"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 510
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Аз го гледах по Нова, докато се обличах за работа, не знам дали го има някъде в нета. Водещото беше, че Софи намира дамски превръзки в чантата на Симона, учудено я пита какво е това, а тя смутено почва да се обяснява, че били на приятелка

# 316
Теди не я помня от "Шоуто на Слави", но ми прилича на Таня Боева   Laughing

# 317
# 318
  • ГО
Благодаря!
Бога ми, търсих, как ли не въртях, не успях да го намеря. Излизаха ми само стари промота.

Както предположихме, Марина ще се окаже новият съквартирант. Ще има да ги строява всички, много яко  Mr. Green
Симонка няма да я коментирам. Не знам как ще погледне хората в очите, като се разбере за лъжата й.  ooooh!

# 319
И ако Марина се нанесе, как ще се разберат с пазителката на къщата Софи.
А Симона, почвам да си мисля, че не е бременна  newsm78

# 320
  • Plovdiv
Според мен е била бременна, но е изгубила бебето и не е казала...Иначе как ще правят тест за бащинство? Не ми се връзва като цяло...Според мен Марина ще заплаши Боби, че ако Симона не направи аборт, ще му вземе апартамента...

# 321
Дани тъкмо ще стопли отношенията към Симона и Боби и ...ми се струва ,че нещо ще стане - я ще изгуби бебето ,я ще му светне да си направи ДНК тест и няма да е от него.Тя Симона мина всичко що мърда.Чак и дрешки и имена избираха ,а тя горката проста като патица ,пак се надява да я заобича  ooooh! ooooh! doh
Рая ...нищо интересно покрай нея в последните епизоди,все ми се върти мисълта,че и тяще забременее от Дани  newsm78 newsm78
Боби един баща - не ми говори.Никъв го нямало 18 години сега много праведен.Как таака лекичко се съгласи ''Еми айде ела на дискотека''  hahaha Тя за това тази пикла Симона не иска да ходи при майка си ,че при Боби прави каквото си иска .
София ...вече ми става смешно ,все едни нехранимайковци.Каква поема й беше написал ,умрях да се хиля  hahaha  hahaha hahaha
Сабина ми се струва,че й идва края в сериала ,нали обеща на баща си да се върне в родния си град.
Марио такъв играч,много анти персонаж,а бях започнала да го харесвам.
Ама като Коки няма такъв нехранимайко.Все мрънка,все недоволен и нищо като хората не върши,така не се намери кой да го постави на мястото му .

# 322
На мен ми стана смешно, когато София изпрати обожателя до тях  Mr. Green

# 323
На мен ми стана смешно, когато София изпрати обожателя до тях  Mr. Green
А той й каза - Няма ли да се качиш горе  Joy Joy  ,а тя - Домашни ли ще решаваме  Joy Joy

# 324
Оф, тази Марина ще има да врещи непрестанно сега като се нанесе, така ме натоварва.

Ще ми липсва Сабина като си отиде в Златоград.

Симона може и да е била бременна, ама да й е дошло и да го е изгубила, но да крие заради Дани.

# 325
  • Бургас
А тя къде ще се нанесе?  В стаята на Боби ли  hahaha .. обаче е много странно всичко около Симонка, уж Софито е видяла резултатите, значи бебе е имало ама  тия превръзки и всичкото дърпане Боби да не говори с лекарите newsm78

# 326
  • София
Събина, сега ще заминава ли за родния град  newsm78

# 327
А вие обърнахте ли внимание Рая на какъв скъсан диван спи. Жилището на Галя хубаво обзаведено, като дадоха кадъра с дивана, направо не повярвах, че не са обърнали внимание. Още повече, че когато си събираше багажа, май в стаята, която обитаваше имаше спалня, а не диван? Всеки случай им го броя като пропуск  Peace

# 328
  • Бургас
Събина, сега ще заминава ли за родния град  newsm78
Май даде обещание,че ще се прибере,но в промото след края на епизода брат й я блъскаше да си ходи от болницата.. може и да се откаже newsm78

# 329
Аз се замислих, че може ДНК резултатите да са фалшиви. Да е намерила някакви бланки, да са й направили. Те и Софи и Боби бяха толкова втрещени, че може да не са обърнали внимание. Симона ги донесе резултатите вкъщи, кой знае. Тя може въобще да не е правила тест. Държанието й не е като на бременна. А така с Дани се получи като по план. Само, че надали е толкова тъпа, че да си мисли, че Дани ще и прости ако разбере, че лъже. Много мътно е там положението, от началото.

Общи условия

Активация на акаунт