значи ще мина без нов парфюм през новия сезон.  Crazy Това е добре!  Mr. Green

# 527
По тази логика аз трябва да ги изкупя всичките  Mr. Green

# 528
  • Бургас
Аз не съм пробвала още новия розов Ели Сааб, но не тръпна в очакване. Като гледам пирамидата и парфюмериста, мисля, че няма да ме изненада с нещо кой знае колко новаторско, но може би ще е добър аромат.  Rolling Eyes.
За новата Валентина съм почти убедена, че ще ми допадне. Най-вероятно няма да харесам само цената й.  Laughing
Предполагам, че ще се влюбя и в новото пудрено Нарцисо:
http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Poudree-36679.html  Grinning

# 529
Розовия вече го глася за подарък, защото в него е налична абсолютно всяка нотка, която сестра ми харесва в парфюм.  Laughing Ще го тествам първо, но му възлагам големи надежди.
Зелено-синия.
Не му възлагай големи надежди на розовия, защото парфюма е доста обикновен и не добре смесен. Няма нищо интересно в него, поредния фланкър и то на висока цена. Розата е сладка и изкуствено-химична някак. не е свежа. На всичкото отгоре е много нетраен.

# 530
А иначе ключовите думи за идващия сезон мисля, че са: "пудра" и "роза".  Peace
Значи ще мина без нов парфюм през новия сезон.  Crazy Това е добре!  Mr. Green
Не, няма да минеш Laughing Заформят се едни любови, без влиянието на тенденциите...те тенденциите са само ориентировъчни пък и бързо писват...на мен например не ми се пробва вече парфюм с уд в името или съдържанието...изключение прави за сега:
http://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Oud-Palao-31738.html

# 531
Розовия вече го глася за подарък, защото в него е налична абсолютно всяка нотка, която сестра ми харесва в парфюм.  Laughing Ще го тествам първо, но му възлагам големи надежди.
Зелено-синия.
Не му възлагай големи надежди на розовия, защото парфюма е доста обикновен и не добре смесен. Няма нищо интересно в него, поредния фланкър и то на висока цена. Розата е сладка и изкуствено-химична някак. не е свежа. На всичкото отгоре е много нетраен.

"Зелено-синия" - моят, значи.  Simple Smile

Щом розата не е свежа, а композицията е банална и нетрайна, това определено е проблем! Благодаря за насоката.  bouquet

Другият ми вариант е новият Клое от 2015 г., densi, ти беше писала, че е много приятна бяла роза, а такава трудно се намира. Може ли да споделиш нещо за трайността?

# 532
Ами да ти кажа не съм го пробвала от много отдавна и съм забравила трайност. Ще си го припомня и ще пиша как е при мен. Hug

# 533
Може ли линк към новото Клои?

В момента изпитвам неудържимо желание да си поръчам Chloe Roses de Chloe и Chloe love story.

Гледам, че новите са тоалетни води. Не са ли по- воднисти. Обикновенно избягвам да ги купувам и си взимам винаги едп.  Embarassed

# 534

В момента изпитвам неудържимо желание да си поръчам Chloe Roses de Chloe и Chloe love story.

Гледам, че новите са тоалетни води. Не са ли по- воднисти. Обикновенно избягвам да ги купувам и си взимам винаги едп.  Embarassed
О не, бъркаш, "воднисти" не е определение за тоалетната вода, при някои аромати дори се явява първо тоалетната вода и след това едп...някои си излизат само в концентрация тоалетна вода...но за конкретните примери трябва някой, който ги е пробвал наскоро...

# 535
Скрит текст:

Заповядай - http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Toilette-2015--31197.html.

Ами да ти кажа не съм го пробвала от много отдавна и съм забравила трайност. Ще си го припомня и ще пиша как е при мен. Hug

Благодаря, ще се радвам.  Grinning

# 536
Пудрената Валентина на мен не ми допадна никак, дори ме стресна леко. Парфюмерът е изпуснал нещо по погрешка в "казана" и неумело е прикрил гафа.  Laughing

Ще си нося старите любови тази пролет, а в Градската кралица има талк и пудра в изобилие.  Heart Eyes
Имам над 30 пролетни любимци.  Crazy Ще си ги нося.

Джия, тези двата недей на сляпо.  Peace
Не мога да разбера защо ги купуват хората... От необяснима любов и лоялност към бранда?
Такива красоти има сред мейнстрийма, тези се губят между тях. Но това е моето лично мнение.

Клои ЕдТ е много хубаво, и като трайност ми се видя прилично.

# 537
  • София
Днес едва не умрях в автобуса, задушена от La vie et belle  ooooh! Нямам представа дали всяка жена беше напръскана с него или една-единствена беше прекалила яко, но цял тон ванилия със захар така ме блъсна по главата, че не ми остави въздух за дишане. Вероятно от мен щеше да излезе чудесен дълбоководолаз, ако можех да плувам, разбира се - за половин час вдишах около 3 пъти. Ако можех да си позволя закъснение, щях да сляза и да изчакам следващия автобус.
Обикновено в такива случаи ползвам собствената си отрова като противоотрова и си завирам носа я в шала си, я в ръкава, но точно днес носех един толкова невинен аромат, че той загина още преди мен пред децибелите на Прекрасния Живот. Не е за мен този Живот явно Simple Smile

# 538
Днес едва не умрях в автобуса, задушена от La vie et belle  ooooh! Нямам представа дали всяка жена беше напръскана с него или една-единствена беше прекалила яко, но цял тон ванилия със захар така ме блъсна по главата, че не ми остави въздух за дишане. Вероятно от мен щеше да излезе чудесен дълбоководолаз, ако можех да плувам, разбира се - за половин час вдишах около 3 пъти. Ако можех да си позволя закъснение, щях да сляза и да изчакам следващия автобус.
Обикновено в такива случаи ползвам собствената си отрова като противоотрова и си завирам носа я в шала си, я в ръкава, но точно днес носех един толкова невинен аромат, че той загина още преди мен пред децибелите на Прекрасния Живот. Не е за мен този Живот явно Simple Smile
Това е и моят опит...почти всеки ден е това. Според мен имат само Ла Ви-то и спират да го усещат от редовна употреба и от там и прекаляването...имам време докато пътувам и размишлявам каква може да е причината за този резултат...другия вариант е, че обичат да излъчват точно, като ароматизаторите...Преди няколко дни бях на открита спирка т.е. навън и едно момиченце (според мен беше на 15) ме задуши с Ла Ви...за това нещо няма нито възраст, нито ограничение в употребата....

# 539
Новото Ла ви е бел ла флойр или нещо си, ЕДТ - то, се държи по - свежо и поносимо. Розовия Сааб, люляк, ли роза също. И двата са много свежи и пролетни.

Общи условия

Активация на акаунт