"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 501
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
И аз си го помислих за фалшиви тестове, ама нали  Тома и  Асен  си ги направиха тестове? Ама Симончето каквато е психарка всичко може да направи Thinking

# 331
А вие обърнахте ли внимание Рая на какъв скъсан диван спи. Жилището на Галя хубаво обзаведено, като дадоха кадъра с дивана, направо не повярвах, че не са обърнали внимание. Още повече, че когато си събираше багажа, май в стаята, която обитаваше имаше спалня, а не диван? Всеки случай им го броя като пропуск  Peace
Имам някакъв спомен, че там живееше Марио и си беше пак на този диван. Явно искат да оставят усещането, че стаята по принцип не се ползва, но е обзаведена с някакви стари неща за всеки случай или за квартиранти  Laughing
Аз на синичкото зад печката се чудя - как пък са го подбрали, с нищо не се връзва  Crazy

Събина, сега ще заминава ли за родния град  newsm78
Обеща на баща си, че се замине, когато той умре. С каква цел - не стана ясно.

# 332
Ааа, Човече, тогава има резон, тя е спала в стаята на Дани (преди на Марио), не в нейната  Peace

# 333
А защо решихте, че Марина ще се нанася?  Според мен ще се разбере, че Боби е купил апартамента по време на брака им и ще се окаже, че тя е съсобственик. Може да иска дела си или даже половината наеми. Не вярвам тя да иска да живее там.

А Симона ако наистина е лъгала за бременноста си… очаква се доста интересно.

# 334

Събина, сега ще заминава ли за родния град  newsm78
Обеща на баща си, че се замине, когато той умре. С каква цел - не стана ясно.
И на мен не ми стана много ясно. Уж , за да е близо до майка си. Пък после й каза да си живее живота както си иска.
Ох, чак взех да се ядосвам от глупостите на сценаристите.
Дори и сапунките следват някаква логика. Тук имам чувството, че творят поне 3-ма сценаристи и никой няма идея какво пишат другите.

# 335
подучух ,че пролетта ще почва ''Кухня '' на мястото на сериала,да не да свършва или да има втори сезон ?Няма да понеса лиготии и втори сезон ,честно.

# 336
Пропуснах някои епизоди от сериала, ама нямам желание даже да ги изгледам. Не ми харесва това, че толкова много променят образите на някои от героите. Коки от първи смотаняк в началото, на когото всички се подиграваха, че не може да си намери гадже(което повече му подхожда), изведнъж се превърна в неустоим сладур за всяка красавица, която се изпречи на пътя му. И с какво ще се оправдае такава промяна в отношението на жените? Маже се всяка сутрин с някакъв вълшебен еликсир, който подлудява жените ли? Та, срещата му с контрольорката беше направо смешна-какво му хареса тя на цялото несвързано бръщолевене, с което я заля и което си беше най-обикновен номер за измъкване от глобата? Пък тя хора, оптиващи се да се разминат с глобата, сигурно среща непрекъснато в работата си.
Същата е работата и със София. От сравнително разумен и балансиращ отношенията в компанията човек, тя за няколко месеца се превърна в досадна квачка, обсебена от духа на къщата и пъхаща си носа в работите на всички съквартиранти. Е, хората не се променят така коренно и изведнъж.
Другото, което не ми харесва - е, не може Коки да се сърди не'намси колко серии на Митко за това, че му е отмъкнал гаджето, а когато ги хвана в апартамента на Камелия и се очакваше да видим разочарование, болка, обида, срам и какво ли не още, те тримата всъщност се хилеха като пачи.  ooooh! Знам, че карат само на по един дубъл, но понякога просто се налага някаква сцена да се презаснеме. Tired

# 337
Моята версия: Ще се разбере, че Симона не е бременна, междувременно обаче Рая ще забременее и Дани, както се е засилил, ще получи нов шанс да мечтае за бебе. А може и да решат по тоя повод с Рая окончателно да се вземат.
Самата Рая е скучен, блед и неубедителен образ, но наистина й пооправиха малко визията.
Тия Милански лигавщини на Галя...доста ми идва толкова захарен сироп, дано да няма твърдо приземяване.

П.П. Ако така, може пък да се окаже, че бебе на Рая е от Светлин.... Joy

# 338
Цялата история с бременността на Симона ,пък била тя бременна или не , е за да стопи ледовете между Боби и Дани.

Симона си беше тръгнала да прави аборт , с майка си беше вече в клиниката, така че си мисля че бременност е имало. Възможно е да губи бебето , заради неразумния си начин на живот, но да скрива за да държи Дани.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 13:41 от nikolexa

# 339
  • Бургас
подучух ,че пролетта ще почва ''Кухня '' на мястото на сериала,да не да свършва или да има втори сезон ?Няма да понеса лиготии и втори сезон ,честно.

Кухня го дават по БТВ комеди и те си излъчват сезоните, нали за руския сериал става въпрос? Peace Назад в темата някой беше постнал, че си продължава сериала

# 340
Добре поне, че Галя се върна невредима от Милано. Но въпреки това този Бранко продължава да ми е съмнителен.

# 341

Кухня го дават по БТВ комеди и те си излъчват сезоните, нали за руския сериал става въпрос? Peace Назад в темата някой беше постнал, че си продължава сериала
да за него  Peace
Боби ме дразни като се прави на големия мъжкар- ще пречукал този ,ще пребие онзи...Като е голям мъж къде е бил 18г. от живота на дъщеря си ,сега като го гледам не й дава и голям пример,тя за това е такава пикла.
Пак казвам ,че си мисля,че Симона ще загуби бебето или ще се окаже от онзи Радо.Рая ще накара Дани да си направи тест за бащинство като разбере ,че и тя е бременна  Laughing

# 342
Добре поне, че Галя се върна невредима от Милано. Но въпреки това този Бранко продължава да ми е съмнителен.

Галя не разказа ли вчера, че той наел две отделни стаи в хотела? Поне на мен така ми се причу  newsm78,.. Да не се окаже гей Бранко и да му трябва кукличка за пред обществото  Mr. Green

# 343

Галя не разказа ли вчера, че той наел две отделни стаи в хотела? Поне на мен така ми се причу  newsm78,.. Да не се окаже гей Бранко и да му трябва кукличка за пред обществото  Mr. Green

нее, сега така е модерно Simple Smile) наемат 2 стаи, уж от благоприличие, да не си помисли мацката, че я канят за секс екскурзия.  Mr. Green

# 344
СИмона 100% е изгубила бебето с тая превръзка в чантата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт