"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 368
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Мисля, че и на сценаристите не им ясно кое кога се случва. Всичко е от краката за главата  Mr. Green

# 46
  • ГО
Митко ще се върне, в стаята при Коки ще спи пак.  Mr. Green
Галя, хубаво момиче, улегнало, ама защо с първия изпречил й се залюбва? Драго, Дани (почти), Бранко, който й е пред очите - с него е. Как само от едно возене до тях, се влюби в тоя подозрителния???

# 47
Присъединявам се и аз към подозиращите Бранко в нещо нечисто.
София лесно раздава акъл, ама тя ли ще гледа бебето на Симона. То на чужд гръб и сто тояги са малко.
Боби пък с тази русата...Тя ли беше дето много го искаше в началото, а той бягаше от нея? С риск отново да бъда обвинена в морализаторство, не е правилно да се държи така пред Симона и после да очаква едва ли не да е целомъдрена. Крушата не пада по-далеч от дървото.
Камелия нещо много бързо я очерниха сценаристите, май бързат да се отърват от нея.
Интересно ми е Рая сега какво ще прави с работата си, предполагам ще иска да напусне и ще замине с Дани.
Сабина в момента ми е хиксова, освен, че май много бързо преглътна Марио, друго не мога да кажа за нея.
Стела и диджейката са ми еднакво неприятни, каквото и да се случи с тях, няма да съжалявам.
Марина я разбирам напълно. Как може, при положението, в което се намира Симона, Боби да не си вдига телефона!? Време нямал, ама иначе намерил свободни минутки да се забие с русата. Ами и аз бих побесняла.

# 48
Аз докато видя, че има нова тема, вие сте изписали 4 страници  Mr. Green

Присъединявам се към всеобщото мнение, че Бранко е много съмнителен, нещо там ще се случи. Само дано не развалят образа и на Галя.

А за Митко честно казано ми е жал, скара се с най-добрия си приятел, напусна квартирата и накрая се оказа , че Камелия не е много на акъл ooooh!

# 49
Митко ще се върне, в стаята при Коки ще спи пак.  Mr. Green
Галя, хубаво момиче, улегнало, ама защо с първия изпречил й се залюбва? Драго, Дани (почти), Бранко, който й е пред очите - с него е. Как само от едно возене до тях, се влюби в тоя подозрителния???
А баш. И за капак, след едното возене "Бранко ме кара да се чувствам като истинска жена!" Е как така, бе джанъм?!

# 50
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, дали ще ме приемете в редиците си?

Следя от известно време сериалчето и смея да кажа, че го харесвам. Simple Smile

# 51
Мари, добре си дошла! bouquet

Поведението на Камелия взе да става плашещо. Вероятно скоро ще я махнат от сериала, надявам се поне. И Теди да разкарат. Много е дразнеща и лигава.

# 52
Ама Камелия откъде пък има разхлабително за слон. В тази клиника и слонове ли лекуват  Joy

# 53
  • I Love You 3000
Ама Камелия откъде пък има разхлабително за слон. В тази клиника и слонове ли лекуват  Joy

И аз тва се чудех. Thinking На промото той й вика - Как може да сложиш разхлабително за слон на плота?  Joy Joy Може и да е било иронично, но със сигурност е изпил нещо, което не е за хора явно. Завалията пак ще се върне при Коки. И сигурно тоя път, той ще спи на ония хамак,дето висеше в нищото. Много се чудех как се спи на такова нещо? Айде да задремеш малко ,ОК. Ама цяла нощ да изкараш в тая торба. Rolling Eyes

# 54
Предполагам, че Митко имаше предвид количеството на преспивателното

# 55
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря, Цвети. Hug

Мен пък ме дразни това иди ми дойди ми на Рая... Ми айде стига.. То се видя. Човека не ще да си изпуска богатството.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 20:31 от Марѝ

# 56
Добре дошла, Марѝ  bouquet

Този на Рая толкова ли не си познава родителите? Те са си такива и всичко беше очаквано. Още като е вземал решението да предлага брак е трябвало да е наясно, че ще се прости с парите.
От нейна страна нещо не го изигра влюбена, като беше с Дани си личеше повече, сега тук малко изкуствено, та не ми е тъжно, че се разделиха. Пък и той ми беше неприятен  Mr. Green

Мноооого ми хареса как развиха образа на Камелия. Беше ми противна още като се появи, но с новото развитие искрено се забавлявам. Така не съм се смяла на нито един епизод Joy

Симона дано не слуша никого и направи аборт.

Теди е ужасна, но още не може да "бие" Стела. Дано се издерат взаимно и да ги махнат от сериала  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 20:32 от Не се сърди, човече

# 57
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря, Човече. Hug

И двете са достатъчно противно-лигави за да продължава да ги има и занапред. Ще бъде някак освобождаващо ако ги премахнат.

# 58
  • Sofia
Ама Камелия откъде пък има разхлабително за слон. В тази клиника и слонове ли лекуват  Joy

Между другото – да. Peace Клиниката, в която представят, че работи Камелия в сериала, е "Централна ветеринарна клиника", а именно тя се грижи за здравето на животните от Столичния зоопарк.

# 59
  • Gotham City
Най-после сядам на компа и добавих анкета. Хареса ми идеята за най-отговорен съквартирант. Този път дадох право само на един глас, за да е малко по-интересно. Може да променяте гласа си. Добавих и участниците, които вече не са в квартирата (без Камелия). Аз лично гласувах за Галя. Хайде да видим какво мислите  bouquet

Добре дошла, Марѝ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт