Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 544
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде под слънцето...
Африканският бал е уникален парфюм.И друг път съм писала ,  че за мен това е аромата на лукс затворен в бутилка.Вероятно е някаква подсъзнателна аналогия.Определено не е нито  нито най скъпия, нито най луксозния парфюм който имам.Ползвам го само и изключително за собствено удоволствие.Не е от моите мощни оръжия за бързо поразяване, но не се успокоих докато не го придобих.
Според фрагантика прилича на много неща, според мен не им прилича.

# 181
Аз имам въпрос. Каква е разликата между EDP и EDT? Доста съм невежа откъм парфюми. Grinning
Ами вземи да прочетеш и се образовай, в нета има всичко.  Peace

# 182
Voleur de Roses започва да придобива леко киселеещ подтон на моята кожа. Обичам пачули когато е влажно и землисто, но когато е сухо и в комбинация с роза, киселее и нагарча. Най- силно се случва при Portrait of a Lady.

Мишето, в онзи линк има вярни неща, и въпреки това недостатъчни. В някои брандове при ЕдТ и ЕдП на един и същ аромат има разлика в съставките. ЕдТ на един бранд ще е по-силен и траен от ЕдП-то на друг. Да не говорим, че аромати с концентрация eau de cologne могат да са а трайност над 12 часа- Dana Toujours Moi например.

# 183
Много сериозно съм се замислила за http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/En-Passant-2793.html Вече ми дойде пролетното настроени и с него и желанието за нещо интересно пролетно. Мислих да го поръчам от ausliebezumduft, но видях, че те не предлагат марката. Sad Дайте идея от къде да го взема. На официалния сайт не можах да видя до къде доставят.

ЕдТ на един бранд ще е по-силен и траен от ЕдП-то на друг.
Като този безсмъртник http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Narcisse-344.html Mr. Green

# 184
  • някъде под слънцето...
Видях го в един тукашния сайт. 175 евро за 100 млл доколкото знам пращат и до България. Ако те интересува ще ти пратя сайта.

# 185
А мнения за Manifesto на YSL. Пробвала съм тестер и бях очарована най-вече заради ванилията, която се усеща. Като събера пари ще в или той или Omnia Crystalline.

# 186
Видях го в един тукашния сайт. 175 евро за 100 млл доколкото знам пращат и до България. Ако те интересува ще ти пратя сайта.
Прати да го разгледам. Hug

# 187
Понеже стана дума за имитации и реплики, някой ползвал ли е подобни аромати и как са като качество?

Скрит текст:
Pipi_, много са хубави нещата на МММ Replica Collection Peace Имат страхотни попадения на достъпни цени. Задължително ги прослушай, ако ти попаднат. Аз лично харесвам много http://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/Lipstick-On-31622.html, много близък до Мулен руж на ХдП и Френч кис на Герлен.
Харесвам много и http://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/By-the … eplace-31623.html, който е аромат на печени кестени, дървени въглища и опушено дърво. Само защото имам Palo Santo Carner Barcelona, който е в тази посока ме спря да го купя. Като трайност и проекция също са много добри  Peace Определено си заслужава познаването на цялата колекция  Peace

Благодаря, Ковачева  Hug Виждала съм ги, но в магазинчето имаше толкова неща за тестване, че не успях да стигна до тях.  Laughing Следващият път, живот и здраве!

# 188

Ей че евтино, бре!  Shocked Вчера правих запитване по мейла до виенският Le Parfum за цената на Portrait of a lady - за 50мл. е 174 евро.  Rolling Eyes

# 189
Някой пробвал ли е Living Lalique?

# 190
  • Франция

Ей че евтино, бре!  Shocked Вчера правих запитване по мейла до виенският Le Parfum за цената на Portrait of a lady - за 50мл. е 174 евро.  Rolling Eyes
Pipi, това е така, ароматите от основната им линия се различават в цената си. Portrait of a Lady и Carnal Flower са с най-висока цена.
Парфюмите на Фредерик Мал са навсякъде в Европа на една и съща цена, независимо онлайн или в бутици. Можеш да се ориентираш за цената на аромат и разфасовка, които те интересуват, от официалния им сайт.

# 191
  • Бургас
Някой пробвал ли е Living Lalique?

Аз  Grinning
Харесвам го. Само не знам защо се води дамски, като спокойно може да се носи и от мъже, чист унисекс е. Ароматът е много дървесен, с ирис и подправки - пипер има със сигурност. Мисля, че са попрекалили с това, което му казват ISO E Super, защото даже аз го усещам с моя нетрениран нос. Като цяло не е нещо изключително, но е хубав аромат, стига да си падаш по такъв тип. Трайността му при мен е много добра. Дано да съм ти помогнала.  Peace

# 192
Winter fairy,  Hug.

Вчера ни наваля големия сняг и аз се сетих за канела. Съзерцавам Calamity J и Tea for Two, и се чудя кой от двата. Май втория. Носих го вчера, и си мислех колко щеше да му отива подложка с малко медец. Май ми се носи El Born, а го нямам.

# 193
  • някъде под слънцето...

perfumeríaubrieta.com
Kупувала съм от тях, Парфюмите са ок.За страната доставката е безплатна.За интернационални не съм проверявала, но една фея ми беше казала, ме за България било 20 евро

# 194
Би трябвало да е 8Е по това, което прочетох: http://www.perfumeriaurbieta.com/en/content/12-shipping А над 150Е да е безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт