Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 533
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, да ви се похваля, харесах си и дори си взех един разкошен парфюм. Може би най-накрая открих своя аромат. Исках да ви попитам вие ползвали ли сте го и откъде е най-изгодно да се закупи като цяло? Аз си взех 30 мл. да видя дали ще се окаже signature аромата за мен, но в бъдеще бих взела и по-големия, може би дори 100 мл. Каква е цената му из магазините /Сефора например/ или някой интернет сайт, където да е оригинален, може и тестер версията, не държа на кутийката Grinning

Скрит текст:

# 121
Нов аромат от Монтал
Вече и във Фрагрантика http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Tropical-Wood-35972.html
Мен повече ме заинтригува http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Aoud-Lagoon-35974.html
Знае ли се кога да ги очакваме?

# 122
  • Пловдив
Toni L., аз съм го взимала от тук http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/lancome-la-vie-est-belle.php. Оригинален е, преди това съм изпръскала две опаковки взети от Дъглас, обаче не помня цената там (със сигурност е повече).

# 123
Аз си взех 30 мл. да видя дали ще се окаже signature аромата за мен, но в бъдеще бих взела и по-големия, може би дори 100 мл.
Освен че всяка втора вече мирише на него и където и да отидеш, поне още пет го ползват. Laughing Тия 30 мл ще ти стигнат за една година напред. Ако го ползваш със затоплянето на времето, има вероятност да се самозадушиш. Почти свърши времето за ползването на този парфюм... В Лондон е £64 за 50 мл, има го в Сефора, Дъглас и къде ли не. Цената в магазин тук е около 120 лв за 50 мл. ако не съм забравила вече. 100 мл от този парфюм за мен е безумна идея за покупка, защото трябва да си от хората, които ползват само един парфюм вечно, но пък този с две пръскания остава по 24 часа, та ще го ползваш 5 години... Ти си решаваш де, но никой не е очарован на 20 градуса някой да се опитва да го трепе с La Vie Est Belle, а от 21 градуса нагоре си е престъпление! Laughing

# 124
От няква жена дето ги взимала от Англия. Прилича на оригинален, ама знам ли Joy
Този израз "взимани от Англия" е толкова изтъркан и се прилага към абсолютно към всякаква стока, нещо като убедителна реклама...но хората вече пътуват и такива неща не им минават...ама от къде от Англия, от кой магазин, защо е по-евтин, защо тя го продава за толкова пари и пр...Щом става въпрос за "взимани от Англия", "от една жена", "продава ги в апартамента си"...трябва изобщо да не си задаваш въпроса менте ли е...самия начин на продаване е ясен...няма смисъл да се питаш, каквото - такова.
А иначе имам приятелка, работеща на летището, тя за какви крадли в скъпи палта ми е разправяла...дори съм чувала за собственички на магазини за парфюми (имаше едно време такива по-малки магазини с парфюми, не става въпрос за голяма верига), които поръчват на крадци да им донесат определени парфюми...всякакви случки.

# 125
Аз си взех 30 мл. да видя дали ще се окаже signature аромата за мен, но в бъдеще бих взела и по-големия, може би дори 100 мл.
Освен че всяка втора вече мирише на него и където и да отидеш, поне още пет го ползват. Laughing Тия 30 мл ще ти стигнат за една година напред. Ако го ползваш със затоплянето на времето, има вероятност да се самозадушиш. Почти свърши времето за ползването на този парфюм... В Лондон е £64 за 50 мл, има го в Сефора, Дъглас и къде ли не. Цената в магазин тук е около 120 лв за 50 мл. ако не съм забравила вече. 100 мл от този парфюм за мен е безумна идея за покупка, защото трябва да си от хората, които ползват само един парфюм вечно, но пък този с две пръскания остава по 24 часа, та ще го ползваш 5 години... Ти си решаваш де, но никой не е очарован на 20 градуса някой да се опитва да го трепе с La Vie Est Belle, а от 21 градуса нагоре си е престъпление! Laughing
Абсолютно! Даже се чудя как не ти е познат като аромат, при положение, че е навсякъде и то от години.

# 126
Аз имам чувството, че няма човек в София които да не е напръскан с оригинал или копия на този парфюм. Смятам, че и мъжете ще започнат да го носят съвсем скоро. Sick

# 127
И това го казвам от опит, тъй като се движа само с градски транспорт, ходя и много пеша (т.е. не се качвам в кола) , разминавам се с много хора и седя сред много хора...просто няма ден, в който да не съм го усетила...явно е голям хит.

# 128
  • София
Eми тъй като съм само на 24 и тепърва преоткривам нещата от живота и парфюмите в това число, на мен Ланкомския много ми хареса. Пък и честно казано надали всяка втора може да си позволи подобен клас парфюм.

# 129
Носят копия, които не можеш да различиш, че не са оригинал. Peace
Ако искаш да пробваш подобен парфюм, но много хубав, класен и изискан пробвай Цветната Бомба ЕДП на Виктор и Ролф. Според мен Ланком краднаха здраво от него за направата на Ла Ви, ама не успехя съвсем
Бомбата я има в Сефора и е разкошен, много сладък аромат.

# 130
На 24 не ги преоткриваш, а тепърва ги откриваш! Wink Идея нямаш колко 24 годишни могат да си го позволят и този, че и доста по-скъпи аромати, което не е повод да се фръцка някой, но не в това е въпроса. Просто ти описахме до болка известен на всички, които се интересуват от парфюми аромат, който е бестселър сред жените, ползващи масова парфюмерия. Аз също го имам и го нося, но мен ме мъчи началото му и открих удоволствието, което ми носи драйдауна на парфюма в други два, които също много приличат на него, но за моето обоняние са спестени дразнещите ме начални нотки и ми харесват много повече от La Vie Est Belle. Смятам да го заместя с единия от тях. Носѝ си го щом ти харесва, но наистина имай предвид, че парфюмът е мощен и силен, едно ще те души в топлото време, защото е зимен аромат и дори пестеливо употребен, лятото наистина е физически невъзможно да се носи; и второ - има толкова подобия на други брандове, че свят ще ти се завие и ще се чудиш кой от кой повече ти харесва, щом си падаш по този тип аромати.

# 131
Eми тъй като съм само на 24 и тепърва преоткривам нещата от живота и парфюмите в това число, на мен Ланкомския много ми хареса. Пък и честно казано надали всяка втора може да си позволи подобен клас парфюм.
Аз не го отричам, просто ти казвам, че е супер разпространен и има опасност да ти писне скоро след закупуване, защото ще го усещаш навсякъде...поне си купи 30 мл. (виж и предложението на densi може да те зарадва).

# 132
  • София
densi, благодаря ти за предложението, със сигурност ще погледна и него.
Бижу, аз никога не съм се "фръцкала", просто се радвам, че открих аромат, който ми допада. Дали всяка втора или първа е с него, не е от такова значение, щом на мен лично ми допада. Естествено, че не е летен аромат, аз не съм го и твърдяла. И да, със сигурноскт тепърав ще откривам още доста нови аромати, които може би, а може би не, ще ми допаднат повече. Може пък вие да ми препоръчате някой по-летен, виждам, че добре ги познавате.

# 133
И да, със сигурноскт тепърав ще откривам още доста нови аромати, които може би, а може би не, ще ми допаднат повече. Може пък вие да ми препоръчате някой по-летен, виждам, че добре ги познавате.
Да, така е. Само питай, достатъчно дами ще се отзоват и то наистина компетентно. Че и господа! Не по-малко компетентно, а може би дори повече. Grinning

# 134
  • Пловдив
На мен La vie est belle си ми харесва, откакто го открих преди 2-3 години и продължавам да го нося с удоволствие. Дори и след третата опаковка пак не ми е омръзнал.
Понякога го слагам и лятото и мога да кажа, че изобщо не е чак такава бомба. Просто трябва по-премерено да се използва. Има много по-силни и задушаващи аромати, но хората си ги носят, когато им е кеф. Така че, ако този  ти харесва, носи си го. А това, че всяка втора е с него - хич да не ти пука.

Общи условия

Активация на акаунт