"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 399
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Дадох глас за Сабина. Може да е дразнеща, но ми допада, че е работлива, не гледа да се скатава и кръшка от работа. Отговорно се отнася към задълженията си и в квартирата.
Колебаех се между нея и Галя. Галя ми харесва, че е истински приятел и може да се разчита на нея.

# 61
А кое й е отговорното на Галя? Че караше Рая да се съблича и така да изкара пари? На мен лично ми е трудно да избера кой е най-отговорен. Може би Сабина.

# 62
Ами то отговорни в това риалити няма  Laughing

# 63
А кое й е отговорното на Галя? Че караше Рая да се съблича и така да изкара пари? На мен лично ми е трудно да избера кой е най-отговорен. Може би Сабина.

Не гласувах за Галя поради тази причина. Не ми харесваше, че урежда Рая само с работи свързани със събличане. Но ми допада, че е до нея и я подкрепя.

# 64
  • Варна
И аз гласувах за Галя. Отговорността се проявява не само в това, че има собствен апартамент, постоянни ангажименти в агенцията и широко отворена врата за всички нуждаещи се, но и фактът, че подкрепя приятелите си и ги защитава.
Съгласна съм, че предложенията за работа за Рая не бяха най-сполучливите!

# 65
  • Gotham City

Караше???  Как по-точно? Пистолет ли и опря в главата?  Предложи и го като вариант, а Рая не му мисли много

# 66
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря за сърдечния прием. Hug

Гласувах за Софи.

Тя ми е фаворита. Въпреки, че не знам защо си мисля, че всичкото, което прави е с цел да се хареса на Боби... newsm78

# 67
И аз с глас за Сабина  Peace
Може да ме е дразнила в много случаи, да е врещяла за това и онова, но определено е отговорен човек  Peace

# 68
Ако връзката с Бранко не потръгне, какво мислите за Митко и Галя като двойка?

# 69
  • Gotham City
Ако връзката с Бранко не потръгне, какво мислите за Митко и Галя като двойка?

На мен много ми допада идеята

# 70
На мен пък не.
Много ги харесвам и двамата, но по отделно. Галя е сериозна, а Митко е за единия секс ... няма да се получат нещата.

# 71
Те засега май са нямали общи сцени или греша  newsm78

# 72
  • Gotham City
Митко може да се промени.  Красиви са, добродушни. .

# 73
Дааааа, фината, деликатна и изискана Галя се съчетава пИрфектнУ с Митето с великолепния акцент....И не само това. Нямам идея защо на Галя е правят такива "гимнастики". Единствено този Бранко и пасва, само дано не се окаже сутеньор....

# 74
Според мен Галя ще приеме за Италия и съответно и тя ще изчезне от сериала. Не ми се иска още да я махат, нито да се занимава с онзи съмнителен тип.
Много хубаво ще е Симона да да я махнат, но де този късмет.

Общи условия

Активация на акаунт