Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 403
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • при морето
Момичета,моля ,която има или  е ползвала тези два аромата,да направи паралел с няколко думи,става въпрос за Chloe Roses Chloe и  Paris edt Yves Saint Laurent,много благодаря!

Имала съм Розите на Клое и познавам Париж на ИСЛ. И двата са прозрачни лежерни неплътни но трайни аромати. Вторият е богат розово-виолетов аромат, повече се доближава до истинска голяма тежка дъхава разцъфнала розово-жълта роза, напечена от слънцето, от тези дето са по парковете или в някоя градина.

Първият е розови рози но само те, без виолетковия отенък и в базата силно напомня класическото клое. Траен е но от начало докрай остава по-блед по дух от Париж.
ATHENA,благодаря ти много за включването,двоумях се кой да избера,но накрая ги поръчах и двата,тия дни ги чакам,да видим върху мен каква проекция ще отразят,че нещо с леките аромати съм на вие.
Тия дни съм се отдала на Russe Serge Lutens и много наслада ми носи ,смесен с морския бриз,невероятна канела и смола,живото пристрастяване е този аромат,жалко,че ми е на привършване бутилчицата.

# 481
  • The Evergreen State
ATHENA,благодаря ти много за включването,двоумях се кой да избера,но накрая ги поръчах и двата,тия дни ги чакам,да видим върху мен каква проекция ще отразят,че нещо с леките аромати съм на вие.
За нищо, на мен ми допадат и двата парфюма а и розовите аромати са актуални тази пролет така
че дано да ти харесат.

# 482
  • София
Честит празник, парфюмни феи!  Heart Eyes
Днес си сложих profumo на Аcqua di Рarma. Не мога да спра да се душа, оказа се изключително мой аромат.

# 483
Честит празник, дами! С пожелание да откривате и придобивате нови уханни съкровища  Two Hearts

Не знаех, че са актуални розовите аромати тази пролет, но аз наистина съм на розова вълна - обсебена съм просто  Crazy

# 484
Честит празник, парфюмни!

SOTD: Jasmin Angélique Atelier Cologne

# 485
  • на морето
Честит празник, дами! Щастливи, обичани и красиви! bouquet bouquet bouquet
Днес съм с Пантерата на Cartier. Забелязвам, че на всеки по-значим ден посягам към този парфюм. Ами това направо си е химия помежду ни... Wink

# 486
Честит празник.  bouquet bouquet bouquet
 Аз днес получих от Ензо, поръчката си Омния Аметист и веднага се напръсках. Пролетно ми е.  Peace

# 487
Честит празник! bouquet

И на мен ми е пролетно, днес съм с Couture Couture.
http://www.fragrantica.com/perfume/Juicy-Couture/Couture-Couture-6496.html

Много щастлив и слънчев аромат, гроздов сок с нежни орлови нокти върху подложка от жасмин и ванилия. Иззад орловите нокти се прокрадва нежен полъх нероли.
Сдобих се с яйчицето от 30мл, много симпатично бутилче, не така кичовито като голямата бутилка.
Много му се радвам.  Heart Eyes

За довечера съм планирала Пантерата, чаках да се стопли за нея, пролетта и подхожда повече, ми се струва.
Преподредих си парфюмния шкаф и се опитвам да си съставя Топ 20, или 30 на наличните пролетни аромати и се чудя в какъв ред да ги нося. Май ще редувам ново със старо и любимо, за да им обърна внимание на всички.

Имате ли мартенска класация? Кои аромати планирате да въртите този месец?

# 488
Днес бях в нашия мол. Пробвах някакви неща при Мюглерите и се сетих, че още не съм пробвала новия Диор. Изумлението ми беше огромно, тъй като първоначално не можах да видя шишето (беше розово по мой спомен). Оказа се че не съм го видяла, защото просто то е било празно и съответно без течността шишето е прозрачно Laughing Консултантката дойде с блеснал поглед да ми каже, че това бил новия Диор и аз викам: Ми да го пробваме тогава...И тя ми извади малко тестерче от 2мл. оказа се, че откакто е излязъл тестера от 100 мл. е свършил, изпръскали са го и държат там празното шише Laughing
Та извода ми беше, че е страшен хит, явно се харесва. На мен също ми хареса, но от това харесване дистанционното...харесва ми, оценявам го като аромат, но не бих го носила, не е моя тип в момента. Аз нещо съвсем съм се повредила и явно всичко ми сладни, щом не мога да нося напоследък и Un Jardin en Mеditerranеe...наизвадила съм колоните на Ермес  и това ще му е....Дано ви подарят много парфюми за празника.

# 489
  • София
Честит празник, момичета!!!!

Аз да се оплача, напоследък съм пристрастена към Jour d'Hermes Absolu, но никой около мен не го харесва, детето сбръчква нос, само като го усети  Sick

А на мен ми действа буквално като наркотик, пръскам си го на пръстите и си ги мириша  Joy Joy Joy

Като се има в предвид, че от 6-7г. използвам само класическия ЕДП Клое си е направо постижение да ми хареса толкова  Laughing

# 490
Честит празник, момичета!!!!

Аз да се оплача, напоследък съм пристрастена към Jour d'Hermes Absolu, но никой около мен не го харесва, детето сбръчква нос, само като го усети  Sick

А на мен ми действа буквално като наркотик, пръскам си го на пръстите и си ги мириша  Joy Joy Joy

Като се има в предвид, че от 6-7г. използвам само класическия ЕДП Клое си е направо постижение да ми хареса толкова  Laughing
Е детето ще хареса нещо, дето мирише на дъвка Laughing
Носи си го, но по-пестеливо. Аз не съм склонна да се съобразявам кой какво харесва около мен, тъй като ги нося и аз пестеливо и не навлизам в чуждо пространство, обикновено навлизат в моето с облаци от някакви неща.

# 491
  • София
Честит празник, дами!  bouquet

Днес тествах http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Ambre-Eternel-34935.html - страхотен е! Влюбена съм, но мисля че вече му е доста топло, ще го мисля за другата зима.

# 492
  • До сърцето...
Честит празник, момичета!

Аз да се оплача, получих за празника подарък любимия ми от столетия парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Hot-Couture-35.html , подновявам си го и от сантиментални чувства, и защото аромата ми носи настроение. Ами абсолютно не е същия!!! Последният ми е купуван поне преди 5 години, имам на дъното няколко капки. Пирамидата е пипана, аромата е бозав, а като плътност и трайност даже няма сравнение. Направо ме е толкова яд!!!

Ще трябва да се утешавам с друг аромат (да се чете - покупка на друг парфюм  Laughing )

# 493
  • addicted
Момичета имам нужда от съвет.
Трябва да купя за подарък на моя близка Alien (по препоръка на любимия ѝ). Реших, че няма да е някой от лимитираните, не вярвам да ги познава, но все пак бих искал да ви попитам за мнение дали да е edp или edt версията. Аз самата не го нося и не го познавам. Има ли осезателна разлика между двата варианта?

# 494
Честит празник, момичета!

Аз да се оплача, получих за празника подарък любимия ми от столетия парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Hot-Couture-35.html , подновявам си го и от сантиментални чувства, и защото аромата ми носи настроение. Ами абсолютно не е същия!!! Последният ми е купуван поне преди 5 години, имам на дъното няколко капки. Пирамидата е пипана, аромата е бозав, а като плътност и трайност даже няма сравнение. Направо ме е толкова яд!!!

Ще трябва да се утешавам с друг аромат (да се чете - покупка на друг парфюм  Laughing )
Много кофти новина. И аз го харесвам, жалко.

Общи условия

Активация на акаунт