"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 359
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм на 25 години. Този Бранко и на снимката от горния пост изглежда като 40-45 годишен, а мен такива мъже трудно биха ми харесали. Да не говорим, че има нещо мазно и гнусно в горната снимка.
Аз съм на 35, но този Бранко няма начин да го харесам дори и да съм на 50. Ако трябва да избера някой от мъжете в сериала, това ще е Митачето...не че е точно мой тип, но от наличните, той най-много ми допада.

Набор 79 е иначе младежът Simple Smile

# 691
  • В царството на игрите:)
...и на снимката ми напомня на един участник в й фактор от миналия сезон май, но му забравих името! В сериала изглежда по възрастен отколкото на снимката Peace

# 692
Аз като дърта чанта, няма да коментирам повече младите момчета в сериала  Laughing Мен типът "Боби" ме устройва Crazy . Само да не говори така неразбираемо. Mr. Green

И Драго съм пропуснала поради по-късното ми включване в следенето на "така завладяващият филм", не го знам как изглежда. Thinking

milmich, аватарът ти е много сладичък! Laughing Hug

# 693
  • Дубай
Здравейте и от мен следя сериалчето, така че от тук нататък и аз ще се включвам.А относно мъжете най ми допада Митака но и той не е мой мой тип.От момичетата най ми харесва Галя.А този Бранко нещо не ми вдъхва доверие.

# 694
  • В царството на игрите:)
На мен май най много ми допада Боби, но без всичките рисунки по него...Но и аз вече съм графата "стара чанта" и новите тенденции при  мъжете, такива, каквито ги виждам в сериала, не са ми по душа Mr. Green
Бижу Grinning Peace

# 695
Митака е симпатяга, нали уж (пък може и наистина) е от Свиленград, трябва да го докарва с диалект няма как - такава му е ролята. Бранко си личи, че е около 41/2,но пък никой не е и споменал, че е по-млад, не е лош, има чар. Боби не ми харесва, явява се, като герой в някакви по- конфликтни ситуации и мъжкар, за това може би се харесва на повечето аудитория, но въздуха му е в повече на него. Марио е чаровен (без мустака)има хубаво тяло, няма спор. Коко е чаровен, като се усмихне, Дани нещо е погрознял, а и прекалено тъмен ми е- черни гъсти вежди, черни очи, черна коса, мургав и с тия гърди (за сутиен) определено не е мой тип

# 696
Ааа, вижте какво ... Аз с моите скромни 25 не бих върнала Боби, барабар с татусите му Embarassed Ама Бранко и на снимка не искам да го виждам Sick Дани - също!

# 697
Ми аз не съм много стара чанта, ама, ако това са последните мъже на света (пазибоже!) ще избера Боби и в краен случай Митко.
Драго не го знам и аз, тогава не съм гледала.
Относно диалектите, не мисля, че ги "докарват", съвсем естествени са им. Wink

# 698
  • Дубай
Ааа, вижте какво ... Аз с моите скромни 25 не бих върнала Боби, барабар с татусите му Embarassed Ама Бранко и на снимка не искам да го виждам Sick Дани - също!
Зизу аз с моите 26 също съм на твоето мнение.

# 699
Аз никой не харесвам, казвам че Бранко ми харесва повече от Драго, всъщност Драго въобще не ми харесва. Иначе ако трябва да избирам някой предпочитам Боби или Марио.

И аз съм на 26.

# 700
  • Дубай
Бранко  ми прилича на сводник.

# 701
Аз съм на 29 ама Бобката не ми допада:) То  ако не е Софи сервиза е за никъде,   бара  остави на Коки да го съсипе,  на Симона не можа да и брисне два шамара да си седне на д. о,  на Марина само и мучи за какво говорим? Само на съквартирантите се перчи за глупости, Марина е права в много неща. Марио, че е дразнител така е, но пък не е и грозен не на празно му е такава ролята, пичага е. Драго беше супер мазен..., Бранко е в пъти по-добре, но Галя е страхотна, на нея и трябва нещо по-така.

# 702
Ние говорим за външен вид, иначе всичките са льольовци като персонажи.

# 703
  • София
Нито мъжете, нито жените - хич никой не ме грабва визуално и не знам дали е от възрастта ми. Може би бих направила компромис за Митко, само за да видя дали все пак няма нещо "ценно" по повърхността.
Но това за героите, такива каквито се държат в сериала. А и Драго, но той сега не е актуален.
Обаче ако и в живота са такива #Crazy #Crazy #Crazy съвсем никой няма да погледна.

# 704
И аз пък да си кажа  Laughing
На 31 съм и харесвам най-много Боби от редовните актьори. Дани ми е отвратителен, Марио също. Митачето ми е симпатичен, но не визуално, просто ролята му е такава - много е добродушен  Wink
Бранко ми е откровено гнусен, Светльо също  Peace
Коко въобще не го броя към мъжете, той си е жив дечко.
Много ми допада приятелят на Боби, който се появи преди 2-3 епизода - Васето  Blush, симпатяга е, обаче ми е един такъв леко флегматичен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт