"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 991
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Или поне кажете в коя минута горе долу и кой епизод,че така кой чул кой не като мене и нищо не ни се получава  Joy
В началото беше лесно,само на Графа песента въртяха,Мария Илиева и Ела и си вземи,чак ми довтръснаха.А сега много разнообразиха  hahaha

# 106
  • ГО
За нищо!

Любима ни е 💖

# 107
Или поне кажете в коя минута горе долу и кой епизод,че така кой чул кой не като мене и нищо не ни се получава  Joy
В началото беше лесно,само на Графа песента въртяха,Мария Илиева и Ела и си вземи,чак ми довтръснаха.А сега много разнообразиха  hahaha

ее , ти много лесно го направи! Така има тръпка  Mr. Green

# 108
Ако Галя замине в чужбина с мъж след еднократна среща със същия, тотално ще призная сериала.  Crazy

# 109
Стелчето пак си показва рогата 😎

# 110
Видяхте ли Коки пак едва се сдържа да не се разсмее Laughing Laughing Laughing

# 111
София страшно ме дразни.. Е*ати и съветите. Писна ми.

# 112
  • I Love You 3000
Значи тъкмо да гласувам за Сабина, за отговорен съквартирант и тя се омаза пак. Май съм за ПорФавор.Simple Smile

# 113
Горкия Дани , пак му натресоха бебе.. Laughing

# 114
И пак е гол по хавлия!!! Embarassed Embarassed Embarassed

# 115
Голия Дани пак в трудно положение 😃😃

# 116
  • София
Оххх ни моа... Joy Сабина май не прави разлика между управител и Надзорник - така ли седят управителите със скръстени ръце и само гледат кой как си върши работата?
Не знам що така продължават да представят Коки като е*ти инфантила - Сабина хем отговорна към работата, хем го държи така да се лигави на бара, че и в тон му влиза. Иначе много кофти за баща й  Sad
Теди трябваше да си мълчи пред Марио - ама хей на. Дано като иде в дискотеката да ги хване. Mr. Green
За София не ми се говори сега. Ама малката как се радва на Дани все едно е 3-месечно кутре. Умирам от смях  Laughing

# 117
Доза за конски запек  Joy

# 118
Тази София защо не си гледа работата? Не знам с какъв акъл взима решения вместо Симона и Дани.

Ауу, тъкмо си пуснах поста и то какво стана  hahaha тичам да редактирам!
Дани и Рая  newsm18 Дани и Рая  newsm18 Дани и Рая  newsm18

# 119
Еее прави бяхте, че Дани и Рая ще се съберат Simple Smile те си подхождат като двойка

Общи условия

Активация на акаунт