Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 527
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Обясненията как го е избрал: Отидох в магазина, пробвах каквото видях и купих този .... който най не ми хареса  Laughing
Невероятна мъжка логика  Joy

# 91
  • Бургас
Имайте предвид, че от края на миналата година Crystal Noir има безумна реформулация, то си е друг парфюм. Няма гардения, няма пипер. Можете да погледнете във fragrantika в какво са го превърнали: http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Crystal-Noir-631.html

Направо ме разби!  Shocked Без майтап, наистина е напълно нов парфюм. Що за реформулация е това? Най-характерните нотки ги няма  ooooh! Не разбирам защо трябва да се гаврят с един от най-успешните си аромати....Ще го пробвам някой път като минавам през Бюти Зоун, стига да го продават....

# 92
Там е работата, че той знае кои харесвам, ама щото продавачката е казала, че е по-хубав го е взел. Аз не казвам, че е гаден просто е мнооооого силен и натрапчив. Даже не мога да определя на какво ми мирише някви цветя са май Joy

# 93
Ахам, направо са се изгаврили Rolling Eyes Аз го харесвам, но не съм мислила в скоро време да си го купувам. Май ще грабна някой от "старите" за спомен. Simple Smile Не знам дали промяната е за EDT и EDP, но така предполагам.

# 94
Имайте предвид, че от края на миналата година Crystal Noir има безумна реформулация, то си е друг парфюм. Няма гардения, няма пипер. Можете да погледнете във fragrantika в какво са го превърнали: http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Crystal-Noir-631.html

Направо ме разби!  Shocked Без майтап, наистина е напълно нов парфюм. Що за реформулация е това? Най-характерните нотки ги няма  ooooh! Не разбирам защо трябва да се гаврят с един от най-успешните си аромати....Ще го пробвам някой път като минавам през Бюти Зоун, стига да го продават....
Имат рестрикции от IFRA и не могат да ползват определени материали и са принудени да правят нови формули, в които се набутва голяма доза синтетика...това е за ЕС, за САЩ не знам (по-скоро не важи). Като цяло лоша тенденция в парфюмерията, която срива постепенно имиджа и.

# 95
Тук не става въпрос за рестрикции от IFRA, а за тотална промяна на съставките и то такива ползващите в много други аромати. Гарденията е често използвана, не е някаква екзотика.

# 96
  • Бургас
Да, и аз щях това да кажа. За рестрикциите всички знаем, но в случая не виждам връзка с тях.

# 97
Ахам, направо са се изгаврили Rolling Eyes Аз го харесвам, но не съм мислила в скоро време да си го купувам. Май ще грабна някой от "старите" за спомен. Simple Smile Не знам дали промяната е за EDT и EDP, но така предполагам.
А защо тогава печеливша формула е променена?

# 98
Много често съм си задавала този въпрос и за други продукти и единственият смислен отговор, до който съм достигала е: За да се купуват и други...
Малко конспиративно звучи, но и техниката вече имам чувството, че се произвежда така, че да се наложи да си купиш нова вещ, когато на старата й изтече срока на годност.

# 99
Много често съм си задавала този въпрос и за други продукти и единственият смислен отговор, до който съм достигала е: За да се купуват и други...
Малко конспиративно звучи, но и техниката вече имам чувството, че се произвежда така, че да се наложи да си купиш нова вещ, когато на старата й изтече срока на годност.
Този парфюм има страшно много почитателки, а най-вероятно набира и нови...не е логично сигурните, които го купуват да бъдат отблъснати...

# 100
... и пренасочени/принудени да пробват други...

# 101
  • София
Днес съм с коса в друга тоналност и с Mad Madame JHAG  се чувствам разкошно. bowuu

# 102
  • Варна
Там е работата, че той знае кои харесвам, ама щото продавачката е казала, че е по-хубав го е взел. Аз не казвам, че е гаден просто е мнооооого силен и натрапчив. Даже не мога да определя на какво ми мирише някви цветя са май Joy

То гаден парфюм няма, има хора на които не им харесва и други, които го харесват.

Точно този ЕДП ми докарва спазъм на гласните струни, физически не ми понася, всичко ми се обръща като го подуша, основно компот от череши, костилки, с много захар. Възможно е и да имам някаква алергия към определени съставки, още няколко парфюма ми действат по този начин, веднъж на важна служебна среща дамата до мен се беше обляла с него, наложи се да напусна, прилошава ми, не мога да се съсредоточа, започнах да се задушавам.

По принцип трябва да се внимава със силните парфюми на определени места и особено с количеството им, представяте ли си ако се наложат 4-5 силни аромата в едно помещение, дамски, мъжки и се стои 5 часа в него?

# 103
  • София
  Атти, имам го този парфюм, любителка съм на момина сълза като аромат и го харесвам много. Много близък до Диорисимо наистина, малко по-рязък, но за мен си е любим флорален аромат Hug
Много благодаря за това мнение, съвсем така си го представях и аз  Hug

Joop Femme много ли е ретро? Hug
Не много... само малко  Mr. Green Много е гъст, обсебващ, силно цветен, тъмен като сгъстено сладко. Самоубийствен при прекаляване с дозата. Няма алдехиди, нито шипри. Искаш ли да те запозная с него?  Flutter

mi6eto_942, деликатен момент е твоят  Confused Аз също изобщо не понасям Кристал Ноар, случвало се е дори блотер, напръскан от настоятелна продавачка в магазина да ме нервира неистово от джоба на дънките ми и го изхвърлих в първото кошче. Та 50 мл... не знам... не върви и да го разкараш току-така...

# 104
  • виртуално
Атти, и аз бих си го промомнила с удоволствие.
Над 10 години не съм го ползвала , а често ме споходат еретични мисли за едно 30мл шише

Общи условия

Активация на акаунт