"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 409
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
А кое й е отговорното на Галя? Че караше Рая да се съблича и така да изкара пари? На мен лично ми е трудно да избера кой е най-отговорен. Може би Сабина.

Не гласувах за Галя поради тази причина. Не ми харесваше, че урежда Рая само с работи свързани със събличане. Но ми допада, че е до нея и я подкрепя.

+1

Гласувах за София, макар да не я харесвам, според мен е най - отговорна.

# 76
Аз пък се надявах Галя и Дани са станат двойка, но явно няма да се случи.

# 77
Галя и Митачето ще са много хубава двойка  Heart Eyes , май наистина не са се виждали, или поне аз не си спомням  Laughing
Аааа,Bibi85 , Дани си е за Рая  Mr. Green

# 78
Галя ми харесва с Бранко, надявам се да е 'истински'. Макар че и с Митака биха били хубава двойка.

Сега единствената интересна линия ми е около Симона, да видим какво ще излезе там.

# 79
Благодаря за темата!

# 80
На мен Галя и Митака не ми харесват за двойка. Той е добродушен, но простоват, а тя си е готина мадама. Подхожда си с Бранко, дано не се окаже сутеньор.

# 81
На мен Галя и Митака не ми харесват за двойка. Той е добродушен, но простоват, а тя си е готина мадама. Подхожда си с Бранко, дано не се окаже сутеньор.
+1

# 82
Ехеее 2 дена не съм влизала ...колко много сте изписали.Гласувах за Галя  Peace
На мен Камелия ми стана много противна.Супер обсебваща,вече за деца мисли,иска да бягат заедно ,това защо не правиш - значи не ме обичаш...Такива кифли много мразя.

# 83
Присъединявам се към всеобщото мнение, че развалиха образа на Камелия. Както казва един приятел: ,, Глезлите вече не са на мода'' , а тя се държи точно като такава...

# 84
Камелия беше необходима на сценаристите да развалят приятелството мевду Коко и Митко и вече става излишна, няма да развиват отношенията и с Митко защото не е интересно и бързат да я разкарат

# 85
Учудена съм, че Галя води в анкетата. За мен е една кифла, която я влекат стриптийзът и разни разголващи професии, че и други хора принудително бута натам, скача с готовност в колата на непознат с вид на мутра, флиртуваше с Дани, което в този момент беше неподходящо и т.н.

Колебаех се м/у Сабина и София, но София имам чувството, че в критични ситуации прекалено емоционално взима решенията, така че гласът ми замина за Сабина. Не я харесвам, но не мога да й отрека, че е хладнокръвна и взима оптималните решения, даже, когато е хлътнала до уши не си затваря очите и не прави компромис.

# 86
е то Галето си е с вид и по-важно с маниерничене на куртизанка Wink и то доста елитна  Twisted Evil

# 87
ПорФавор си е най - отговорен  Sunglasses

# 88
Не знам кой е най-отговорният, но Стела и Марио са си лика-прилика. Много харесвах Марио и Сабина и се радвах, че се е променил, но Стела е женския вариант на Марио.

# 89
Здравейте,мога ли да попитам как се казва песента,която от известно време пускат (примерно в епизода от петък когато Марио и Стела се целуваха в склада на дискотеката) ? Пее я мъж и се пее "...нищо не знаааам..."
До сега я търся,но нищо не откривам.Ще съм благодарна ако някой каже как се казва и кой я изпълнява.Хубав ден ви желая

Общи условия

Активация на акаунт