"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 359
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Чисто визуално , ако се абстрахирам от ролите им харесвам всички  Mr. Green

# 706
  • ГО
Ако трябва да избирам, от мъжете, бих избрала Боби. След това - Митака. Други -не!
Дани, Драго, Светльо, Бранко, Драго, Андрей... - не!
Беше ми симпатичен шефът на Коки, дето беше с хамалските услуги.

# 707
  • SF
Не знам... Хора всякакви:) За моя вкус Боби не е хубав мъж - отпуснат, дебел, назад беше сравнен с костенурка и като прочетох, се съгласих. Simple Smile Боби е с много тлъсто лице, за да мине за красив, нито има коса, нито тяло... Повечето момчета поне показват тела.
В началото, когато започна сериалът, се запитах дали това не е стедностатистическият бг мъж -  нисък, направил мускули, татуиран и без пари.Simple Smile
Новият приятел на Боби е някакъв съвсем обикновен мъж - нито е грозен, нито е красив. Поставен сред много други мъже, аз не бих го забелязала и запомнила.
Най-секси визия има Марио (дано с хонорара да си сложи брекети).

# 708
Аууу, пропуснах да напиша, че визуално много ми допада Асен, само да беше 30-тина см по-височък  Laughing

# 709
Марио ми е секси колкото дървено трупче, доста субективно е, и малък ми се вижда, пък ми е рано за агнешко още. Поне още 7-8 години ще си падам по чичковци, после ще видим, хахах. Peace

Не че Бобито не е костенурка, ама има нещо, което ми е симпатично, преди да започне да приказва обаче. hahaha

Сетих се един дето май ми допадна, тоя моториста на Симона, но го дадоха за 2 минути и може да съм се объркала, но и той ми твърде непълнолетен за харесване.

# 710
  • Дубай
Не знам... Хора всякакви:) За моя вкус Боби не е хубав мъж - отпуснат, дебел, назад беше сравнен с костенурка и като прочетох, се съгласих. Simple Smile Боби е с много тлъсто лице, за да мине за красив, нито има коса, нито тяло... Повечето момчета поне показват тела.
В началото, когато започна сериалът, се запитах дали това не е стедностатистическият бг мъж -  нисък, направил мускули, татуиран и без пари.Simple Smile Не е съвсем така не е нито беден нито богат човека си живее нормално
Новият приятел на Боби е някакъв съвсем обикновен мъж - нито е грозен, нито е красив. Поставен сред много други мъже, аз не бих го забелязала и запомнила.
Най-секси визия има Марио (дано с хонорара да си сложи брекети).

# 711
Може анкетата за новата тема да е "Кой от мъжете е най-привлекателен"? Или "Кой ви е най-отблъскващ"?
Никой не ми харесва. Прекалено мускулести и татуирани са всички. Харесвам поддържани тела, но не тип нацепен батка или татуси ръкави и на двете ръце. Може би Митко ми допада най-много визуално. Стига да не си отваря много устата и ако си го представим без татуировките.

# 712
  • ГО
Мотористчето, баш на наркоманче го докарваше на визия.

# 713
Що?
Мотористите (рокерите) поркат, но дрога... по-скоро не, поне тия от моето поколение бяха така.

# 714
Що?
Мотористите (рокерите) поркат, но дрога... по-скоро не, поне тия от моето поколение бяха така.

Ти май говориш за приятеля на Боби, когато се споменава "мотористчето", но в случая се говореше за онзи на Симона, с когото избяга Peace

# 715
  • ГО
Що?

На мен лично не ми допада.
Скрит текст:

# 716
  • Дубай
И на мен не ми допада един такъв флегмак ми се струва

# 717
Мда, аз съм запомнила по-друга физиономия, ма поне не е някакъв напомпан Попай.
Точно за този Симониния говоря, не ми прилича на "наркоман"...
На Боби приятеля не ми харесва изобщо.

# 718
  • София
Аз бях убедена, че Симониният моторист е бащата на бебето Simple Smile. Сладък беше, жалко че за малко го дадоха.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 10:47 от -=Деси=-

# 719
Аз си държа на моята анкета "Кой най-добре се справя с актьорката игра". Мисля, че досега имаше  доста анкети от рода, кой е най-привлекателен, отблъскващ, отговорен и т.н.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт