Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 487
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Виждам, че по-рано сте коментирали Pierre Balmain Extatic – мога да дам мнение за EDP версията – тя доста ми харесва.

Благодаря за мнението, аз наскоро тествах този парфюм и на мен ми хареса. Имам много чувствителен за миризмите нос и много от парфюмите, които се харесват на повечето дами във форума за мен са непоносими. Пробвала съм ги от любопитство, но не бих ги носила. Simple Smile

# 346
  • София
От близо месец кръжа около Sensuous Estée Lauder....имам суха кожа и обожавам "пиперливи" парфюми ... Този един път при напръскване ми е точно такъв ...другия път ме отнася в медената приказка. Как го усещате...който го е носил повечко време? Би ми било любопитно да разбера  Heart Eyes

# 347
Хората са различни и принципно сложни създания, трудно е да преценяваме мотивите, които ги движат, при изборите, които правят, дори когато ги познаваме. А какво остава, когато са непознати.
Случайността, обстоятелствата са ме срещали и ме срещат с хора, при които цари такъв непрогледен мрак, че чак е нереално....(поне за мен), но си права, че не бива да се генерализира...

# 348
  • BG-DE
Съжалявам, че мои думи са те обидили. Hug Няма да се занимавам да нищя, какво смърди и какво не.

Zozina, прави ми впечатление че много пишеш в парфюмната тема, препоръчваш и споделяш мнения. Видях че преди два месеца и половина си влязла в темата. Моля те, да ни се представиш, откъде си, какви парфюми харесваш, каква колекция имаш, какво си пробвала, какви са парфюмните ти предпочитания и отрицания като цяло. Тук се познаваме почти всички и е интересно като дойде някой нов, да се запознаем и с него, ако реши да е постоянен участник в темата. bouquet

Направо нямам думи, а CV трябва ли да се представи за да си участник в темата и да имаш мнение  doh

# 349
 Не, не трябва СВ. Peace
 Хората, които пишат тук много /на всяка страница, през пост или два примерно/ се познаваме виртуално и/или реално и като знаем откъде сме и какви колекции имаме по-лесно си препоръчваме парфюми, разменяме отливки, проби и съвети парфюмни всякакви.Освен това си помагаме по-лесно при покупки насляпо и по-лесно общуваме въобще.

# 350
  • BG-DE
Е, значи потвърждаваш, че трудно човек може да влезе в това затворено общество, особено ако мнението му не съвпада с общоприетото в темата  Grinning Чета тази тема от години и когато започнах имах 5 парфюма, а след няма и половин година 60  Mr. Green но точно заради такова отношение никога не съм желание да се включа, макар че много уважам потребители като Бижу, Бубанка и Ати  bouquet

# 351
Няма такова нещо, тук всеки е добре дошъл, но наистина е по-лесно да общуваме, ако знаем парфюмните си вкусове. Затворени общества във форуми няма, за тази цел си има затворени фейсбук групи където се канят определени хора и там се споделят разни неща.  Wink Тук всеки си дрънка и е добре дошъл, стига да е добронамерен, а не заядлив.

# 352
  • Бургас
Сладуркеее Hug, и аз от време на време се включвам да си кажа мнението,въпреки че никой не ми го иска. Laughing

# 353
  • BG-DE
Абе, то тук, каквото и да говорят, ако нямаш одобрено CV и не познаваш (притежаваш) поне пет нишови бранда  за къде си тръгнал Joy 

# 354
  • Велико Търново
Е, недей така, Menerva Simple Smile аз съм предимно от консуматорите - чета и рядко препоръчвам, нямам нишови, лимитирани и приве парфюми, но дамите тук са много отзивчиви и поне досега - когато съм търсила мнение, препоръка..съм ги получавала Peace

# 355
Абе, то тук, каквото и да говорят, ако нямаш одобрено CV и не познаваш (притежаваш) поне пет нишови бранда  за къде си тръгнал Joy 
Отново бъркаш, за повечето хора тук е предполагам по-важно какво те познават и притежават, а не какво ти. Mr. Green
Смятам повече да не разваляме темата. Hug bouquet

# 356
Интересуваме парфюмите Balenciaga Rosabotanica и Florabotanica още ли се продават заедно с шалове,или те се купуват отделно?Бихте ли ме ориентирали какви големини, като милилитри ,се предлагат те?Шаловете с конкретна големина на парфюма се предлагат?
Благодаря предварително!

# 357
За шаловете не знам къде са се продавали с подарък такива?
Ето разфасовките:
http://www.fragrantica.com/perfume/Balenciaga/Rosabotanica-21987.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Balenciaga/Florabotanica-15512.html

# 358
  • София
Сладуркеее Hug, и аз от време на време се включвам да си кажа мнението,въпреки че никой не ми го иска. Laughing
newsm10 И аз много отдавна чета тази тема и ми е изключително интересна. Не се смятам за голям разбирач, нямам и кой знае каква колекция от парфюми /пак съм хепи, че не са 3, нито 5 де  Laughing/. Понякога пиша по малко, кога получавам отговори, кога не  Crazy

# 359
  • София
От близо месец кръжа около Sensuous Estée Lauder....имам суха кожа и обожавам "пиперливи" парфюми ... Този един път при напръскване ми е точно такъв ...другия път ме отнася в медената приказка. Как го усещате...който го е носил повечко време? Би ми било любопитно да разбера  Heart Eyes

Поддържам наличност от този аромат от деня, в който се появи на българския пазар - беше любов от първо помирисване  Laughing.Нося го в по-студените дни, аз не съм със суха кожа и никога не съм го усещала "пиперлив", напротив винаги е бил сладък, белоцветен, сандалов, всичко,което е в пирамидата,но без изразен пипер.

Общи условия

Активация на акаунт