"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 784
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Дъщеря ми харесва една хип-хоп песен, която пускат от време на време, но си нямам на идея коя е и кой я изпълнява, ако се сещате, може да споделите  bouquet

Да не е тази?

Ако не е, дай малко повече подробности, инак трудно ще отгатнем, без никакви жокери. Simple Smile
Май е на Били Хлапето, търсих я, но не я открих, т.е. не я запомних добре, ако се сещате коя негова песен пускат в сериала - хиляди благодарности  bouquet

# 121
Рекламират някакъв нов сериал, да не свършва нашия?

Много изведнъж се награбиха Дани и Рая. Можеше да е по-романтично.

# 122
  • Sofia
Май е на Били Хлапето, търсих я, но не я открих, т.е. не я запомних добре, ако се сещате коя негова песен пускат в сериала - хиляди благодарности  bouquet

Тази или тази?

# 123

Ще кажеш ли кой сериал по-точно?

# 124
The Black Cat, втората песен е, благодаря  Peace

# 125
  • Sofia
   Моля! Peace

# 126
Ти пък. Тя Рая от вратата викна ДА на онзи, та тук за един секс ще ни играе романтика  Mr. Green

# 127

Ще кажеш ли кой сериал по-точно?

"Откраднат живот"

# 128
София :  "Всички искат това бебе"  Shocked Кои са всички след като нито майка му нито баща му го искат?!?

Стела е яко противна  Sick

# 129
На мен Теди ми е по - противна от Стела.

# 130
И на мен Стела ми е много  Sick
Сега Рая като разбере за бебето на Дани ще гледаме пак драми  ooooh!
то пък и рима стана  Joy

# 131
И на мен Стела ми е много  Sick
Сега Рая като разбере за бебето на Дани ще гледаме пак драми  ooooh!
то пък и рима стана  Joy
Ехее 😃😃😃

# 132
На мен Теди ми е по - противна от Стела.
И двете са ми един дол дренки, Теди води малко  Laughing Peace

София и Боби защо вземат решенията вместо Симона и Дани ?  Rolling Eyes
Разбирам, че са близки на Симона и я обичат, но все пак...особено София  Peace В крайна сметка не ѝ е майка, дори сестра не ѝ е...
Като си няма нейни пък в крайна сметка, да не се бърка толкова категорично на другите  Tired

Тъкмо напоследък си подобрих една идея мнението за Сабина и снощи пак ме подразни, като се направи на интересна на Рая. Нямали пилони...злобарка отвсякъде  Peace Ама ме изкефи Боби как ѝ го заби  Laughing

# 133
Сабина явно ще я махат от сериала. Ще замине да види баща си и вероятно ще си остане в Златоград.
На София истериите за Симона ми идват в повече. Както се отбеляза не й е майка, нито сестра. Тази намеса в личния живот е прекалена. Сега се надявам Стела и Теди да се скарат и Теди да напусне квартирата и съответно сериала. И двете са противни, но Стела ще я държат още.

# 134
Между другото Ина защо мрази толкова Рая? Изпуснала съм първите епизоди на сериала, нещо свързано с Дани най вероятно? Рая пък от всичките заведения точно там ще иде да пита за работа.

Не мога да разбера защо в сериала говорят за аборта като за нещо много страшно, като за най страшното нещо, ще си убие детето, то не трябвало да страда и подобни. Според мен е много по страшно да се роди дете лишено от обич, нежелано и от двамата родители, дете което ще живее в абсолютно сбъркана среда, с безотговорна майка, с разхайтен баща. Нищо хубаво не се случва във филма напоследък, всички ме дразнят и ме напрягат, когато започнах да го гледам беше доста по разтоварващ.

Общи условия

Активация на акаунт