"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 774
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • I Love You 3000
Дани така набързо награби Рая, не че тя му се дърпаше, де. Сякаш усеща, че след като разбере тя за бебето, ще се отдръпне. А пък Рая колко бързо преживя Светлин, а и той хич не я търси. потъна в дън земя тоя бизнесмен, иначе сватба щяха да вдигат...
Хората в тоя сериал изчезват безследно и със светлинни години скорост. За какво ги вкарват , като после немогат да дадат свястно обяснение какво се е случило с тях после. То не беше само Светлин, ами онзи Андрей, ами моториста, ами Валята , ами мъжа на Софка? Въобще книгата на беследно изчезналите се пълни с главоломна скорост.

# 151
Е, нормално е да има такива временни роли, които само допълват образа на основните.
Силно се надявах Стела и Теди да са от тях, но май няма да ми се усмихне късметът  Mr. Green

# 152
Ако Галя замине в чужбина с мъж след еднократна среща със същия, тотално ще призная сериала.  Crazy
Ами хубавите коли и пътуванията из света правят мъжете необичайно привлекателни, така че нищо чудно да замине. По-интересно щеше ли да замине с него, ако я беше поканил да копае царевица например някъде...
 Mr. Green

# 153
  • Варна
Ох, много се смях снощи!  hahaha Особено като Камелия каза на Митко "Знам как да те разведря!" с БАЛЕТ?!!! Хахаха и аз обичам да ходя на опера и балет, и театър, ама знам, че на ММ не са му на сърце подобни забавления и си търся друга комапния. Ама монтьорът Митко да ходи на балет за оправяне на настроението....  Joy hahaha няма такъв смях!

Ина ми стана супер анти след изказването си снощи, че е управител  ooooh! и щяла да направи всичко, за да стъжни живота на Рая. Ми хубаво - не я харесваш! Защо обаче смесваш служебните с личните си отношения?!!

А за София... Сигурно мога две страници да изпиша (но все неща, които сме говорили!)! Ще кажа само, че ми писна да ходи и да дава акъл на всички! Преследва ги кой в тоалетната, кой при Св.Галя, кой в сервиза... Да си намери хоби и личен живот и да спре да се бърка в този на другите!  Stop

# 154
  • София
Понеже стана дума за Камелия - тия сценаристи съвсем изперкаха  #Crazy #Crazy #Crazy То бива да преувеличаваш един образ ама с нея се уливат тотално. Колкото и да е лигава и обсебваща една жена, надали ще поиска от мъж с разтройство да се напъва да мести гардероб  newsm78 И все иска някакви неща в най-неподходящото време, пък после мрънка, че не ставало нейното. Ами не само че няма да стане нейното, ами и да се замисли, че от време на време трябва да става и чуждото...ако иска на тоя мъж изобщо да му Става от нея  Mr. Green

# 155
Нарочно го направиха, за да я разкарат от сериала. Защо пък не оставиха 1 двойка, ами все ги скарват.

# 156
А как ще разтълкувате това: "Най-шокиращата изненада обаче идва от важен документ, за който никой не е подозирал. Този документ ще изправи на нокти цялата квартира, защото ще позволи на много конфликтен човек да се нанесе при приятелите. Ще намерят ли те изход от създалата се ситуация или този път съдбата ще се обърне срещу тях?"
Андрей ли ще се завърне?  Thinking

# 157
Кой беше Андрей?

# 158
  • Варна
А как ще разтълкувате това: "Най-шокиращата изненада обаче идва от важен документ, за който никой не е подозирал. Този документ ще изправи на нокти цялата квартира, защото ще позволи на много конфликтен човек да се нанесе при приятелите. Ще намерят ли те изход от създалата се ситуация или този път съдбата ще се обърне срещу тях?"
Андрей ли ще се завърне?  Thinking
Според мен ще е Марина! Апартаментът ще е и на нейно име. И понеже няма да може да си прибере щерката, тя ще отиде да живее в квартирата. Поне така си мисля де  Peace

Андрей е този дето им сви парите за автомовката Wink

# 159
Андрей е този дето ги завлече с парите. Стария приятел на Боби.

# 160
  • I Love You 3000
Андрей ли ще се завърне?  Thinking
Незнам дали ще е Андрей, но силно се надявам да разбера - Какво стана с него? Другите пришълци, които влизат и излизат, не ме интересуват. Но този си беше чист престъпник и ей така да приключат тази сюжетна линия най ме изнервя. Влезе - обра ги и си излезе - спряха да го търсят и си живеят все едно нищо не е станало. А доколкото помня Миткото беше теглил кредит за тея пари, Сабина едва ли не се изкара , че няма пари за хляб даже, а Боби си купи дори бар. Малко като магьосника Мерлин.

# 161
  • София
Нали дават в промото ,че Боби казва,че Дани е бащата и ще се нанесе в квартирата ?? ... Но пък той какъв документ може да представи (освен теста за бащинството хаха )... но за него се знае. Андрей не мисля,че има документ или смелост да се върне.
Да не е нещо свързано с ипотеката.. нали София каза ,да не вземем да останем без дом.. или може би наистина Марина ,ще цъфне. Но звучи все едно ще им вземат апартамента и ,че може би Боби не се е сдобил честно с него или нещо подобно.

# 162
  • Cyberspace
Някой по-назад питаше дали няма да спират сериала и на негово място да пускат друг. Във ФБ страницата питаха точно това и от страницата им отговориха, че няма да спират сериала.

# 163
Според мен ще е Марина!
И според мен. За по-голям скандалджия не се сещам  Laughing

# 164
Някой по-назад питаше дали няма да спират сериала и на негово място да пускат друг. Във ФБ страницата питаха точно това и от страницата им отговориха, че няма да спират сериала.

Аз питах, много се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт