"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 780
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
А Сабина, върна ли парите на Марио?

# 136
много се смях на Митко  Joy Изпил разхлабително за слонове  hahaha Няма да им продължи дълго връзката с Камелия.Май пак ще спи в една стая с Коко.
Коко е пълен нехранимайко.Много ме дразни,само като му видя физиономията и безумните обеснения...направо ми иде да го фрасна.Така не му дойде акъла в главата бе  #Cussing out
Стела я мислех вече за по-отговорна ,а тя пак прави к*рвенски номера заради малоумния Марио.
За Симона нямам думи.Като муха на ла*но е залепнала за Дани.Държи се като дете ,което не разбира от дума ,че няма да му куяпт ''играчката''.Според мен най-хубаво аборт да прави.Дани пак му отиде кариерата на кино.Ама след снощната сцена с РАя ,където пак се ''заобичаха'',сега да не излезе,че и Рая ще забременее.
Сериала взе да става дразнещ.Повече се върти около глезлата Симона.Боби иска да се държи примерно дъщеря му ,а самия той го обърнал на разврат и си води женки там.

# 137
А Сабина, върна ли парите на Марио?
той й ги даде като помощ,аз поне така разбрах.Не искаше да й ги връща май.

# 138
Между другото Ина защо мрази толкова Рая? Изпуснала съм първите епизоди на сериала, нещо свързано с Дани най вероятно?
Да, заради Дани. Още като се настани в квартирата и разбра, че са бивши я намрази Simple Smile

# 139
  • Никога на земята...
Наистина сериала се върти около Симона и нейната бременност. Изключително дразнещ и обсебващ образ ми е. София също. Как не спира да се бърка в живота на хората и да налага мнението си. А Сабина е типична провинциалистка, която след като е назначена на отговорна позиция вместо да си впрегне енергията в работа, се занимава с глупости да "стъжнява" ежедневието на хората, които не харесва. Иначе много се радвам за Дани и Рая. Харесвам ги заедно  Peace

# 140
  • Cyberspace
И на мен ми е чудно кои са тези "всички", освен Боби и София, които искат това дете да се роди?
Имат против да го махне, но нямат нищо против факта, че го използва, за да върже Дани за себе си. Утре като го разлюби и осъзнае, че вече няма нито една причина да иска това дете, а е късно за аборт...? Никой не се замисля кой и как ще го гледа това дете и готова ли е Симона за тази отговорност.

# 141
Симона всичко го мисли за детска игра.Била влюбена в Дани и с дете ще го върже,едва ли не сватба очаква от него.Как му се хвърли на врата вчера.Еми много глупаво момиче.Не харесвам София как постоянно й натяква ,че не трябвало да махне детето.Е да си направи София бебе и да не го маха,не е дърта ,че да не може.На всяка манджа мирудия.Че и Дани ходи издирва ,все си вре носа навсякъде,за каква се има не знам.Супер анти персонаж е

# 142
Много ми стана смешно в последния епизод, когато Камелия и Митко спореха в хола, а като фон отзад на етажерките имаше една камара снимки в рамки на малко хлапе с майка си баща си. Имаше и един календар на стената с хлапето, от тези дето ги правят е детската градина. Също и в апартамента на Галя,  цялата стена в коридора е в детски рисунки  Crazy

# 143
  • густо майна Филибето
Сега се очаква Галя да си пътува с новото гадже, за да остави влюбените гълъбчета да гукат. Симона решава, че трябва да живее с Дани и се нанася при него. Рая обаче се оказва бременна и нея с топ не можеш я мръдна. А Дани - където едно там и две - ще гледа децата Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сериалът стана тегав, вече не ме радва като в началото.

# 144
Никой в сериала  не е отговорен, всеки си гледа интереса  Peace

София като каква се вживява, че дава акъл на Дани какво да прави. И какво сега, много важната за него работа ще я изпусне и ще остане в София?  ooooh!

# 145
София дразни много напоследък. Във всичко се бърка в снощния епизод държи сметка на Боби „Аз защо незнам?” за това, че е ипотекирам сервиза. Правилно и каза, че така си е преценил, така е направил. И все много работа върши, най - много от всички. Счетоводните къщи се занимават с по няколко фирми и се оправят, тя има с един сервиз да се занимава и едва ли не несмогва, пък сега като вземе и с бара да се занимава, не я виждам направо  Grinning

Сабина и тя се вживява, на всяка втора дума натъртва, че била управител. Коко трябвало да сервира, че тя с какво точно е заета неразбрах... 

Незнам кой е отговорен, ама сценаристите направиха всички актьори дразнещи...

И според мен, Симона трябва да направи аборт. Тя мисли за детето като за нещо с което ще задържи Дани и едва ли не ще живеят в приказка, влюбени, щастливи... И веднага ги манипулира, щом Дани не иска да е с мен, ще го махна и те и ходят след гъза и я молят. После вече го искала, за да и обръща поне някакво внимание Дани. Ще гледа дете...тя себе си неможе да гледа...
И Боби като вземе да обвинява всички други, само не и Симона. Спала с Асен, Тома, Дани и с моториста, за който те дори незнаят, вероятно. Ама Дани бил боклук, този бил такъв, а дъщеря ти къде е в цялата ситуация? На сила ли си е легнала с всички тези мъже? Била малка, другите трябвало да и дават пример...  ако очакваш някой друг да възпитава детето ти, объркал си се нещо. Вместо да се опита да промени дъщеря си, да и обясни нещо, той се опитва да променя другите за да дават добър пример на Симона.

# 146
...Ама Дани бил боклук, този бил такъв, а дъщеря ти къде е в цялата ситуация?...
Той го имаше за брат, не си го представяше с детето си, затова това усещане, че е предаден, едва ли не кръвосмешение. Онези са си на една възраст, по-приемливо му е щерката да е гадже с 18 годишен, не с негов набор. Не че им знам наборите де, по-млад е Дани, но такава май е идеята на сценария  Simple Smile

# 147
Много ми стана смешно в последния епизод, когато Камелия и Митко спореха в хола, а като фон отзад на етажерките имаше една камара снимки в рамки на малко хлапе с майка си баща си. Имаше и един календар на стената с хлапето, от тези дето ги правят е детската градина. Също и в апартамента на Галя,  цялата стена в коридора е в детски рисунки  Crazy
това не съм го забелязала ,а винаги съм се питала в чии апартаменти снимат  hahaha

# 148
  • Пловдив
Дани така набързо награби Рая, не че тя му се дърпаше, де. Сякаш усеща, че след като разбере тя за бебето, ще се отдръпне. А пък Рая колко бързо преживя Светлин, а и той хич не я търси. потъна в дън земя тоя бизнесмен, иначе сватба щяха да вдигат...

# 149
Рая сякаш не е свикнала да стои сама Simple Smile Изобщо не ми харесва, скучна ми е и безинтересна. Очаквам като разбере, че Симона е бременна от Дани да се скарат. И не го приемам това, че с Дани уж много се обичат, смениха по няколко партньора и после пак заедно. Голяма любов, няма що.

Общи условия

Активация на акаунт